Amazon širi Amazon Associates program

Amazon širi Amazon Associates program

Amazon je najavio širenje svog Amazon Associates programa za programere mobilnih aplikacija, pa će tako Affiliate program biti dostupan kroz Mobile Associates API. Mobile Associates API bit će dostupan za programere koji izrađuju aplikacije i igre za Kindle Fire i ostale Android uređaje, a ponuditi će im se i postotak od prodaje u iznosu od 4 do 6 posto.

Postotak od zarade koji je ponuđen programerima je vrlo dobro primljen od strane većine programera koji kažu da je to vrlo korektno i stimulirajuće. Naravno, uvijek se na raznim forumima pojave i razni nezadovoljni korisnici koji smatraju da je to premali postotak. U Amazonu pak smatraju da su napravili sjajnu stvar što potvrđuju i riječi Mike Georga, potpredsjednika Amazon AppStorea.

„Zamislite da sada programer koji se bavi aplikacijama o prehrani i fitnessu može svoje ideje ponuditi potrošačima i na taj način preko Amazona ostvariti zaradu. To je sjajna stvar.“, izjavio je Mike George, potpredsjednik Amazon AppStorea.

Programeri mogu prodati i jednu stavku ako žele, a mogu i pokazati koje sve kategorije proizvoda nude. Da bi implementirali API, programeri moraju odabrati ASINs (Standardni identifikacijski broj) i složiti se s uvjetima o korištenju.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.