Vertiv pokreće unaprijeđene partnerske programe kako bi nagradili stručne partnere

Vertiv pokreće unaprijeđene partnerske programe kako bi nagradili stručne partnere

Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja Vertiv najavio je značajna unaprjeđenja za Vertiv Partner Program (VPP) i Vertiv Incentive Program (VIP), čiji fokus je na nagrađivanju vlastite mreže stručnih distributera i partnera. VPP i VIP dostupni su partnerima u odabranim zemljama diljem Europe i Bliskog istoka, uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Središnje mjesto ima novi i poboljšani portal za partnere koji objedinjuje sve potrebne resurse za suradnju s Vertiv timom uz zaradu i otkup vrijednih nagrada. Vertiv distributeri i partneri imat će koristi od intuitivnog dizajna jednostavnog za korištenje s personaliziranom nadzornom pločom na kojoj mogu vidjeti bonus bodove koje su zaradili i ponuđene poticaje te iskoristiti vrijedne nagrade.

Vertiv najavljuje prošireni VIP program, s posebnom trgovinom nagrada za partnere, omogućavajući im kupnju artikala u rasponu od najnovije elektronike i darovnih kartica pa sve do jedinstvenih životnih doživljaja. VIP+ partneri također mogu pristupiti ekskluzivnoj concierge usluzi koja im omogućuje kupnju posebnih artikala.

Vertiv se posvetio i nagrađivanju partnera više nego ikad stvarajući pet različitih shema za poticaj: Start Bonus Incentive, Everyday Sales Incentive, Cross Sell Incentive, Purchase Frequency Incentive i Spotlight Incentive - s povećanim brojem bodova koji se dodjeljuju na mjesečnoj bazi, tvrde u kompaniji.

“Naša mreža partnera i distributera, ključna je za poslovanje tvrtke Vertiv, pružajući usluge, rješenja i stručnost koja je potrebna našim klijentima. Posvećeni smo tome da osiguramo partnerski program koji će biti vodeći u industriji uz nastavak poticanja i nagrađivanja naših stručnih partnera za izvrstan posao koji obavljaju“, rekao je Ante Mašić, Channel Sales Director za CEE regiju.

„Kao dugogodišnji platinasti partner, veseli nas što smo tijekom godina imali benefite od kontinuiranog ulaganja tvrtke Vertiv u njihov partnerski program i channel partnere. Ova poboljšanja dodatno dokazuju tu predanost i uzbuđeni smo zbog novih prilika koje nam donose. Ažurirana nadzorna ploča i funkcionalnost portala omogućuju nam pristup svemu što nam je potrebno za pružanje podrške našim klijentima, dajući im bolje iskustvo i pomažući nam da izgradimo jače odnose“, rekao je Paul Gohil, generalni direktor u Collaborate IT Limited.