Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike

Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike

Osječka IT tvrtka Spin proširila je svoj poslovni prostor u središtu Osijeka. Nakon temeljite adaptacije potkrovlja zgrade u kojoj posluju već dugi niz godina, stvorili su uvjete za dodatno povećanje broja zaposlenika.

S novih 350 četvornih metara prostora, Spin sada djeluje na više od tisuću kvadrata u najužem središtu Osijeka. Adaptacija je zbog starosti objekta, koji je izgrađen 1912. godine, te kulturne zaštite zgrade bila vrlo složena, ali je u suradnji s tvrtkama Atika projekti i Janz Design očuvana zaštićena arhitektonska vrijednost prostora dok je istovremeno iskorišten funkcionalni i arhitektonski maksimum te je prostor u potpunosti moderniziran.

Investicija je vrijedna preko dva milijuna kuna, a zahvaljujući njoj omogućeno je stvaranje prostora za 20 novih djelatnika. Adaptirano potkrovlje uključuje šest ureda, konferencijsku salu, kuhinju i prostor za okupljanje, druženje i opuštanje. Cilj nadogradnje poslovnog prostora, ističu iz tvrtke, je pružanje ugodnog okruženja koje će pozitivno utjecati na zadovoljstvo i produktivnost djelatnika i razvoj poslovanja.

Još iz kategorije

Izravna strana ulaganja u Europi i Hrvatskoj prošle godine zabilježila blagi pad

Izravna strana ulaganja u Europi i Hrvatskoj prošle godine zabilježila blagi pad

16.06.2019. komentiraj

Europske su države u 2018. zabilježile pad stranih ulaganja od četiri posto nakon šest pozitivnih godina. Hrvatska se na popisu našla na 26. mjestu s ukupno 31 projektom. Time je zadržala isto mjesto na ljestvici iako je zabilježila sedam investicijskih projekata manje u odnosu na godinu ranije.

Google se sprema za monetizaciju Maps-a

Google se sprema za monetizaciju Maps-a

12.06.2019. komentiraj

Google Maps ima više od milijardu korisnika na mjesečnoj razini i softver je koji se koristi u svakodnevici iz razloga što uistinu funkcionira i olakšava život, zbog čega svaka promjena u krivom smjeru ne može biti dobro prihvaćena. Kao ona o kojoj se sve više priča u kompaniji, svjesnoj da Maps ne donosi zaradu koju bi mogao donositi s obzirom na popularnost i vrijednost kod korisnika.

Prvo PwC-evo globalno istraživanje o krizi

Prvo PwC-evo globalno istraživanje o krizi

12.06.2019. komentiraj

Analitička kuća PwC objavila je rezultate svog prvog globalnog istraživanja o krizi, Global Crisis Survey. Rezultati se temelje na ispitivanju 2.084 osobe u 43 zemlje, koje su anketirane na 15 različitih jezika.