Veritas zaslužio jednu od najviših ocjena za 2021. u Gartnerovom Peer Insights 'Glasu korisnika'

Veritas zaslužio jednu od najviših ocjena za 2021. u Gartnerovom Peer Insights 'Glasu korisnika'

Foto: DepositPhotos

Veritas Technologies objavila je kako je u Gartnerovom Peer Insights odabiru korisnika za 2021. imenovana izborom korisnika na području arhiviranja podataka. Veritasov Enterprise Vault dobio je 4.7 zvjezdica od mogućih 5 – jedan od najboljih rezultata u cijelom izvještaju – a ocjena se temelji na provjerenim komentarima i mišljenjima korisnika IT tehnologije prikupljenim tijekom posljednjih 12 mjeseci.

Prema Gartnerovom izvještaju i definiciji, „softver za arhiviranje podataka u velikim tvrtkama (Enterprise Information Archiving, EIA) kombinira proizvode i rješenja koji služe za arhiviranje korisničke komunikacije poput sadržaja poruka elektroničke pošte, instant messaging poruka (IM), SMS poruka te objava na javnim ili poslovnim društvenim mrežama“.

Veritasov status korisničkog odabira u sklopu Gartnerovog programa Peer Insights za arhiviranje podataka u velikim tvrtkama temelji se na mišljenjima i povratnim informacijama krajnjih korisnika, profesionalaca koji imaju iskustvo u kupovanju, implementaciji i korištenju Enterprise Vaulta.

„Ne samo što digitalna transformacija stvara sve više podataka, već i stvara više podataka iz sve raznovrsnijih izvora podataka. Podaci dolaze s platformi za komunikaciju i razmjenu poruka, iz kolaboracijskih alata, alata za videokonferencije, iz financijske komunikacije, aplikacija u oblaku, iz govornih aplikacija te iz raznih tekstualnih podataka. Sposobnost arhiviranja tih podataka i pronalaženja sadržaja koji je važan ključna je kako bi tvrtke bile usklađene sa strogim propisima o tome kako moraju rukovati podacima koje imaju, kao što su GDPR, FINRA, MiFID-II i ostali slični propisi vezani uz privatnost podataka širom svijeta“, rekao je Deepak Mohan, izvršni potpredsjednik za proizvode u Veritasu. „Vjerujemo da je današnje priznanje dokaz našeg kontinuiranog fokusa na to da tržištu ponudimo vodeća rješenja, s naglaskom na oblak, za usklađenost s regulativom i upravljanje podacima u najzahtjevnijim i najviše reguliranim sektorima kao što su financijske usluge, vlade i zdravstvo“, zaključuje Mohan.

Veritasov Enterprise Vault omogućava velikim tvrtkama da učinkovito pohranjuju dokumente, upravljaju njima te da otkrivaju svu komunikaciju i dokumente kombinirajući snagu pohrane u oblaku, napredno nadgledanje/otkrivanje i naprednu klasifikaciju, a sve s ciljem da im postizanje usklađenosti bude jednostavnije no ikada prije.

Uz fleksibilnu primjenu, koja može uključivati implementaciju u samoj tvrtki, u oblaku ili u obliku potpuno upravljanog SaaS (Software-as-a-Service) rješenja, Veritas ima modele primjene koji odgovaraju svakoj situaciji. Veritas trenutačno može „uhvatiti“ sadržaje iz više od 100 izvora sadržaja – što omogućava arhiviranje cjelokupne digitalne komunikacije širom tvrtke.

Još iz kategorije

Top 100 najvećih globalnih tvrtki bilježi nove rekordne vrijednosti

Top 100 najvećih globalnih tvrtki bilježi nove rekordne vrijednosti

21.06.2021.

Kapitalna globalna tržišta ne samo da su se oporavila od pada tijekom prvog dijela prošle godine nego su zabilježila rekordan rast, navodi PwC. Ekonomski oporavak podržan je od strane vlada i središnjih banaka, zbog odgovora na pandemiju koronavirusa, odnosno, krizu koju je pokrenula.

Najveći broj hrvatskih predsjednika uprava planira dugoročno povećati ulaganje u digitalnu transformaciju

Najveći broj hrvatskih predsjednika uprava planira dugoročno povećati ulaganje u digitalnu transformaciju

19.06.2021.

Godinu dana nakon što je COVID-19 proglašen pandemijom, predsjednici uprava diljem svijeta izražavaju rekordne razine optimizma u vezi globalnog gospodarskog oporavka, a 64  posto poslovnih lidera jugoistočne Europe (JIE) predviđa poboljšanje gospodarskog rasta u 2021. godini, pokazuje najnovije istraživanje PwC Hrvatska.

Ericssonu prijeti gubitak kineskog tržišta

Ericssonu prijeti gubitak kineskog tržišta

18.06.2021.

Švedski Ericsson upozorio je na povećani rizik ostvarenja manjeg udjela na tržištu u Kini od onoga koji ima trenutno zbog odluke vlasti u Švedskoj o isključenju kineskih kompanija Huawei i ZTE iz svih tamošnjih 5G projekata.