Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Zoho je lansirao novu aplikaciju za skeniranje vizitki za iOS temeljenu na SaaS platformi koja omogućava korisnicima da fotografiraju vizitke i da podaci budu pohranjeni unutar Zoho CRM sustava ili kao novi kontakt. Iako ovo nije prva takva aplikacija, njezina jednostavnost korištenja bit će joj jedan od aduta na tržištu.

Cilj ovakve aplikacije bilo je automatiziranje čitavog procesa kako bi se omogućilo korisnicima da na jednostavniji način dodaju kontakte. Isto tako, podaci poslovne kartice mogu sadržavati i poveznicu na Twitter preko koje Zoho automatski preuzima fotografiju korisnikova Twitter računa i usklađuje ju s CRM sustavom.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom jest povezanost sa Zoho CRM sustavom, te mogućnost skeniranja i pohranjivanja podataka. Za sada, aplikacija skenira vizitke na engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom. Uskoro će biti dostupna i na Android uređajima.

Dodatan izazov će zasigurno biti činjenica da na tržištu postoji mnoštvo aplikacija koje rade na sličan način, a samo neki od njih su, primjerice, Evernote Hello ili CamCard. Unatoč svemu, aplikacije poput Evernotea omogućuju kompletniju uslugu svojim korisnicima s čime će se Zoho zasigurno suočavati još neko vrijeme.

Još iz kategorije

Span organizira besplatne webinare

Span organizira besplatne webinare

08.04.2020. komentiraj

Okolnosti u kojima se kao društvo trenutno nalazimo u najmanju su ruku izazovne. Kako bismo ostali doma i postupili odgovorno prema zdravlju nas samih i cjelokupnog društva, preko noći smo morali promijeniti niz navika, pa tako i način na koji godinama poslujemo. Urede smo zamijenili radom od kuće, a sastanke s kolegama i klijentima pozivima na daljinu. Rad od kuće postao je nužnost i naša svakodnevnica, a siguran i funkcionalan prostor za rad izvan korporativnog okruženja prijeko potreban standard sada više nego ikada prije.

Erste banka sedmu  godinu zaredom obnovila PCI DSS certifikat

Erste banka sedmu godinu zaredom obnovila PCI DSS certifikat

08.04.2020. komentiraj

Erste banka privela je kraju proces recertificiranja po PCI/DSS standardu (Payment Card Industry Data Security Standard) čime je po sedmi put zaredom u potpunosti potvrđena sukladnost poslovanja banke s ovim visokim međunarodnim sigurnosnim standardom platnih sustava. Radi se o certifikatu koji izdaje PCI Security Standards Council kojeg su osnovali najveći kartičarski brendovi (American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard, Visa Inc.) kako bi održavalo, razvijalo i promoviralo sigurno okruženje za obradu podataka o vlasnicima kartica.

Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera

Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera

07.04.2020. komentiraj

Apple se priključio drugim kompanijama koje su u trenucima pandemije koronavirusa odlučile korisnicima darovati jeftinije ili besplatne usluge na određeno vrijeme, kako bi im olakšali boravak u izolaciji. I ne samo to, kako bi se promovirao brend ili neka od usluga u ponudi.