Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Zoho je lansirao novu aplikaciju za skeniranje vizitki za iOS temeljenu na SaaS platformi koja omogućava korisnicima da fotografiraju vizitke i da podaci budu pohranjeni unutar Zoho CRM sustava ili kao novi kontakt. Iako ovo nije prva takva aplikacija, njezina jednostavnost korištenja bit će joj jedan od aduta na tržištu.

Cilj ovakve aplikacije bilo je automatiziranje čitavog procesa kako bi se omogućilo korisnicima da na jednostavniji način dodaju kontakte. Isto tako, podaci poslovne kartice mogu sadržavati i poveznicu na Twitter preko koje Zoho automatski preuzima fotografiju korisnikova Twitter računa i usklađuje ju s CRM sustavom.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom jest povezanost sa Zoho CRM sustavom, te mogućnost skeniranja i pohranjivanja podataka. Za sada, aplikacija skenira vizitke na engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom. Uskoro će biti dostupna i na Android uređajima.

Dodatan izazov će zasigurno biti činjenica da na tržištu postoji mnoštvo aplikacija koje rade na sličan način, a samo neki od njih su, primjerice, Evernote Hello ili CamCard. Unatoč svemu, aplikacije poput Evernotea omogućuju kompletniju uslugu svojim korisnicima s čime će se Zoho zasigurno suočavati još neko vrijeme.

Još iz kategorije

IBM odabrao Slack umjesto Microsoft Teams za svojih 350,000 zaposlenika

IBM odabrao Slack umjesto Microsoft Teams za svojih 350,000 zaposlenika

16.02.2020. komentiraj

Microsoft je doživio manji udarac nakon što se doznalo da IBM za korporativu komunikaciju svojih više od 350.000 zaposlenih bira Slack ispred Teamsa. U trenucima kad se dva konkurentska alata bore za prevlast na tržištu, dobiti takvog klijenta od iznimne je važnosti.

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

15.02.2020. komentiraj

Schneider Electric predstavio je prvu verziju Easy UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za uporabu i jednostavan za održavanje., osiguravajući malim i srednjim poduzećima kontinuitet poslovanja i čineći ga izvanredno prikladnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Windaysi donose primjere iz prakse

Windaysi donose primjere iz prakse

12.02.2020. komentiraj

Povodom skorog održavanja najveće domaće IT konferencije Windays porazgovarali smo s direktoricom Microsoft Hrvatska Tatjanom Skoko o tome što konferencija donosi povodom dvadeset godina postojanja, ali i što je Microsoft promijenio posljednjih godina.