ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

Foto: ADATA

Tvrtka ADATA predstavila je novu liniju poslovnih SSD-ova SR2000 koja obuhvaća U.2 PCIe uređaj SR2000SP i PCIe HHHL AIC uređaj SR2000CP. Ti se SSD-ovi temelje na 3D eTLC NAND flash tehnologiji i nude vrlo visoke brzine prijenosa, veće kapacitete i veću izdržljivost. Uz to, dolaze sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa.

SSD-ovi dimenzija U.2 (2,5 inča) SR2000SP koriste 3D TCL NAND flash tehnologiju koja omogućuje visoke brzine prijenosa, uključujući brzinu nasumičnog čitanja i pisanja do 830 000 i 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi (IOPS-a). Ti diskovi nude ekonomičnost u potrošnji energije i kompatibilni su s cijelim nizom primjena pohrane koje zahtijevaju sigurnost, praktičnost i performanse. Spomenuti model dolazi u kapacitetima do 11 TB uz skalabilni softver za dodatnu dodjelu resursa. Podržava i zamjenu bez isključivanja napajanja (hot swapping).

PCIe HHHL AIC SSD-ovi SR2000CP utemeljeni su na 3D eTLC NAND flash tehnologiji, također dolaze u kapacitetima do 11 TB i sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa te podrškom za naredbu TRIM. Donose iznimno visoke brzine slijednog čitanja i pisanja do 6000 MB i 3800 MB u sekundi te brzine nasumičnog čitanja i pisanja od milijun i 150 000 IOPS-a. Uz podršku za tehnologiju LDPC ECC i DRAM cache buffer, ADATA-ini AIC SSD-ovi nude visoke performanse nužne u poslovnim i industrijskim primjenama.

Još iz kategorije

SAP bilježi rast clouda iznad očekivanja

SAP bilježi rast clouda iznad očekivanja

20.10.2018. komentiraj

Softverska kompanija SAP objavila je financijske rezultate za treće tromjesečje 2018. godine. U tom razdoblju, rast novih rezervacija  cloud usluga dosegao je stopu od 36 posto (37 posto prema nepromjenjivom tečaju). Pretplate na cloud usluge i prihodi od podrške rasli su 39 posto gledano iz godine u godinu, na 1,3 milijarde eura (MFSI ) te na 41 posto (prema ne-MFSI i nepromjenjivom tečaju). Prihodi od softvera pali su za 9 posto, gledano iz godine u godinu, i sada iznose 937 milijuna eura (izraženo prema MFSI), ili 8 posto (ne-MFSI, prema nepromjenjivom tečaju).

Održana konferencija Power of data

Održana konferencija Power of data

18.10.2018. komentiraj

Konferencija Power of Data, koju su organizirali tvrtka Megatrend poslovna rješenja i poslovni tjednik Lider, održana je krajem prošlog tjedna u Zagrebu. Stručnjaci iz Megatrenda predstavili su aktualna rješenja iz područja poslovne analitike i power servera, te dočarali kako primjena tih rješenja doprinosi poslovnoj prednosti.

Combis implementirao napredni videokonferencijski sustav u Atlantic Grupi

Combis implementirao napredni videokonferencijski sustav u Atlantic Grupi

17.10.2018. komentiraj

Tvrtka Combis implementirala je napredni sustav za videokonferencije u Atlantic Grupi, jednom od vodećih poslovnih sustava u regiji JI Europe. Atlantic Grupa d.d. posluje kroz vlastite proizvodne lokacije, distributivne centre i urede u čitavoj regiji, ali i u Njemačkoj i Rusiji.