Sedam IT slavi 15. rođendan

Sedam IT slavi 15. rođendan

Jedna od značajnijih hrvatskih ICT tvrtki, Sedam IT, ovih dana obilježava petnaestu obljetnicu postojanja. Od nastajanja do danas, ta je kompanija uspješno radila i rasla te je danas prepoznatljiva u Hrvatskoj i izvan granica.

“2003. s mnogo smo entuzijazma započeli razvoj vlastitih softverskih proizvoda sa željom da pružamo najkvalitetnija rješenja i usluge i stvaramo partnerske odnose s našim korisnicima. Rezimirajući prvih 15 godina našeg djelovanja vjerujemo da smo u tome uspjeli i nastavljamo dalje s istim žarom i novim idejama. Zahvaljujemo svim našim korisnicima i zaposlenicima na uspješnoj dosadašnjoj suradnji i radujemo se budućim uspjesima”, istaknuo je predsjednik Uprave te tvrtke Ante Jurišić.

Sedam IT je svoja prva softverska rješenja, među kojima su najuspješniji Sedam CRM i Sedam CC, počela razvijati s 19 zaposlenika od kojih je čak sedmero i dalje u tvrtki.

Danas zapošljavaju 120 stručnjaka i jedna su od brzorastućih tvrtki u Hrvatskoj te su dodatno prepoznati po svojim uspješnim rješenjima za kartično poslovanje i onim za zakonsko presretanje podatkovnih i govornih usluga.

Prva adresa im je bila i ostala u Zagrebu, no vremenom su se širili i otvorili nove urede u Splitu, Osijeku i Varaždinu te su danas jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki sa snažnom strategijom širenja na svjetsko tržište.

Još iz kategorije

Izravna strana ulaganja u Europi i Hrvatskoj prošle godine zabilježila blagi pad

Izravna strana ulaganja u Europi i Hrvatskoj prošle godine zabilježila blagi pad

16.06.2019. komentiraj

Europske su države u 2018. zabilježile pad stranih ulaganja od četiri posto nakon šest pozitivnih godina. Hrvatska se na popisu našla na 26. mjestu s ukupno 31 projektom. Time je zadržala isto mjesto na ljestvici iako je zabilježila sedam investicijskih projekata manje u odnosu na godinu ranije.

Google se sprema za monetizaciju Maps-a

Google se sprema za monetizaciju Maps-a

12.06.2019. komentiraj

Google Maps ima više od milijardu korisnika na mjesečnoj razini i softver je koji se koristi u svakodnevici iz razloga što uistinu funkcionira i olakšava život, zbog čega svaka promjena u krivom smjeru ne može biti dobro prihvaćena. Kao ona o kojoj se sve više priča u kompaniji, svjesnoj da Maps ne donosi zaradu koju bi mogao donositi s obzirom na popularnost i vrijednost kod korisnika.

Prvo PwC-evo globalno istraživanje o krizi

Prvo PwC-evo globalno istraživanje o krizi

12.06.2019. komentiraj

Analitička kuća PwC objavila je rezultate svog prvog globalnog istraživanja o krizi, Global Crisis Survey. Rezultati se temelje na ispitivanju 2.084 osobe u 43 zemlje, koje su anketirane na 15 različitih jezika.