ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

Foto: ADATA

Tvrtka ADATA predstavila je novu liniju poslovnih SSD-ova SR2000 koja obuhvaća U.2 PCIe uređaj SR2000SP i PCIe HHHL AIC uređaj SR2000CP. Ti se SSD-ovi temelje na 3D eTLC NAND flash tehnologiji i nude vrlo visoke brzine prijenosa, veće kapacitete i veću izdržljivost. Uz to, dolaze sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa.

SSD-ovi dimenzija U.2 (2,5 inča) SR2000SP koriste 3D TCL NAND flash tehnologiju koja omogućuje visoke brzine prijenosa, uključujući brzinu nasumičnog čitanja i pisanja do 830 000 i 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi (IOPS-a). Ti diskovi nude ekonomičnost u potrošnji energije i kompatibilni su s cijelim nizom primjena pohrane koje zahtijevaju sigurnost, praktičnost i performanse. Spomenuti model dolazi u kapacitetima do 11 TB uz skalabilni softver za dodatnu dodjelu resursa. Podržava i zamjenu bez isključivanja napajanja (hot swapping).

PCIe HHHL AIC SSD-ovi SR2000CP utemeljeni su na 3D eTLC NAND flash tehnologiji, također dolaze u kapacitetima do 11 TB i sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa te podrškom za naredbu TRIM. Donose iznimno visoke brzine slijednog čitanja i pisanja do 6000 MB i 3800 MB u sekundi te brzine nasumičnog čitanja i pisanja od milijun i 150 000 IOPS-a. Uz podršku za tehnologiju LDPC ECC i DRAM cache buffer, ADATA-ini AIC SSD-ovi nude visoke performanse nužne u poslovnim i industrijskim primjenama.

Još iz kategorije

A1 Hrvatska dobitnik nagrade za najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti

A1 Hrvatska dobitnik nagrade za najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti

11.12.2018. komentiraj

A1 Hrvatska je, u sklopu konferencije Hrvatski dani sigurnosti 2018., osvojila nagradu sigurnosti za implementaciju kompaktnih 3D čitača otisaka prstiju. A1 osvojio je nagradu na području sigurnosti u kategoriji „Najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti“, a projekt je izveden u suradnji s tvrtkom Eccos inženjering d.o.o.

Više od 600 IT stručnjak i 67 predavanja obilježili  Advanced Techology Days

Više od 600 IT stručnjak i 67 predavanja obilježili Advanced Techology Days

07.12.2018. komentiraj

Završili su Advanced Techology Daysi, jedno od najvećih okupljanja hrvatske IT zajednice koje je u svom 14. izdanju tijekom dva dana donijelo čak 67 predavanja. Na konferenciji je 600 IT stručnjaka moglo birati između predavanja podijeljenih u pet programskih smjerova, koja su se održavala paralelno u dvoranama zagrebačkog Plaza Event Centra.

Zajednički projekt Adacte i Energia naturalis grupe omogućio optimizaciju poslovnih procesa i platformu za daljnje širenje na strana tržišta

Zajednički projekt Adacte i Energia naturalis grupe omogućio optimizaciju poslovnih procesa i platformu za daljnje širenje na strana tržišta

06.12.2018. komentiraj

Adacta i Energia naturalis grupa (ENNA) zajedno su predstavile projekt uvođenja Microsoft Dynamics NAV rješenja u poslovni sustav ENNA grupe. Projekt je započeo 2016. godine i predstavlja implementaciju ERP sustava koji je ENNA grupi omogućio optimizaciju poslovnih procesa s naglaskom na financijsko poslovanje, praćenje profitabilnosti i konsolidaciju različitih tvrtki unutar grupacije. Njegova je vrijednost 3 milijuna kuna.