Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti odabrao Grayling za provedbu komunikacijskih aktivnosti u  u Hrvatskoj i DACH regiji

Serengeti, hrvatska konzultantska tvrtka za pružanje usluga razvoja softvera, odabrala je međunarodnu komunikacijsku agenciju Grayling za provođenje usluga odnosa s javnošću u Hrvatskoj i zemljama DACH regije odnosno Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Tim za odnose s javnošću tvrtke Grayling s uredom u Zagrebu bit će zadužen za kontinuirano provođenje komunikacijskog plana, odnose s medijima, ciljanim javnostima, organizaciju događanja u Hrvatskoj te će prema potrebi koordinirati projektne aktivnosti timova u DACH regiji.

Serengeti koji od 2007. kontinuirano raste te je uz ured u Zagrebu otvorio urede u Beču i Amsterdamu, a lani  i u hrvatskim gradovima Varaždinu i Bjelovaru, za cilj ima daljnje širenje poslovanja, posebno u zemljama Zapadne Europe i DACH regije.

U zadnjih 12 godina Serengeti je prerastao u tvrtku s više od 140 zaposlenih, s tendencijom zapošljavanja programera i u 2019. godini kako bi još kvalitetnije i na širem području mogao pružati usluge razvoja kompleksnih enterprise poslovnih aplikacija za korisnike po Team Extension modelu, osiguravajući poslovnim partnerima zaokruženu softversku konzultantsku uslugu

„Naša vizija i misija je rasti i širiti poslovanje i dalje. Krilatica Serengetija od početka je bila „Obećaj ono što možeš isporučiti, isporuči i više nego što si obećao!“, a u Graylingu smo prepoznali isti entuzijazam i stručnost. Osim što je riječ o međunarodnoj agenciji za odnose s javnošću, Grayling posjeduje bogato iskustvo rada s tvrtkama iz ICT sektora te smo sigurni da ćemo uz njih jasno i ciljano prenijeti sve naše poruke, vizije te realizirati ciljeve i ono što nam je trenutno od svih najveći – ojačati naš radni tim novim zaposlenicima“, ističe direktor tvrtke Serengeti Goran Kalanj.

Serengeti je agenciju Grayling prepoznao kao idealnog partnera s višegodišnjim iskustvom pružanja komunikacijskih i savjetodavnih usluga tvrtkama iz tehnološkog sektora. Graylingov zadatak bit će podići profil tvrtke Serengeti na svim ključnim područjima i tržištima te pozicionirati je kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca za tehnološke kadrove u Hrvatskoj.

“Drago nam je što je Serengeti odabrao upravo Grayling kao partnera u Hrvatskoj i zemljama DACH regije. U sljedećih godinu dana sigurna sam da ćemo opravdati dano povjerenje i dokazati se kao pravi partner ovoj uspješnoj IT tvrtki te proaktivno i intenzivno komunicirati Serengeti i njegove vrijednosti te ciljeve“, pojašnjava Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu.

Još iz kategorije

Otvorene prijave za peto izdanje PowerUp! natjecanja startupa

Otvorene prijave za peto izdanje PowerUp! natjecanja startupa

15.02.2019. komentiraj

Od ovog su tjedna otvorene prijave za peto izdanje start-up natjecanja PowerUp! Sudionici će se natjecati za glavnu nagradu od čak 50 tisuća eura i priliku za razvoj poslovanja na globalnoj razini.

Krajem siječnja blokirano 18.854 poslovna subjekta i 264.586 građana

Krajem siječnja blokirano 18.854 poslovna subjekta i 264.586 građana

15.02.2019. komentiraj

Zbog neizvršenih osnova za plaćanje, 31. siječnja 2019. godine, bila su blokirana 18 854 poslovna subjekta, što je za 108 ili za 0,6 % manje u odnosu na prosinac 2018.  Ukupan iznos neizvršenih osnova za plaćanje poslovnih subjekata iznosio je 6,59 milijardi kn, što je za 320,85 milijuna kn (4,6 %) manje u odnosu na prosinac prošle godine.

Cloud, nove tehnologije i 5G će pogurati tehnološki sektor na nove rekordne vrijednosti

Cloud, nove tehnologije i 5G će pogurati tehnološki sektor na nove rekordne vrijednosti

13.02.2019. komentiraj

Tehnološka industrija prema prognozi bi trebala rasti četiri posto u ovoj godini i dosegnuti pet bilijuna američkih dolara, s tim da postoji mogućnost da rast dosegne i 6,4 posto, ali i svega 1,5 posto, stoji u izvješću CompTIA. Razlog moguće negativnije prognoze leži u činjenici da je na globalnoj razini moguće usporavanje ekonomskog rasta općenito pa bi svaka industrija mogla patiti.