ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

ADATA predstavila novu liniju poslovnih SSD diskova

Foto: ADATA

Tvrtka ADATA predstavila je novu liniju poslovnih SSD-ova SR2000 koja obuhvaća U.2 PCIe uređaj SR2000SP i PCIe HHHL AIC uređaj SR2000CP. Ti se SSD-ovi temelje na 3D eTLC NAND flash tehnologiji i nude vrlo visoke brzine prijenosa, veće kapacitete i veću izdržljivost. Uz to, dolaze sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa.

SSD-ovi dimenzija U.2 (2,5 inča) SR2000SP koriste 3D TCL NAND flash tehnologiju koja omogućuje visoke brzine prijenosa, uključujući brzinu nasumičnog čitanja i pisanja do 830 000 i 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi (IOPS-a). Ti diskovi nude ekonomičnost u potrošnji energije i kompatibilni su s cijelim nizom primjena pohrane koje zahtijevaju sigurnost, praktičnost i performanse. Spomenuti model dolazi u kapacitetima do 11 TB uz skalabilni softver za dodatnu dodjelu resursa. Podržava i zamjenu bez isključivanja napajanja (hot swapping).

PCIe HHHL AIC SSD-ovi SR2000CP utemeljeni su na 3D eTLC NAND flash tehnologiji, također dolaze u kapacitetima do 11 TB i sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa te podrškom za naredbu TRIM. Donose iznimno visoke brzine slijednog čitanja i pisanja do 6000 MB i 3800 MB u sekundi te brzine nasumičnog čitanja i pisanja od milijun i 150 000 IOPS-a. Uz podršku za tehnologiju LDPC ECC i DRAM cache buffer, ADATA-ini AIC SSD-ovi nude visoke performanse nužne u poslovnim i industrijskim primjenama.

Još iz kategorije

Repsly ima svijetlu budućnost

Repsly ima svijetlu budućnost

18.02.2019. komentiraj

Kakva je bila prošlost, što je budućnost te naravno sadašnjost Repslyja razgovarali smo s jednim od suosnivača kompanije Markom Kovačem koji ističe kako očekuje puno od tvrtke bilo kroz samostalno poslovanje bilo kroz neku veliku kompaniju. On ističe kako su danas njihovi najveći kupci distributeri ili dobavljači CPG brandova.

Microblink na sajmu Finovate

Microblink na sajmu Finovate

18.02.2019. komentiraj

Kroz opsežan proces kvalifikacije i evaluacije, Finovate svake godine odabire određeni broj fintech tvrtki koje imaju priliku održati demonstraciju svog rješenja uživo u trajanju od 7 minuta pred sudionicima iz financijske industrije. Microblink je već nekoliko puta uvršten među odabranim tvrtkama za prezentaciju, a rješenja za pojednostavljenje unosa podataka pomoću mobilne ili web kamere višestruko su nagrađivana za inovativnost, kako na europskom, tako i američkom izdanju Finovate konferencija.

TOP 5 helpdesk aplikacija

TOP 5 helpdesk aplikacija

14.02.2019. komentiraj

Poslovanje bez kupaca je kao automobil bez motora - nigdje ne ide. Stoga je usluga koju kroz poslovanje nudimo ključna da bismo zadržali postojeće klijente i pridobili nove, a u današnje vrijeme u tome nam pomažu i specijalizirane aplikacije.