Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Premiere Rush za Samsung nova je prilagođena verzija Adobeove aplikacije za Android uređaje. Taj je softver sada dostupan za preuzimanje na Galaxy uređajima.

Aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u nekoliko jednostavnih koraka. Premiere Rush koristi mogućnosti poznatog "velikog brata" Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz prilagodljive Motion Graphics predloške, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, aplikacija omogućuje jednostavno uređivanje videozapisa na mobilnim telefonima.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Osim toga, dostupne su i prilagodljive animacije za naslove uz opcije za promjenu veličine zahvaljujući kojima se video jednostavno optimizira za objavu na društvenim mrežama.

Aplikacija dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje, kao što su GPU optimizacija za poboljšanu izvedbu uređivanja te podrška za HDR10 + i Samsung DeX. Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate čija je cijena 7,99 američkih dolara mjesečno.

Još iz kategorije

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.