Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Serija Canon imageRUNNER 2425 sastoji se od pametnih i sigurnih uređaja osmišljenih s jednim ciljem: da pomognu tvrtkama povećati udio na tržištu i profitabilnost. Uz pametnu tehnologiju i napredne sigurnosne značajke, tvrtke će moći povećati svoju produktivnost bez da ugroze kvalitetu otiska, a istovremeno će dobiti veću kontrolu nad osjetljivim podacima i troškovima vezanima uz ispis.

“Uložili smo značajne napore prilikom osmišljavanja ove nove serije,” kaže Dmytro Sirosh iz tvrtke Canon CEE. “Željeli smo stvoriti snažan i efikasan uređaj koji neće generirati visoke troškove i ponosni smo na činjenicu da serija imageRUNNER 2425 osigurava gotovo trenutan povrat uloženog.”

Pojednostavljeno korištenje. Višejezični zaslon na tvorničkim postavkama i videozapisi koji demonstriraju kako podesiti uređaj pomažu tvrtkama da počnu koristiti te nove uređaje bez trošenja puno vremena. Serija imageRUNNER 2425 opremljena je i tehnologijama Remote Service Operator Kit (RSOK) i Content Delivery System (CDS) koje omogućuju jednostavna udaljena ažuriranja softvera ugrađenog u uređaj.

Sjajne nove mogućnosti. Canonova nova serija imageRUNNER 2425 opremljena je još većim pametnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir s jasnim elementima sučelja, prilagodljivim funkcijama i personalizacijom za svakog korisnika, što omogućuje jednostavno svakodnevno korištenje. Moguće je jednostavno pretvoriti skenirane dokumente u PDF datoteke koje se mogu pretraživati ili datoteke u formatu Microsoftovog Worda ili PowerPointa i poslati ih u mrežne mape, na e-mail adrese ili u servise za pohranu smještene u oblaku.

Napredne suvremene sigurnosne značajke koje štite vaše podatke, uređaje i mreže. Niz sigurnosnih mjera ugrađenih u nove uređaje pomaže zaštititi od mrežnih prijetnji, a funkcija provjere sustava prilikom uključivanja štiti uređaj od neovlaštenih modifikacija. Ugrađene značajke korištenja PIN-a i prisilnog zadržavanja ispisa dok se korisnik ne autorizira osiguravaju povjerljivost podataka, a kriptiranje PDF dokumenata kao i potpisivanje PDF dokumenata od strane uređaja (zahvaljujući čemu je na odredištu moguće provjeriti da li je PDF dokument mijenjan nakon skeniranja) štite podatke u prijenosu.

Središnja kontrola troškova. Sustavi udaljenog upravljanja zasnovani u oblaku poput uniFLOW Online Expressa nude  nužno potrebne mogućnosti praćenja i izvještavanja iz središnjeg sustava kojemu pristupate preko weba. Postoji mogućnost dodatnog udaljenog pristupa uređaju kroz Remote Operators Software Kit (RSOK), a postoje i druga rješenja dostupna za dijagnostiku, automatsko očitavanje brojača i nadzor potrošnog materijala. Sve to osigurava da se periodi kada je uređaj izvan pogona smanje na najmanju moguću mjeru.

Još iz kategorije

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

13.01.2021. komentiraj

Promjene u uvjetima poslovanja, poput rada od kuće, postavljaju nove, dosad neviđene izazove za tvrtke i organizacije. Iako se u posljednje vrijeme poslovni svijet naizgled uvelike preselio na online platforme, istraživana pokazuju da čak 98% ispitanika nailazi na poteškoće prilikom korištenja usluga i alata za remote način rada (Global WorkForce Survey 2020). Jednako tako, pokazalo se da napredna, inteligentna user friendly rješenja za poslovanje mogu pospješiti poslovanje i unaprijediti suradnju s partnerima i klijentima.

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

11.01.2021. komentiraj

Lenovo je u Hrvatskoj došao do prve pozicije na PC tržištu, a za ovu godinu očekuje nastavak pozitivnih trendova koje smo imali u 2020. godini, za ICTbusiness.info ističe regionalni direktor Lenova za ovu regiju Ivan Božev.

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

10.01.2021. komentiraj

Zoom je imao iznimno uspješnu 2020. i to ne čudi jer još u prosincu prošle godine broj korisnika “vrtio” mu se oko deset milijuna, a sad je na otprilike 350 milijuna. Bilo bi šteta stati na tome i ne iskoristiti mogućnosti koje su se otvorile iznenadnom popularnosti pa su u kompaniji odlučili “pojačati” usluge kroz e-mail i kalendar.