Veritas vodeći u dva Gartnerova magična kvadranta

Veritas vodeći u dva Gartnerova magična kvadranta

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Veritas proglašena je vodećim proizvođačem rješenja za arhiviranje podataka u velikim poslovnim sustavima prema Gartnerovom Magičnom kvadrantu. Ta se kompanija na toj poziciji nalazi već četrnaestu godinu za redom.

Gartnerovi kriteriji po kojima ocjenjuje proizvođače rješenja uključuju razumijevanje tržišta i razinu objedinjenosti ponude, prodajnu strategiju, strategiju proizvoda, poslovni model te vertikalnu industrijsku strategiju. Također se uzimaju u obzir inovacije, geografska strategija, sposobnost postizanja konkretnih rezultata temeljem proizvoda kao i općenitu isplativost i primjenjivost rješenja. Još se ocjenjuju i sustav cijena, dosadašnji nastup i uspjeh na tržištu, uspješnost marketinga, te konkretna korisnička iskustva s proizvodom i način poslovanja.

Nakon ovog priznanja, u tvrtki, kažu, još snažnije vjeruju u način na koji dokazuju svoju vodeću poziciju na tržištu. Veritas je također proglašen vodećim u Magičnom kvadrantu na području stvaranja sigurnosnih kopija podatkovnih centara i povrat podataka, a nalazi se i na vrhu liste tvrtki s najvećim prihodom među vodećim tvrtkama koje proizvode rješenja za sigurnosnu pohranu i povrat podataka.

"U vrijeme kada su glavne teme usklađenost s regulativom koja propisuje koji se podaci smiju čuvati i koliko, Veritas pokazuje svoju predanost u pomaganju korisnicima da što lakše upravljaju podacima koji najbrže rastu, a koji ih mogu izložiti potencijalno vrlo opasnim sigurnosnim ranjivostima ili neželjenim curenjima osobnih informacija iz organizacije. Za Veritas, nevjerojatno je veliko postignuće da u tako značajnom izvještaju kao što je Gartnerov Magični kvadrant bude proglašen vodećom tvrtkom već 14. godinu zaredom", naglasio je izvršni potpredsjednik Veritasa i glavni direktor za proizvode Mike Palmer.

Još iz kategorije

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

17.06.2018. komentiraj

Međunarodni Bledski festival vode još jednom se pokazao kao odlična platforma za povezivanje različitih javnih i privatnih organizacija te stručnjaka vezanih uz tematiku očuvanja i održivog korištenja voda. Dodjela nagrada u kategorijama korporativnih, nacionalnih i pojedinačnih projekata, među kojima je nagrada za velike tvrtke pripala Ericssonu Nikoli Tesli, otkrila je najbolje inovacije i prakse u vezi vode te projekte koje bi trebalo slijediti.

Nova generacija obiteljskih tvrtki

Nova generacija obiteljskih tvrtki

17.06.2018. komentiraj

Prema novom istraživanju Centra za obiteljske tvrtke u Deloitteu: Nova generacija voditelja obiteljskih tvrtki – istraživanje poslovnih ekosustava, brojne obiteljske tvrtke koje žele napredovati u današnjem dinamičnom, složenom poslovnom okruženju moraju pomno razmotriti vrste poslovnih odnosa koji mogu proizvesti dodanu vrijednost.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

15.06.2018. komentiraj

Čini se kako će oni koji traže posao u Hrvatskoj uskoro dobiti priliku pronaći novi posao. Ako je suditi po istraživanju tvrtke ManpowerGroup o prognozama zapošljavanja, koje je u Hrvatskoj provedeno po drugi put, možemo očekivati dosta aktivno tržište rada u sljedeća tri mjeseca.