Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Premiere Rush za Samsung nova je prilagođena verzija Adobeove aplikacije za Android uređaje. Taj je softver sada dostupan za preuzimanje na Galaxy uređajima.

Aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u nekoliko jednostavnih koraka. Premiere Rush koristi mogućnosti poznatog "velikog brata" Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz prilagodljive Motion Graphics predloške, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, aplikacija omogućuje jednostavno uređivanje videozapisa na mobilnim telefonima.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Osim toga, dostupne su i prilagodljive animacije za naslove uz opcije za promjenu veličine zahvaljujući kojima se video jednostavno optimizira za objavu na društvenim mrežama.

Aplikacija dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje, kao što su GPU optimizacija za poboljšanu izvedbu uređivanja te podrška za HDR10 + i Samsung DeX. Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate čija je cijena 7,99 američkih dolara mjesečno.

Još iz kategorije

Tamnih je podataka u tvrtkama danas više od 50 posto pa predstavljaju primamljiv cilj za hakere i ucjenjivače

Tamnih je podataka u tvrtkama danas više od 50 posto pa predstavljaju primamljiv cilj za hakere i ucjenjivače

26.06.2019. komentiraj

Globalne tvrtke i dalje na svojoj računalnoj i mrežnoj infrastrukturi čuvaju velike količine „tamnih podataka“ (dark data) – podataka za koje ne znaju što sadrže – a što privlači cyberkriminalce, otkrilo je novo istraživanje čije je rezultate predstavio Veritas Technologies, vodeća tvrtka na tržištu rješenja za zaštitu podataka u poslovnim okruženjima i softverskih rješenja za pohranu podataka.

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

21.06.2019. komentiraj

Kao najraniji korisnici novih tehnologija, u Louisu Vuittonu su ugradili novu tehnologiju Monarch kako bi svojim kupcima ponudili korisne uređaje za praćenje njihove prtljage na interkontinentalnim letovima. Povezane obavijesti o prtljazi šalju se izravno na korisnikov smartphone nakon slijetanja. Informiraju korisnike gdje im se nalazi prtljaga, pa čak i je li tijekom putovanja bila otvarana.

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

19.06.2019. komentiraj

Kako bi ponudio napredna rješenja za poslovne i tehnološke izazove 21. stoljeća, IBM i hrvatskim poslovnim korisnicima nudi unaprijeđen portfelj za pohranu podataka unutar IBM Storage obitelji. Direktori i voditelji poslovanja u velikim, ali i malim poduzećima, trebaju sigurnu, fleksibilnu i funkcionalnu IT infrastrukturu vrhunskih performansi koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva kako bi mogli uspješno poslovati te ići ukorak s poslovanjem 21. stoljeća.