Uspješno odrađena certifikacija u OptimIT-u

Uspješno odrađena certifikacija u OptimIT-u

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Da su nam kvaliteta i sigurnost na prvom mjestu dokazali smo uvođenjem ISO 9001 certifikata kvalitete još davne 2003. godine, dvije godine nakon osnivanja OptimIT-a, dok nas je  bilo tek troje entuzijasta željnih rada i izazova. Prošle godine, priča je dobila logičan nastavak uvođenjem ISO 27001 certifikata.

Za nas kvaliteta i sigurnost informacija nemaju alternativu. Tu nismo spremni na kompromise, pa su sva naša rješenja poput CapCap sustava za pravodobno obavješćivanje i upozoravanje (https://capcap.optimit.hr), DocDoc sustava za upravljanje dokumentima (https://www.docdocc.hr)  i sva naša ostala e-commerce rješenja za digitalnu transformaciju poslovanja, od ideje preko razvoja, implementacije, održavanja i nadogradnje raznih sustava protkana upravo tim našim temeljnim principima i jasnim metodologijama. Ponosimo se velikim projektima i radom s međunarodno priznatim tvrtkama i organizacijama koji su to prepoznali, poput A1 Hrvatska, te niza UN organizacija u Austriji, Danskoj, Kanadi, Italiji, Francuskoj, Barbadosu, St. Luciji, Kostariki i dr. Veselimo se budućim projektima u ovim izazovnim vremenima, s još više OptimI(T)zma uz stečene ISO certifikate.

Saznajte više o nama na https://www.optimit.hr

Naziv projekta: „Naziv projekta: „Povećanje konkurentnosti tvrtke OptimIT d.o.o. ulaganjem u certifikaciju“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupna vrijednost projekta: 146.537,50 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 98.473,20 kn

Napomena: Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost OptimIT d.o.o.

Više informacija o strukturnim fondovima dostupno je na internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

Još iz kategorije

Ericsson ubrzava 5G akvizicijom Cradlepointa

Ericsson ubrzava 5G akvizicijom Cradlepointa

22.09.2020. komentiraj

Ericsson je dogovorio akviziciju kompanije Cradlepoint, SAD, tržišnog lidera u Wireless Edge WAN 4G i 5G rješenjima za poslovne korisnike. Vrijednost ove transakcije je 1,1 milijardu američkih dolara te se očekuje se da će biti provedena do kraja zadnjeg tromjesečja 2020. Doprinos ove akvizicije novčanom toku očekuje se od 2022. godine.

Certifikatom se dokazuju znanja

Certifikatom se dokazuju znanja

22.09.2020. komentiraj

Predstoji nam digitalno desetljeće – tako je u svom govoru o stanju u EU najavila Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen. Iako Hrvatska u mnogo čemu zaostaje za europskim prosjekom, u području ICT-a ipak imamo mnoge tvrtke i pojedince koji svojim radom mogu biti primjer drugim zemljama.

Citus osvojio je dvije nagrade na sajmu inovacija u Londonu

Citus osvojio je dvije nagrade na sajmu inovacija u Londonu

21.09.2020. komentiraj

Na međunarodnoj izložbi inovacija u Londonu hrvatska tvrtka CITUS osvojila je dva najviša priznanja za rješenje Individualizacija anonimnih identiteta korištenjem umjetne inteligencije i to Gold Award i Platinum Award.