Aircash nudi rješenja koja do sada nismo imali

Aircash nudi rješenja koja do sada nismo imali

Aircash konstantno radi na unaprijeđenju svojih usluga i prilagođava se svim tržištima na kojima je prisutan. Osim što se proširio na druge države EU s različitim uslugama, razvili su i posebnu uslugu za tursku populaciju koja živi u Austriji i Njemačkoj. Ono što im nude je brz i inovativan način slanja novca u Tursku, na turski IBAN.

Za razvoj ovakve specifične usluge bilo je potrebno svega mjesec dana, a primjenjiva je za sve osobe koje žive ili rade u Austriji i Njemačkoj, i imaju potrebu slati novac u Tursku.

Iz Aircasha od početka ističu kako im je jedan od glavnih ciljeva ubrzati i pojednostaviti slanje novca u Europi, pa je usluga slanja novca vrlo često korištena i među Hrvatima koji rade u ostalim EU zemljama i šalju novac obitelji u Hrvatsku.

Za slanje novca u Tursku lansirana je i medijska kampanju za sve koji iz Austrije i Njemačke prate poznatu tursku Süper Lig.

Tijekom najgledanijih turskih utakmica u kojima igraju jaki turski klubovi kao što su Galatasaray, trenutni prvak Turske, Fenerbahçe, Beşiktaş, gledatelji će vidjeti i Aircash reklamu.

Nastavljaju s ovakvim specifičnim rješenjima i dalje – svako novo tržište na kojemu su prisutni proučavaju iz perspektive korisnika i potom razvijaju uslugu koja rješava stvarne, svakodnevne potrebe tih korisnika.

Uz već svima poznato najbrže slanje novca koje se događa u sekundi, omogućeno je i plaćanje režija bez naknada za Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, kao i kupnja različitih poklon-bonova i telekom bonova.

Aircash omogućuje svojim korisnicima širinu mogućnosti pohranjivanja novca. Korisnik bira način koji mu najbolje odgovara – svoj Aircash novčanik može puniti bankovnim karticama, uplatom s drugog Aircash Novčanika ili direktno uplatom gotovine. Aircash je jedini mobilni novčanik koji korisnicima nudi mogućnost uplate gotovine na prodajnim mjestima partnera. Trenutno je prisutan na gotovo 100.000 prodajnih mjesta i broji preko pola milijuna korisnika na tržištima Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke i Rumunjske.

Još iz kategorije

Bosch i APCOA rješavaju problem automatiziranog parkiranja vozila

Bosch i APCOA rješavaju problem automatiziranog parkiranja vozila

26.01.2023.

Nakon što je automatizirano parkiranje s poslugom odobreno za komercijalnu upotrebu u parkirnoj garaži P6 u zračnoj luci Stuttgart, Bosch i APCOA nastavljaju s novim instaliranjem ove tehnologije u 15 parkirnih garaža u Njemačkoj.

ESA odabrala DT-ov T-Systems za upravljanje podacima

ESA odabrala DT-ov T-Systems za upravljanje podacima

26.01.2023.

Europska svemirska agencija (ESA) odabrala je T-Systems kao pružatelja usluga za Copernicus Data Space Ecosystem. Pruža informacijske usluge za maksimalnu dobrobit znanosti, politike, industrije i građana EU-a.

Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn

Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn

25.01.2023.

Tvrtka Dell Technologies predstavila je najnovija proširenja Dell PowerEdge serverskog portfelja koji uključuje 2.9x bolji AI inferencing, kao i poboljšanja u Dell Smart Flow dizajnu te Dell Power Manager softver za energetsku učinkovitost, dok Dell Secured Component verifikacija pomaže u osiguravanju distribucijskih lanaca kriptografskom provjerom.