Twitter uskoro ulazi u eCommerce?

Twitter uskoro ulazi u eCommerce?

Sklapanjem dogovora između kompanije Twitter i Stripe, korisnici Twittera bi mogli dobiti mogućnost kupovine putem te društvene mreže.

Kompanija Stripe u svojoj ponudi ima razna aplikacijska programska sučelja za tvrtke različitih veličina, a Twitter je objavio da se nalazi pred potpisivanjem sporazuma, čime će ta društvena mreža po prvi puta moći ponuditi drugim tvrtkama mogućnost prodaje svojih proizvoda izravno preko njihove društvene mreže.

Prema posljednjem izvješću, glasnogovornici obiju tvrtki nisu bili spremni govoriti o mogućem poslu, već su samo naveli da su kompanije blizu potpisivanja sporazuma, što znači da bi Twitter korisnici uskoro mogli obavljati kupovinu putem svojih računa na društvenoj mreži.

Ova vijest dolazi samo mjesec dana nakon što je Twitter najavio da će svojim korisnicima početi nuditi mogućnost ciljanog oglašavanja, kojim će oglašivači moći ciljati točno određene skupine korisnika.

Najnovija vijest znači da bit Twitter konačno mogao uči u svijet eCommerce poslovanja, a dolazak u ovu domenu vjerojatno će im omogućiti prikupljanje financijske potpore od tvrtki koje prodaju svoje proizvode putem njihove mreže.   Međutim, ovaj sporazum neće imati samo financijsku pogodnost za Twitter, već će ovime društvena mreža privući i nove korisnike.

Još iz kategorije

Huawei dosad prodao preko 15 milijuna 5G mobitela

Huawei dosad prodao preko 15 milijuna 5G mobitela

31.05.2020. komentiraj

Huawei se pohvalio iznimnim rezultatom, vezanima za tržište pametnih telefona i tehnologiju mobilnih mreža pete generacije (5G). Naime, tijekom 2019. i prva tri mjeseca, isporučio je više od 15 milijuna 5G pametnih telefona!

Shift dev konferencija odgođena za sredinu rujna, a do tada – shift (na) remote

Shift dev konferencija odgođena za sredinu rujna, a do tada – shift (na) remote

29.05.2020. komentiraj

Deveto izdanje konferencije Shift Dev koje se trebalo održati u lipnju, odgađa se za 14. i 15. rujna zbog globalne situacije s koronavirusom. Organizatori najveće developerske konferencije u regiji za rujan planiraju standardno sjajan Shift Dev uživo, na impozantnoj pozornici splitskog HNK. Sve kupljene ulaznice za Shift Dev u lipnju vrijede za novi rujanski termin konferencije.

Tehnološke inovacije su ključne za održivost

Tehnološke inovacije su ključne za održivost

29.05.2020. komentiraj

Najnoviji Ericssonov ConsumerLab izvještaj otkriva nove uvide u stavove korisnika o izazovima održivosti te o potencijalu tehnologije kao podrške u povećavanju vlastitog pozitivnog učinka. Utemeljen na studiji provedenoj na 12.000 korisnika interneta iz cijelog svijeta, izvještaj otkriva trenutačne korisničke stavove o okolišno održivim stilovima života.