Able2Extract Professional 14 je odlična i povoljna PDF alternativa za Adobeov Acrobat Pro

Able2Extract Professional 14 je odlična i povoljna PDF alternativa za Adobeov Acrobat Pro

Foto: Antonio Jularić

Rad na računalu podrazumijeva mnogo toga u našoj svakodnevici, a PDF dokumenti svakako su jedan od segmenata koji korisnici susreću i s kojima se ipak moraju nositi na razne načine koji nisu toliko jednostavni, što znači da se i konstantno traže načini kako sve skupa pojednostaviti. A taj način mogao bi biti Able2Extract Professional 14.

Dok postoji cijeli niz besplatnih alata za uređivanje i rad s PDF dokumentima, nijedan ne nudi sve na jednom mjestu, zbog čega je ipak naprednijim korisnicima potrebno plaćati kako bi dobili sve što im treba. U toj priči je i Able2Extract Professional, koji nije besplatan, ali za novac ipak daje sve što bi korisniku moglo trebati kad je PDF u pitanju. Da je to tako, može se naučiti već tijekom nekoliko besplatnih dana za probu svega što Able2Extract Professional nudi.

Prilikom instalacije, postavlja i virtualni printer koji automatski omogućava ispisivanje web stranica u PDF obliku, što je poprilično praktično. Osim ovog zgodnog dodatka, Able2Extract Professional nudi lako konvertiranje PDF dokumenata u PPTX, XLSX, DOCX i CSV formate, kao i u one kao Publisher ili AutoCAD. A nije ni to sve, moguće je napraviti image ili razne open source formate. Dakle, mislilo se na sve. A da se ne stane s time, Able2Extract Professional omogućava sve navedeno i sa skeniranim PDF dokumentima, što je dodatni plus.

Naravno, samo kreiranje PDF dokumenta je poprilično lako, Able2Extract Professional sam navodi korisnika u kojem smjeru treba ići i jako se lako snaći. No, konkurencija je također na tom planu jednostavna i ništa manje se nije moglo očekivati od ovog alata. Također, kao i konkurencija, tako i Able2Extract Professional ima OCR (optical character recognition) mogućnost, kao i sve druge dodatke na koje smo kod premium PDF alata navikli - zaštitu dokumenata, postavljanje potpisa, povlačenje teksta iz više PDF dokumenata...

Ali, ono što svakako dodatno izdvaja ovaj alat jesu templejti "pogonjeni umjetnom inteligencijom" pa bolje uspijevaju konvertirati dokumente u iz Excel spreadsheetsa. Prema tvrdnji Investintecha, Able2Extract 14 ima template koji se mogu "trenirati" na način da automatski lociraju i konvertiraju PDF tablice koje sepodudaraju s tablicama pohranjenima u templateu, što čini samo konvertiranje točnim, odnosno, sve "sjedne" na svoje mjesto kako treba.

Na kraju priče, ovaj alat je za cijenu dobar izbor jer nudi jednostavnost i funkcionalnost u svakom smislu. Za stolna računala košta 149,95 američkih dolara, ali moguće je i koristiti se pretplatom koja mjesečno košta 34,95 dolara i vrijedi za jednog korisnika. Osim ovog plana, postoje i oni vezani za servere, developere i slično...

Probnu verziju softvera možete preuzeti ovdje.

Još iz kategorije

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

15.04.2019. komentiraj

Microsoftov Visual Studio 2019 za Windows i Mac službeno je dostupan, a može ga se preuzeti s visualstudio.microsoft.com/downloads. Uključuje asistirano popunjavanje kod od strane umjetne inteligencije uvrštene kroz Visual Studio Intelli Core i to je ono čime se Microsoft najviše ponosi i samim time najviše ističe.

Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

13.04.2019. komentiraj

Tvrtka Schneider Electric predstavila je Galaxy VS, visokoučinkovit, trofazni modularni uređaj za neprekidno napajanje (UPS). On je jednostavan za upotrebu, snage od 10 do 100 kW te je dizajniran da zadovolji ključne zahtjeve za energijom IT, komercijalnih i industrijskih postrojenja.