Acronis predstavio backup rješenje za VMware vCloud

Acronis predstavio backup rješenje za VMware vCloud

Foto: Fotolia

Acronis je lansirao novi backup sustav za VMware vCloud , popunjavajući potreban prostor za sve IT menadžere koji koriste virtualizacijske usluge VMware kompanije. vCloudu, VMware-ovoj cloud tehnologiji nedostaje automatizirani način backup-a za vSphere virtualizacijskog softvera kojim kupci upravljaju svojim virtualnim poslužiteljima. S Acronis sustavom, kupci će moči integrirati backup, tako da opterećenja neće biti izgubljena.

Na svojoj web stranici , Acronis je objasnio kako postaviti backup, , vCloud usluga će se spojiti na Acronis Management Server i kreirati pravila prema potrebama kupaca. Te će se ta kreirana pravila primijeniti na određene poslužitelje koji moraju biti zaštićeni ili na grupe poslužitelja koje su povezane s organizacijom.

Adrian Parks, viši stručnjak za sustave na Sveučilištu u Oxfordu , je prošlog tjedna u intervjuu izjavio da Oxford sada koristi vCloud za konsolidaciju i upravljanje svojim vSphere virtualnim poslužiteljima. On navodi da sada s Acronis sustavom putem mreže može napraviti backup poslužitelja koji se nalaze na različitim odjelima.

Tijekom vremena , Acronis će proširiti izvan VMware okruženju na druga tržišta. A glavni konkurenti su mu tvrtke poput IBM-a i CommVaulta .

Novi backup sustav došao je nakon što je na čelo Acronisa zasjeo suosnivač tvrtke Parallel Serguei Beloussov , koji je u travnju preuzeo kormilo tvrtke koju je prije deset godina osnovao. Prije nego što je postao predsjednik, Beloussov je bio u upravnom odboru tvrtke. Također drugi suosnivač tvrtke Parallel i viši potpredsjednik Stanislav Protassov se pridružio tvrtki Acronis na mjesto CTO-a.

Tvrtka ima 100 milijuna dolara prihoda s više od 700 zaposlenika u 18 zemalja. Do danas su razvili više od 50 naprednih backup i recovery tehnologija. Više od 4,5 milijuna potrošača , malih i srednjih poduzeća i pružatelja usluga koriste Acronis proizvode kako bi zaštitili svoje podatke.

Izvršni ljudi Acronisa naveli su kako postoji nedostatak VMware podrške za vCloud , te kako su u potrazi za načinom na koji će iskoristiti PHP, ali da nemaju baš previše sreće. No, na kraju su našli bugarsku grupu korisnika koji su im pomogli oko toga.

Nedostatak podrške za developere predstavlja izazov za ljude koji žele razviti usluge za VMware . Izvršni direktor Pat Gelsinger je izjavio da je to područje na koje će se fokusirati u narednim mjesecima, te kako će to biti kritično za VMware u izgradnji moderne cloud usluge.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.