Undabot osvojio dvije prestižne nagrade za SmartLines aplikaciju

Undabot osvojio dvije prestižne nagrade za SmartLines aplikaciju

Undabot je osvojio dvije prestižne nagrade: Nagradu za izvrsnost na Webu i w3 Nagradu za SmartLines aplikaciju koju su napravili u suradnji s MAR-MAR-om., proizvođačem LipaMill bilježnica. Nagrada za izvrsnost na Webu (The Web Excellence Awards), vodeći internacionalni interaktivni natječaj, objavila je ovogodišnje pobjednike i time istaknula “najbolje od najboljih” u području web dizajna i razvoja. Undabot je proglašen dobitnikom Nagrade za izvrsnost u kategoriji “Aplikacije i mobiteli - Produktivnost”. Osim toga, Akademija interaktivnih i vizualnih umjetnosti proglasila ih je dobitnikom srebra na 16-tim godišnjim W3 Nagradama u kategoriji “Mobilne karakteristike - Najbolja upotreba mobilne kamere”.

SmartLines aplikacija inovativna je mobilna aplikacija koja omogućuje brzo i jednostavno skeniranje i dijeljenje pisanih materijala. Premda aplikacija funkcionira sa svim pisanim materijalima, njena puna funkcionalnost postiže se korištenjem Lipa Mill bilježnica opremljenih otisnutim pametnim markerima. Za razliku od sličnih aplikacija za skeniranje, Smartlines nudi automatsko obrezivanje slike te automatsku optimizaciju kontrasta i svjetline kako bi se osiguralo lako čitanje sadržaja. Osim općenitih benefita koje donosi za korisnike, posebno je korisna svim učenicima i studentima u trenutnom načinu pohađanja škole na daljinu.

Lipa Mill je brend tvrtke MAR-MAR koja 70% svog prihoda ostvaruje izvozom u više od 30 zemalja na 3 kontinenta, a njihov asortiman između ostalog uključuje školske i uredske proizvode od papira, planere, bilješke i slično.

Natječaj za izvrsnost na Webu pokrenut je kako bi potaknuo izvrsnost i postavio visok standard za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice. Ovogodišnje natjecanje imalo je više od 950 prijava iz cijelog svijeta koje su prošle rigorozni proces selekcije kojeg je provodio međunarodni panel stručnjaka iz industrije. Dobitnici nagrade za izvrsnost, svojim radom i inovativnim pristupom, insipiraju mnoge da razmišljaju izvan okvira. W3 Nagrada vodeće je digitalno natjecanje koje prepoznaje najveće agencije, male tvrtke i sve između. Zaprimivši više od 3000 prijava iz čitavog svijeta, W3 Nagrada odaje počast izvanrednim Web stranicama, marketing aktivnostima, video sadržajima, mobilnim aplikacijama, aktivnostima na društvenim mrežama i podcast-ovima osmišljenima od najboljih kreatora digitalnog sadržaja u industriji.

“Iznimno mi je drago što naši klijenti, tržište i ovako prestižna natjecanja prepoznaju kvalitetu i trud kojeg u Undabotu ulažemo u svaki naš projekt. U Undabotu se trudimo sve što radimo raditi na najbolji mogući način i stvarno uživamo u svakodnevnom podizanju ljestvice i kriterija kvalitete. Takav naš pristup omogućava našim klijentima ostvarivanje maksimalnih benefita digitalnih proizvoda koje smo za njih razvili i to nas posebno motivira”, rekao je Hrvoje Kapetanović, izvršni direktor Undabota.

Još iz kategorije

Kako otkloniti problem koji se javlja u 50 posto poduzeća?

Kako otkloniti problem koji se javlja u 50 posto poduzeća?

18.10.2021.

Jedan od najvažnijih izazova u modernim tvrtkama, nije loša organizacija ili problemi s komuniciranjem prema klijentima, već zadržavanje postojećeg kadra! Oko polovice svih poduzeća susreće se s ovim izazovom, a kako biste vi i vaša tvrtka izbjegli pojavu ovog problema, pripremili smo vam 5 odličnih ideja s kojima ćete motivirati, nagraditi i iznenaditi vaše zaposlenike.

Berlinski startup investitor APX na poziv Infinuma traži nove prilike za ulaganje u Hrvatskoj i regiji

Berlinski startup investitor APX na poziv Infinuma traži nove prilike za ulaganje u Hrvatskoj i regiji

15.10.2021.

Nakon otvorenja ureda u Podgorici i najave rasta poslovanja od 25 posto, domaća IT kompanija Infinum nastavlja sa stvaranjem novih prilika u regiji. U suradnji s Porsche Venturesom u Zagreb su, naime, doveli startup investitor APX, specijaliziran za ulaganja u startupe u ranoj fazi razvoja, kako bi skrenuli pažnju investitora na inovacije koje dolaze iz Hrvatske i regije.

Više od milijun kuna europskog novca za razvoj aplikacije ScanShop

Više od milijun kuna europskog novca za razvoj aplikacije ScanShop

15.10.2021.

Hrvatska aplikacija ScanShop koja omogućuje jednostavnije iskustvo kupovine dobila je financijsku podršku od Europskog fonda. Ukupna vrijednost projekta jest 1.600.171 kunu od kojih Fond financira 85 posto, što znači da iz europskih fondova stiže oko 1,36 milijuna kuna.