Uber u Zagrebu otvorio svoj Centar za podršku vozačima

Uber u Zagrebu otvorio svoj Centar za podršku vozačima

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Uber je ovog tjedna na novoj lokaciji u Zagrebu otvorio Centar za podršku vozačima u kojem će vozači koji voze na Uber aplikaciji na jednom mjestu moći dobiti svu pomoć i savjete koji su im potrebni. Centar se nalazi na adresi Radnička cesta 20 u prostoru od 200 kvadratnih metara te je za vozače otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati.

"U anketi koju smo proveli, vozači su rekli da su jako zadovoljni podrškom koju imaju od Ubera, no da im je potrebno i fizičko mjesto gdje mogu doći i porazgovarati s nekim o svim pitanjima koja ih zanimaju. Kako bi im maksimalno bili na raspolaganju, odlučili smo postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima. Otvaranje novog Centra nastavak je kontinuiranog rada na podizanju kvalitete i zadovoljstva vozača Uberom", kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada. Osim Centra, Uber je ove godine pokrenuo program Zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno AXA osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

Na otvorenju Centra za podršku vozačima dodijeljene su i nagrade vozačima koji su se po svojim rezultatima istaknuli i u konačnici, omogućili da korisnici već tri godine biraju Uber za kretanje kroz grad. Nagradu su dobili Milan Đurić i Marjana Šeperić, vozač i vozačica koji imaju najveći broj vožnji preko Uber aplikacije te ujedno i najbolje ocjene.

Nagrađeni vozač Milan Đurić je istaknuo “Uistinu uživam voziti preko Uber aplikacije jer si sam mogu organizirati vrijeme, a pri tome zaraditi dovoljno. Uber nam je bio na raspolaganju za pomoć kad god bi se suočili s nekom nedoumicom, a novi Centar za vozače sigurno će tu podršku podići na novu razinu”. Marjana Šeperić, nagrađena vozačica dodala je “Uberovu podršku smo uvijek imali na raspolaganju, no vijest o otvorenju novog Centra za vozače me svejedno obradovala jer ponekad ipak želite sjesti s drugom osobom i uzeti si vremena za kvalitetan razgovor. Drago mi je što Uber misli na nas i uvodi promjene koje omogućuju da nam vožnja preko Uber aplikacije bude jedini posao”.

Još iz kategorije

Sony Europe imenovao novog predsjednika tvrtke

Sony Europe imenovao novog predsjednika tvrtke

14.01.2019. komentiraj

Aktualni predsjednik Sonyja Europe, Shigeru Kumekawa, vraća se u Tokio nakon što je imenovan na poziciju izvršnog direktora i predsjednika tvrtke Sony Marketing koju će preuzeti od 1. travnja. Hideyuki Furumi, izvršni potpredsjednik i rukovoditelj marketinga prodaje u tvrtki Sony Mobile Communications, zamijenit će Kumekawu na mjestu predsjednika europske podružnice japanskog tehnološkog giganta.

PwC očekuje usporavanje globalnog gospodarskog rasta u 2019.

PwC očekuje usporavanje globalnog gospodarskog rasta u 2019.

14.01.2019. komentiraj

U 2019. očekuje se usporavanje ukupnog globalnog gospodarstva kako se države članice skupine G7 vraćaju svojim dugogodišnjim prosječnim stopama rasta, pokazuju nova PwC-ova predviđanja u najnovijem izdanju publikacije Global Economy Watch.

Predstečajnu nagodbu dosad sklopilo 3168 tvrtki i obrta

Predstečajnu nagodbu dosad sklopilo 3168 tvrtki i obrta

14.01.2019. komentiraj

Pokretanje postupka predstečajne nagodbe od listopada 2012. do 4. siječnja zatražilo je 8.959 tvrtki i obrta, od čega je njih 3.168 sklopilo nagodbu pred nadležnim trgovačkim sudom, pokazuju najnoviji podaci Financijske agencije (Fine).