Uspješno odrađena certifikacija u OptimIT-u

Uspješno odrađena certifikacija u OptimIT-u

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Da su nam kvaliteta i sigurnost na prvom mjestu dokazali smo uvođenjem ISO 9001 certifikata kvalitete još davne 2003. godine, dvije godine nakon osnivanja OptimIT-a, dok nas je  bilo tek troje entuzijasta željnih rada i izazova. Prošle godine, priča je dobila logičan nastavak uvođenjem ISO 27001 certifikata.

Za nas kvaliteta i sigurnost informacija nemaju alternativu. Tu nismo spremni na kompromise, pa su sva naša rješenja poput CapCap sustava za pravodobno obavješćivanje i upozoravanje (https://capcap.optimit.hr), DocDoc sustava za upravljanje dokumentima (https://www.docdocc.hr)  i sva naša ostala e-commerce rješenja za digitalnu transformaciju poslovanja, od ideje preko razvoja, implementacije, održavanja i nadogradnje raznih sustava protkana upravo tim našim temeljnim principima i jasnim metodologijama. Ponosimo se velikim projektima i radom s međunarodno priznatim tvrtkama i organizacijama koji su to prepoznali, poput A1 Hrvatska, te niza UN organizacija u Austriji, Danskoj, Kanadi, Italiji, Francuskoj, Barbadosu, St. Luciji, Kostariki i dr. Veselimo se budućim projektima u ovim izazovnim vremenima, s još više OptimI(T)zma uz stečene ISO certifikate.

Saznajte više o nama na https://www.optimit.hr

Naziv projekta: „Naziv projekta: „Povećanje konkurentnosti tvrtke OptimIT d.o.o. ulaganjem u certifikaciju“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupna vrijednost projekta: 146.537,50 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 98.473,20 kn

Napomena: Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost OptimIT d.o.o.

Više informacija o strukturnim fondovima dostupno je na internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

Još iz kategorije

Najveći broj hrvatskih predsjednika uprava planira dugoročno povećati ulaganje u digitalnu transformaciju

Najveći broj hrvatskih predsjednika uprava planira dugoročno povećati ulaganje u digitalnu transformaciju

19.06.2021.

Godinu dana nakon što je COVID-19 proglašen pandemijom, predsjednici uprava diljem svijeta izražavaju rekordne razine optimizma u vezi globalnog gospodarskog oporavka, a 64  posto poslovnih lidera jugoistočne Europe (JIE) predviđa poboljšanje gospodarskog rasta u 2021. godini, pokazuje najnovije istraživanje PwC Hrvatska.

Ericssonu prijeti gubitak kineskog tržišta

Ericssonu prijeti gubitak kineskog tržišta

18.06.2021.

Švedski Ericsson upozorio je na povećani rizik ostvarenja manjeg udjela na tržištu u Kini od onoga koji ima trenutno zbog odluke vlasti u Švedskoj o isključenju kineskih kompanija Huawei i ZTE iz svih tamošnjih 5G projekata.

Veliki broj poduzetnika, njih više od 50 posto nije previše osjetilo krizu u poslovanju

Veliki broj poduzetnika, njih više od 50 posto nije previše osjetilo krizu u poslovanju

17.06.2021.

Novo normalno, fraza koja se ponavlja od samog početka pandemije koronavirusom, donijela je niz promjena koje su utjecale na naš posao, društveni i obiteljski život. Sve te promjene odrazile su se i na prihode potrošača i kupovne navike, pokazalo je redovno istraživanje MasterIndex koje je za Mastercard u svibnju 2021. provela agencija za istraživanje tržišta Improve.