Završena integracija tvrtki Canon i Océ u regiji CEE

Završena integracija tvrtki Canon i Océ u regiji CEE

Foto: Fotolia

Integracija tvrtki Canon i Océ u regiji CEE, pod vodstvom Canona CEE, uspješno je dovršena. Od 1. listopada, Canon CEE preuzima potpunu odgovornost za poslovanje Océa (s izuzetkom proizvoda s neprekinutim ulaganjem) u 24 zemlje u regiji.

Komercijalne aktivnosti s kombiniranim portfeljom Canona i Océovih proizvoda iz kategorija profesionalnog tiska i ispisa širokog formata sada obavlja kombinirana mreža partnera koja surađuje s lokalnim podružnicama ili predstavništvima Canona CEE. Na teritoriju Republike Hrvatske, Canon d.o.o. aktivno surađuje s partnerima K.S.U. d.o.o. i Pro Signum d.o.o., donoseći izvanrednu vrijednost korisnicima.

Kao rezultat integracije, kupci mogu uživati u punim prednostima širokog portfelja proizvoda, rješenja i usluga koje nudi Canon. Canonova rješenja širokog formata uključuju pisače iz serije imagePROGRAF, Océ ColorWave i Océ PlotWave, idealna rješenja za precizan i produktivan ispis u inženjeringu te arhitektonskim i konstrukcijskim segmentima. Pisači Océ Arizona nude odličnu kvalitetu ispisa za signalizaciju i grafiku, ispunjavajući i kreativne i financijske ciljeve kupaca.

Portfelj profesionalnog ispisa uključuje visokoproduktivne uređaje imagePRESS i seriju Océ VarioPrint koji ispunjavaju visoke zahtjeve kvalitete komercijalnih tiskara i velike zahtjeve produkcijskog kapaciteta u transakcijskim okruženjima.

S proširenim portfeljom proizvoda, usluga i jačim timom partnera, Canonova ambicija je rasti još brže kako bi postao tvrtka broj jedan u industriji ispisa.

“Integtracija Océa u Canon CEE će našim partnerima i kupcima pružiti čitav svijet novih prilika za dodatnim profitom, lakšim operacijama i bržem radu pomažući njihov rast s našim proširenim portfeljom produkcijskih pisača i pisača širokog formata, ali i pružiti im dodatnu podršku i usluge te bolje iskustvo ”, izjavio je Burc Pekmezoglu, voditelj profesionalnog ispisa u Canonu CEE.

Još iz kategorije

Facebook i Google u pohodu na Amazonovo tržište e-trgovine

Facebook i Google u pohodu na Amazonovo tržište e-trgovine

18.09.2020. komentiraj

Amazon bi mogao dobiti konkurenciju na području e-trgovine jer Facebook i Google žele što veći dio “kolača”, podosta velikog “kolača”. Prvenstveno, riječ je o sjevernoameričkom tržištu, ali Google i Facebook brzo će se početi širiti globalnije, dok ne postanu Amazonova konkurencija u svakom kutku planete. Jer, mjesta uistinu ima za sve i nekako se čini čudno da jedna kompanija kontrolira toliki dio tržišta, kao što kontrolira Amazon.

Velika ICT analiza: Novostvorena vrijednost softverskog sektora zauzima polovicu ukupne vrijednosti ICT tržišta

Velika ICT analiza: Novostvorena vrijednost softverskog sektora zauzima polovicu ukupne vrijednosti ICT tržišta

18.09.2020. komentiraj

Podaci o poslovanju za prošlu 2019. godinu pokazuju kako ona nije bila uspješna kada je riječ o novostvorenoj vrijednosti jer je na godišnjoj razini zabilježen pad o 2,66 posto na 10,204 milijarde kuna. Ipak, kada se pogleda prema prosječnom rast u posljednjih sedam promatranih godina koji je dosegao 13,85 posto ukupnog ICT tržišta.

Novosti u poslovanja i novi ured u Splitu GDi Grupe

Novosti u poslovanja i novi ured u Splitu GDi Grupe

17.09.2020. komentiraj

GDi Solutions Day 2020 je ove godine okupio više stotina eminentnih sudionika iz Hrvatske i regije. Na GDi Solutions Day-u su također bile predstavljene novosti u ESRI svijetu i kako je GDi koristeći njihovu platformu izradio besplatne javne portale za integraciju informacija o stanju epidemije COVID-19 te na koji način je pomogao građanima Zagreba za prijavu šteta od potresa u ožujku.