Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike

Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike

Osječka IT tvrtka Spin proširila je svoj poslovni prostor u središtu Osijeka. Nakon temeljite adaptacije potkrovlja zgrade u kojoj posluju već dugi niz godina, stvorili su uvjete za dodatno povećanje broja zaposlenika.

S novih 350 četvornih metara prostora, Spin sada djeluje na više od tisuću kvadrata u najužem središtu Osijeka. Adaptacija je zbog starosti objekta, koji je izgrađen 1912. godine, te kulturne zaštite zgrade bila vrlo složena, ali je u suradnji s tvrtkama Atika projekti i Janz Design očuvana zaštićena arhitektonska vrijednost prostora dok je istovremeno iskorišten funkcionalni i arhitektonski maksimum te je prostor u potpunosti moderniziran.

Investicija je vrijedna preko dva milijuna kuna, a zahvaljujući njoj omogućeno je stvaranje prostora za 20 novih djelatnika. Adaptirano potkrovlje uključuje šest ureda, konferencijsku salu, kuhinju i prostor za okupljanje, druženje i opuštanje. Cilj nadogradnje poslovnog prostora, ističu iz tvrtke, je pružanje ugodnog okruženja koje će pozitivno utjecati na zadovoljstvo i produktivnost djelatnika i razvoj poslovanja.

Još iz kategorije

Inovacije u industriji donose nagrade

Inovacije u industriji donose nagrade

13.07.2020. komentiraj

Inovativna naponska tehnologija srednjenaponskih postrojenja kompanije Schneider Electric, koja umjesto SF6 koristi čisti zrak nominirana je za najprestižniju svjetsku industrijsku nagradu HERMES. Novo srednjenaponsko postrojenje koje koristi čisti zrak umjesto u industriji standardnog stakleničkog plina SF6, među tri je kandidata za ovogodišnje poželjno priznanje. Uz to, nova tehnologija srednjenaponskih postrojenja ušla je u 15 finalista za Nagradu za energetsku učinkovitost u industriji.

Huawei i drugi mjesec zaredom drži mjesto najvećeg proizvođača pametnih telefona

Huawei i drugi mjesec zaredom drži mjesto najvećeg proizvođača pametnih telefona

12.07.2020. komentiraj

Counterpoint je potvrdio iznenađujuće rezultate vezane za tržište pametnih telefona jer i nakon travnja Huawei ostaje najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu! To znači da je uspio zadržati Samsung iza sebe, što je izniman uspjeh za kineskog giganta, posebno u situaciji kad se nalazi pod američkim sankcijama pa mu je ograničena mogućnost poslovanja u svim dijelovima svijeta. Ima 19,7 posto udjela u svibnju, a Samsung je na 19,6 posto.

Kriza potaknula nove načine poslovanja

Kriza potaknula nove načine poslovanja

11.07.2020. komentiraj

Ubrzanje potrošačkih trendova i ponašanja koja su postojala i prije izbijanja COVID-19 učinilo je još jedan korak naprijed, a potaknut će kompanije koje imaju kontakt s potrošačima i trgovce na ponovno kreiranje svog načina poslovanja, navodi se u novom izvješću PwC-a.