Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Premiere Rush za Samsung nova je prilagođena verzija Adobeove aplikacije za Android uređaje. Taj je softver sada dostupan za preuzimanje na Galaxy uređajima.

Aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u nekoliko jednostavnih koraka. Premiere Rush koristi mogućnosti poznatog "velikog brata" Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz prilagodljive Motion Graphics predloške, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, aplikacija omogućuje jednostavno uređivanje videozapisa na mobilnim telefonima.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Osim toga, dostupne su i prilagodljive animacije za naslove uz opcije za promjenu veličine zahvaljujući kojima se video jednostavno optimizira za objavu na društvenim mrežama.

Aplikacija dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje, kao što su GPU optimizacija za poboljšanu izvedbu uređivanja te podrška za HDR10 + i Samsung DeX. Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate čija je cijena 7,99 američkih dolara mjesečno.

Još iz kategorije

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

02.06.2020. komentiraj

Zagrebačka softverska i dizajnerska agencija Q odlučila je da u želji da radna atmosfera bude još bolja i da zaposlenici međusobno više komuniciraju, osmisliti Jenz. To je aplikacija koju su prvo testirali među sobom, a sada ju planiraju pustiti „u svijet“.

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

01.06.2020. komentiraj

Bosch Sensortec je najavio BMP390, novi barometarski senzor za pritisak visoke točnosti, ali i za praćenje visine u pametnim telefonima, ali i u nosivim te uređajima za reprodukciju zvuka. Novi senzor može mjeriti razlike u visini i do ispod deset centimetara, što se može zahvaliti poboljšanjoj rezoluciji. Samim time, točniji je 50 posto od prethodnika i Bosch na to može biti ponosan, ponajprije jer upravo takva osjetna poboljšanja stvaraju i održavaju odanu bazu korisnika.

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

29.05.2020. komentiraj

COVID-19 je pokrenuo najveću virtualizaciju u svijetu poslovanja. Preko noći su se organizacije, timovi i pojedinci morali prilagoditi novom normalnom načinu rada. Od sredine ožujka 2020. godine više od 90% radne populacije u svijetu prisiljeno je raditi od doma, dok prema podacima iz State of Global Workforce istraživanja, tijekom 2019. godine s udaljenih lokacija radilo je tek 20% zaposlenika. Ključno pitanje u ovom trenutku je kako će posao izgledati u budućnosti.