Canon predstavio drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE

Canon predstavio drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE

Foto: Canon

Tvrtka Canon predstavila je drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE. Drugo izdanje portfelja spojilo je najnovije hardverske i softverske tehnologije tvrtke Canon, s ciljem da tvrtkama ponude sigurna i poznata rješenja za rad s dokumentima u oblaku.

Novi portfelj imageRUNNER ADVANCE funkcionirat će na platformi Unified Firmware Platform (UFP) koja nudi poznatije korisničko iskustvo i okruženje za menadžere. Tijekom stalnog nadzora provjerava se ima li ranjivosti i prije nego ih postanete svjesni, čime se štedi vrijeme i novac. Stalnim dodavanjem novih značajki i ažuriranja uređajima oprema ostaje posve funkcionalna i posve sigurna uz minimalan trud korisnika. Zahvaljujući UFP-u korisnici znaju da je njihovo ulaganje sigurno, a nije potrebno ni mijenjati flote uređaja sa svakim ažuriranjem.

Drugo izdanje treće generacije portfelja imageRUNNER ADVANCE namijenjeno je glatkom povezivanju uredske tehnologije s oblakom i nudi bogatu ponudu modela koji će odgovarati svim korisničkim potrebama. Nadograđeni uređaji nude integrirana rješenja, uključujući skeniranje u oblak, rješenje za upravljanje izlaznim dokumentima uniFLOW Online Express te rješenje za provjeru autentičnosti Universal Login Manager utemeljeno na uređajima.

Obnovljeni portfelj imageRUNNER Advance može se integrirati i s drugim rješenjima za snimanje dokumenata i upravljanje njima, uključujući uniFLOW i Therefore Online. Mogućnost povezivanja s oblakom nudi tvrtkama prilagodbu preduvjeta specifičnih tijekova rada s dokumentima specifičnom uređaju.

Drugo izdanje treće generacije platforme imageRUNNER ADVANCE krasi robusna sigurnost i kontrola nad flotom pisača uz glatku integraciju hardvera i softvera. Prijava na uređaj radi provjere autentičnosti korisnika znači da se i zadaci poslani s mobilnih uređaja odrađuju na siguran način i uz zaštitu povjerljivosti do njihova izdanja.

Da bi se spriječilo neovlašteno raspačavanje povjerljivih informacija, pojedinačnim se korisnicima mogu onemogućiti razne funkcije uređaja, dok vizualne i zvučne obavijesti Original Reminder upozoravaju korisnike kad podaci iz skeniranih izvornika ostanu na uređaju.

uniFLOW Online Express nudi kompletnu vidljivost tijeka ispisa te omogućuje voditeljima da upravljaju troškovima ispisa i ograniče pristup značajkama ili uređajima prema odjelima, radnim grupama ili pojedinačno. I ispis u svojstvu gosta omogućuje siguran ad hoc ispis s mobilnih uređaja bez pristupa mreži tvrtke.

Zahvaljujući konzoli za upravljanje imageWARE korisnici mogu daljinski provjeriti status uređaja i potrošnog materijala. Uz to, zaposlenici mogu sigurno snimati ili ispisivati dokumente u pokretu i brzo uključiti svoje mobilne uređaje izravno u poslovne tijekove rada.

Nova serija imageRUNNER ADVANCE dostupna je od veljače 2018., a uniFLOW Online Express bit će dostupan od travnja 2018.

Još iz kategorije

Online osiguranje i pomoć na cesti za strane turiste u Hrvatskoj

Online osiguranje i pomoć na cesti za strane turiste u Hrvatskoj

17.06.2018. komentiraj

Kako bi svim inozemnim gostima koji dolaze u Hrvatsku ponudili više sigurnosti na prometnicama, HAK-Usluge i ODINA Asistencija zajednički su razvili projekt pod nazivom “Sigurno kroz Hrvatsku”. Stranice su zasad dostupne na hrvatskom jeziku, a na njemačkom i engleskom su u kontrolnoj fazi i bit će dostupne od sljedećeg tjedna.

Kako transformirati Dubrovnik u pametni grad

Kako transformirati Dubrovnik u pametni grad

16.06.2018. komentiraj

Racionalno planiranje i programiranje pametne tehnološke platforme zasnovane na strateškim planovima i stvarnim potreba urbane sredine prethodi bilo kakvoj nabavi i implementaciji pojedinačnih pametnih rješenja, osnovni je zaključak održanog stručnog predavanja Pametan Grad Dubrovnik.

Novo UPS rješenje za male i srednje tvrtke

Novo UPS rješenje za male i srednje tvrtke

15.06.2018. komentiraj

Tvrtka Schneider Electric krenula je s prodajom novog proizvoda Easy UPS 3S u Europi, na Bliskom Istoku, u Africi i Latinskoj Americi. Easy UPS 3S je uređaj za besprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA robusnih karakteristika i kompaktnog dizajna, a olakšana ugradnja, korištenje i održavanje ovog novog uređaja omogućavaju kontinuitet u poslovanju malih i srednjih poduzeća.