Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Premiere Rush za Samsung nova je prilagođena verzija Adobeove aplikacije za Android uređaje. Taj je softver sada dostupan za preuzimanje na Galaxy uređajima.

Aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u nekoliko jednostavnih koraka. Premiere Rush koristi mogućnosti poznatog "velikog brata" Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz prilagodljive Motion Graphics predloške, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, aplikacija omogućuje jednostavno uređivanje videozapisa na mobilnim telefonima.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Osim toga, dostupne su i prilagodljive animacije za naslove uz opcije za promjenu veličine zahvaljujući kojima se video jednostavno optimizira za objavu na društvenim mrežama.

Aplikacija dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje, kao što su GPU optimizacija za poboljšanu izvedbu uređivanja te podrška za HDR10 + i Samsung DeX. Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate čija je cijena 7,99 američkih dolara mjesečno.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.