Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u  u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti, hrvatska konzultantska tvrtka za pružanje usluga razvoja softvera, odabrala je međunarodnu komunikacijsku agenciju Grayling za provođenje usluga odnosa s javnošću u Hrvatskoj i zemljama DACH regije odnosno Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Tim za odnose s javnošću tvrtke Grayling s uredom u Zagrebu bit će zadužen za kontinuirano provođenje komunikacijskog plana, odnose s medijima, ciljanim javnostima, organizaciju događanja u Hrvatskoj te će prema potrebi koordinirati projektne aktivnosti timova u DACH regiji.

Serengeti koji od 2007. kontinuirano raste te je uz ured u Zagrebu otvorio urede u Beču i Amsterdamu, a lani  i u hrvatskim gradovima Varaždinu i Bjelovaru, za cilj ima daljnje širenje poslovanja, posebno u zemljama Zapadne Europe i DACH regije.

U zadnjih 12 godina Serengeti je prerastao u tvrtku s više od 140 zaposlenih, s tendencijom zapošljavanja programera i u 2019. godini kako bi još kvalitetnije i na širem području mogao pružati usluge razvoja kompleksnih enterprise poslovnih aplikacija za korisnike po Team Extension modelu, osiguravajući poslovnim partnerima zaokruženu softversku konzultantsku uslugu

„Naša vizija i misija je rasti i širiti poslovanje i dalje. Krilatica Serengetija od početka je bila „Obećaj ono što možeš isporučiti, isporuči i više nego što si obećao!“, a u Graylingu smo prepoznali isti entuzijazam i stručnost. Osim što je riječ o međunarodnoj agenciji za odnose s javnošću, Grayling posjeduje bogato iskustvo rada s tvrtkama iz ICT sektora te smo sigurni da ćemo uz njih jasno i ciljano prenijeti sve naše poruke, vizije te realizirati ciljeve i ono što nam je trenutno od svih najveći – ojačati naš radni tim novim zaposlenicima“, ističe direktor tvrtke Serengeti Goran Kalanj.

Serengeti je agenciju Grayling prepoznao kao idealnog partnera s višegodišnjim iskustvom pružanja komunikacijskih i savjetodavnih usluga tvrtkama iz tehnološkog sektora. Graylingov zadatak bit će podići profil tvrtke Serengeti na svim ključnim područjima i tržištima te pozicionirati je kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca za tehnološke kadrove u Hrvatskoj.

“Drago nam je što je Serengeti odabrao upravo Grayling kao partnera u Hrvatskoj i zemljama DACH regije. U sljedećih godinu dana sigurna sam da ćemo opravdati dano povjerenje i dokazati se kao pravi partner ovoj uspješnoj IT tvrtki te proaktivno i intenzivno komunicirati Serengeti i njegove vrijednosti te ciljeve“, pojašnjava Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu.

Još iz kategorije

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najveće domaće softverske tvrtke prema prihodima

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najveće domaće softverske tvrtke prema prihodima

19.08.2019. komentiraj

I došlo smo do najzanimljivijeg dijela naše velike analize domaće ICT industrije i to do softvera. Upravo je ovaj dio industrije oduvijek bilježio vrlo visoke stope rasta pa je tako bilo i prošle godine jer je softverska industrija porasla 17,61 posto kada je riječ o prihodima odnosno dosegla je 12,8 milijardi kuna prihoda. Ukupno je u ovoj analizi promatrano gotovo 2300 tvrtki što samo govori o važnosti ovog sektora koja će se dodatno vidjeti kada u analizi dođemo do broja zaposlenih i prosječnim plaćama.

Lenovo odlično počeo novu fiskalnu godinu

Lenovo odlično počeo novu fiskalnu godinu

19.08.2019. komentiraj

Lenovo Group objavio je rast prihoda grupe u prvom kvartalu financijske godine 2019/20220, dosegnuvši prihod od 12,5 milijardi američkih dolara što predstavlja rast osam uzastopnih kvartala. Na godišnjoj razini, prihod prije oporezivanja se više nego udvostručio s porastom od 127 milijuna američkih dolara, dosegnuvši 240 milijuna američkih dolara.

INFOGRAFIKA: Ulaganja u strojno učenje najveće od svih segmenata umjetne inteligencije

INFOGRAFIKA: Ulaganja u strojno učenje najveće od svih segmenata umjetne inteligencije

18.08.2019. komentiraj

Strojno učenje ono je što se danas još uvijek nameće iznad umjetne inteligencije, a ujedno je i njen temelj. Pokazuju to vrlo jasno i same brojke o potrošnji na te dvije zasebne, a toliko bliske tehnologije.