Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Zoho je lansirao novu aplikaciju za skeniranje vizitki za iOS temeljenu na SaaS platformi koja omogućava korisnicima da fotografiraju vizitke i da podaci budu pohranjeni unutar Zoho CRM sustava ili kao novi kontakt. Iako ovo nije prva takva aplikacija, njezina jednostavnost korištenja bit će joj jedan od aduta na tržištu.

Cilj ovakve aplikacije bilo je automatiziranje čitavog procesa kako bi se omogućilo korisnicima da na jednostavniji način dodaju kontakte. Isto tako, podaci poslovne kartice mogu sadržavati i poveznicu na Twitter preko koje Zoho automatski preuzima fotografiju korisnikova Twitter računa i usklađuje ju s CRM sustavom.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom jest povezanost sa Zoho CRM sustavom, te mogućnost skeniranja i pohranjivanja podataka. Za sada, aplikacija skenira vizitke na engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom. Uskoro će biti dostupna i na Android uređajima.

Dodatan izazov će zasigurno biti činjenica da na tržištu postoji mnoštvo aplikacija koje rade na sličan način, a samo neki od njih su, primjerice, Evernote Hello ili CamCard. Unatoč svemu, aplikacije poput Evernotea omogućuju kompletniju uslugu svojim korisnicima s čime će se Zoho zasigurno suočavati još neko vrijeme.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.