Avaya i Microsoft realizirali strateško partnerstvo

Avaya i Microsoft realizirali strateško partnerstvo

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Integracijom rješenja Microsoft Azure Communication Services i platforme Avaya OneCloud  CPaaS, kompanije Avaya i Microsoft omogućile su sveobuhvatnije povezivanje ljudi, poslovanja i podataka na globalnoj razini.

Kako pojašnjavaju, Avaya je strateško partnerstvo s kompanijom Microsoft stvorila kako bi kreirala snažan i moćan skup zajedničkih  komunikacijskih cloud rješenja za definiranje budućih iskustava klijenata i zaposlenih.

Spajajući ekspertizu obje kompanije, zajednička rješenja uključuju nagrađivano rješenje1 Avaya OneCloud CPaaS (Communications Platform as a Service – Komunikacijska platforma kao servis) kompanije Avaya koje je sada integrirano sa glasovnim, video, chat i SMS mogućnostima rješenja Microsoft Azure Communication Services s ciljem kombiniranog globalnog dosega  i funkcionalnosti.

Povrh toga, Avaya i Microsoft osnažili su integraciju rješenja Avaya OneCloud CCaaS i Microsoft Azure čime su postigli globalnu dostupnost rješenja Avaya OneCloud CCaaS (Contact Center as a Service – Kontakt centar kao servis) koji se hosta na platformi Microsoft Azure, intuitivnu implementaciju Avaya OneCloud CCaaS u rješenje Microsoft Teams preko certificiranog programa  Microsoft Teams Connected Contact Center Certification Program, integraciju Avaya OneCloud CCaaS sa platformom Microsoft Dynamics 365 , certifikaciju Avaya SBC-ova za Microsoft Teams Direct Routing i Media Bypass koji su dizajnirani na način da nadopunjuju OneCloud CCaaS rješenja kompanije Avaya

Partnerstvo sa kompanijom Microsoft ključni je element strateškog partnerskog ekosistema kompanije Avaya koja intenzivno surađuje sa vodećim cloud i tehnološkim partnerima, a sve kako bi klijentima omogućili fleksibilna rješenja koja sadrže vrhunske inovacije.

„Avaya i Microsoft ovom suradnjom izlaze u susret klijentima koji su zatražili da im pružimo i omogućimo integrirana rješenja za Avaya OneCloud Contact Center čij  rad  se bazira na tehnologijama Microsoft Azure i Microsoft 365. Zajedno pružamo kvalitetnu integraciju koja ne obuhvaća samo aplikaciju za kontakt centar već i komunikacijsku platformu koja se nalazi u njenoj osnovi. Pored toga, implementirat ćemo i moćne artificial intelligence (AI) mogućnosti kompanije Microsoft pomoću rješenja Azure Cognitive Services,“ rekao je Anthony Bartolo, izvršni potpredsjednik i glavni direktor za proizvode kompanije Avaya.

„Rješenja kompanije Avaya za Cloud Contact Center koja su vodeća na tržištu, uz prisustvo kompanije Microsoft u cloud kolaboraciji, predstavljaju neodoljivu kombinaciju kako za postojeće tako i za nove klijente“, ističe Bartolo.

„Globalna suradnja sa kompanijom Avaya primjer je kako kompanija Microsoft, surađujući sa drugim liderima u industriji, ispunjava zahtjeve tvrtki za integriranim komunikacijskim rješenjima koja transformiraju iskustva kako klijenata tako i zaposlenih“, rekao je Scott Van Vliet, korporativni potpredsjednik Intelligent Conversation and Communications Cloud odjela kompanije Microsoft. „Ova suradnja ima koristi od zajedničkih snaga obje kompanije dok joj je primarni cilj spajanje tvrtki sa njihovim klijentima pomoću moćnih komunikacijskih iskustava u okviru raznih platformi, a sve to uz otpornost i sigurnost na korporativnom nivou i cloud dosegu rješenja  Microsoft Azure“, tvrdi Van Vliet.

Kako bi se postiglo maksimalno prepoznavanje i distribucija ovih novih moćnih komunikacijskih rješenja, kompanije Avaya i Microsoft osmislile su zajedničku strategiju globalnog izlaska na tržište i udružene prodaje koju planiraju realizirati u nadolazećem periodu.

Još iz kategorije

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

24.09.2021.

Kali Linux verzija 2021.3 puštena je sa setom novih alata, ali njeni kreatori otvoreno kažu da sve te nove mogućnosti jesu sjajne za penetracijsko ispitivanje, ali istovremeno Kali čine lošijim za općenitu uporabu.

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

23.09.2021.

O najnovijem domaćem preuzimanju razgovarali smo s Igorom Gržaljom, predsjednikom Uprave ASEE Hrvatska koji ističe kako će im novo pojačanje olakšati proširenje postojećih rješenja koja omogućuju korisnicima da što brže i efikasnije provedu proces digitalne transformacije.

ICT rješenja za održive gradove

ICT rješenja za održive gradove

22.09.2021.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti u gradu Osijeku sudionici ovog događanja posjetili su osječki ured Ericssona Nikole Tesle. Održano je predavanje na temu kako tehnologije budućnosti omogućuju kreiranje novih digitalnih usluga koje će dovesti do značajnih promjena u navikama građana u gradskoj mobilnosti i održivom razvoju pametnih gradova.