United Grupa imenovala Quiquea Vivasa za novog potpredsjednika za marketing

United Grupa imenovala Quiquea Vivasa za novog potpredsjednika za marketing

United Grupa, u okviru koje u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr, objavila je imenovanje Quiquea Vivasa potpredsjednikom Grupe za marketing, a funkciju će preuzeti od 20. prosinca 2022.

Quique Vivas u svojoj novoj ulozi naslijedit će Victoriyju Boklag koja je od 2013. uspješno obavljala funkciju potpredsjednice Grupe za marketing i medije. Gđa. Boklag sada će se kao izvršna direktorica Grupe fokusirati na dodatno osnaživanje pozicije vodeće telekomunikacijske i medijske tvrtke u jugoistočnoj Europi, uz istovremeno upravljanje njenim strateškim rastom.

„Drago mi je da mogu zaželjeti dobrodošlicu Quiqueu Vivasu u United Grupu. On će biti odgovoran za komercijalnu strategiju usmjerenu na rezidencijalne i poslovne korisnike s fokusom na pokretanje snažnog komercijalnog zamaha Grupe na svih osam tržišta na kojima poslujemo. Kroz rad s inovativnim proizvodima, novim tehnologijama i ambicioznim brendovima, Quique će dodatno unaprijediti našu usmjerenost na korisnike u središtu poslovanja,” izjavila je izvršna direktorica United Grupe Victoriya Boklag.

Vivas je iskusni profesionalac s preko 17 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji. Njegov rad u industriji obilježili su impresivni rezultati, a tijekom godina radio je na različitim tržištima i rukovodećim pozicijama za marketing, prodaju, digitalnu strategiju, brend, operacije, strategiju mobilnih i fiksnih mreža i televizijske usluge u segmentu privatnih i poslovnih korisnika.

“Njegovi profesionalni uspjesi uključuju i važnu ulogu u promociji Vodafone Grupe kao pružatelja integriranih telekomunikacijskih usluga, kao i u digitalnoj transformaciji njenog komercijalnog poslovanja. Također je obnašao funkcije komercijalnog direktora zaduženog za strategiju u tvrtki Vodafone Češka te direktora marketinga i člana izvršnog odbora tvrtke Vodafone Grčka“, zaključuju u United Grupi.

Još iz kategorije

Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

05.10.2022.

Suradnja s Modrićem je objavljena u trenutku kada hrvatska IT tvrtka Sofascore kreće u novo poglavlje svojeg poslovanja, a sve započinje dizajnerskim iskorakom i objavom novog logotipa na velikoj proslavi u središtu Zagreba.

Studio Sonda deseta je najučinkovitija nezavisna agencija u Europi

Studio Sonda deseta je najučinkovitija nezavisna agencija u Europi

03.10.2022.

Studio Sonda najučinkovitija je agencija u Hrvatskoj u 2021. godini, dok je Gradska knjižnica Poreč najučinkovitiji brend, kao i oglašivač, pokazao je to Global Effie Effectiveness Index 2021, a na rang-listama najučinkovitijih našle su se i druge hrvatske agencije i tvrtke.

UniCredit i Allianz učvršćuju svoje partnerstvo

UniCredit i Allianz učvršćuju svoje partnerstvo

03.10.2022.

UniCredit i Allianz objavljuju da su potpisali okvirni ugovor i dva dodatna ugovora o kupoprodaji udjela u Zagrebačkoj banci, s namjerom da otpuste svoje izravne i neizravne dioničke udjele.