Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u  u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti, hrvatska konzultantska tvrtka za pružanje usluga razvoja softvera, odabrala je međunarodnu komunikacijsku agenciju Grayling za provođenje usluga odnosa s javnošću u Hrvatskoj i zemljama DACH regije odnosno Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Tim za odnose s javnošću tvrtke Grayling s uredom u Zagrebu bit će zadužen za kontinuirano provođenje komunikacijskog plana, odnose s medijima, ciljanim javnostima, organizaciju događanja u Hrvatskoj te će prema potrebi koordinirati projektne aktivnosti timova u DACH regiji.

Serengeti koji od 2007. kontinuirano raste te je uz ured u Zagrebu otvorio urede u Beču i Amsterdamu, a lani  i u hrvatskim gradovima Varaždinu i Bjelovaru, za cilj ima daljnje širenje poslovanja, posebno u zemljama Zapadne Europe i DACH regije.

U zadnjih 12 godina Serengeti je prerastao u tvrtku s više od 140 zaposlenih, s tendencijom zapošljavanja programera i u 2019. godini kako bi još kvalitetnije i na širem području mogao pružati usluge razvoja kompleksnih enterprise poslovnih aplikacija za korisnike po Team Extension modelu, osiguravajući poslovnim partnerima zaokruženu softversku konzultantsku uslugu

„Naša vizija i misija je rasti i širiti poslovanje i dalje. Krilatica Serengetija od početka je bila „Obećaj ono što možeš isporučiti, isporuči i više nego što si obećao!“, a u Graylingu smo prepoznali isti entuzijazam i stručnost. Osim što je riječ o međunarodnoj agenciji za odnose s javnošću, Grayling posjeduje bogato iskustvo rada s tvrtkama iz ICT sektora te smo sigurni da ćemo uz njih jasno i ciljano prenijeti sve naše poruke, vizije te realizirati ciljeve i ono što nam je trenutno od svih najveći – ojačati naš radni tim novim zaposlenicima“, ističe direktor tvrtke Serengeti Goran Kalanj.

Serengeti je agenciju Grayling prepoznao kao idealnog partnera s višegodišnjim iskustvom pružanja komunikacijskih i savjetodavnih usluga tvrtkama iz tehnološkog sektora. Graylingov zadatak bit će podići profil tvrtke Serengeti na svim ključnim područjima i tržištima te pozicionirati je kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca za tehnološke kadrove u Hrvatskoj.

“Drago nam je što je Serengeti odabrao upravo Grayling kao partnera u Hrvatskoj i zemljama DACH regije. U sljedećih godinu dana sigurna sam da ćemo opravdati dano povjerenje i dokazati se kao pravi partner ovoj uspješnoj IT tvrtki te proaktivno i intenzivno komunicirati Serengeti i njegove vrijednosti te ciljeve“, pojašnjava Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Gameri nisu oduševljeni novim Nvidia grafičkim karticama

INFOGRAFIKA: Gameri nisu oduševljeni novim Nvidia grafičkim karticama

25.04.2019. komentiraj

Nvidia je objavila zaradu ostvarenu u posljednjem kvartalu prošle godine i lošija je od očekivanja pa su u kompaniji izrazili blagu zabrinutost, kao i potrebu za promjenom strategije kako bi potražnja ipak počela ispunjavati zacrtane ciljeve.

Include se vraća na Funderbeam SEE po najmanje 1,2 milijuna eura kapitala

Include se vraća na Funderbeam SEE po najmanje 1,2 milijuna eura kapitala

25.04.2019. komentiraj

Solinski Include, tvrtka proizvođač pametnog urbanog namještaja, osnivača Ivana Mrvoša, danas je pred brojnim zainteresiranim ulagačima u prostorijama Zagrebačke burze lansirala novu kampanju za prikupljanje kapitala na crowdfunding platformi Funderbeam SEE. Time je Include, nakon svoje prve uspješne kampanje u kojoj su prikupili 465 tisuća eura, postala prva kompanija koja se na zagrebački Funderbeam SEE vraća po novi kapital, ovaj put po minimalno 1,2 milijuna eura.

Uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda u RH: Započinje registracija proizvođača i trgovaca

Uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda u RH: Započinje registracija proizvođača i trgovaca

25.04.2019. komentiraj

Sukladno EU Direktivi kojom se propisuje uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda za zemlje članice, AKD je, kao nacionalni izdavatelj za Republiku Hrvatsku, 23. travnja započeo s izdavanjem jedinstvenih identifikacijskih oznaka gospodarskim subjektima. Neregistrirani gospodarski subjekti nakon 20. svibnja 2019. neće moći prodavati duhanske proizvode.