Schneider se pohvalio 11. pozicijom na Gartnerovu popisu opskrbnih lanaca

Schneider se pohvalio 11. pozicijom na Gartnerovu popisu opskrbnih lanaca

Tvrtka Schneider Electric objavila je kako je zauzela jedanaestu poziciju na Gartnerovom popisu 25 najboljih opskrbnih lanaca u 2019. Kompanija je ujedno osvojila i Gartnerovu nagradu za opskrbni lanac u sektoru industrijske proizvodnje u 2019. koja „prepoznaje nekonvencionalne, inovativne i dalekosežne inicijative na području opskrbnih lanaca u sektoru industrijske proizvodnje.“

„Zaista smo presretni što smo ove godine ponovno poboljšali svoj plasman na Gartnerovom popisu 25 najboljih opskrbnih lanaca. Smatramo da transformacija našeg opskrbnog lanca napreduje dobro, a nagrada je zbilja nadahnula naš tim da nastavi s provedbom programa prilagođenog, održivog i povezanog opskrbnog lanca 4.0. u suradnji s našim partnerima za naše klijente. Nagradu za najinovativniji opskrbni lanac u sektoru industrijske proizvodnje smatramo priznanjem našoj strategiji upravljanja ljudskim resursima“, rekao je Mourad Tamoud, izvršni potpredsjednik Globalnog opskrbnog lanca Schneider Electrica.

U 2018., 86 tisuća djelatnika Operacija globalnog opskrbnog lanca Schneider Electrica, koje se sastoje od 200 proizvodnih pogona u 46 zemalja i 98 distribucijskih centara, upravljalo je s više od 260 tisuća proizvoda i obrađivalo preko 150 tisuća linija narudžbi dnevno.“Među tvrtkama s najboljim opskrbnim lancima ove godine zamijećena su tri ključna trenda koja unapređuju njihove sposobnosti i još ih više izdvajaju od ostalih: personalizacija skaliranjem, korištenje ekosustava i digitalne strategije poduzeća“, stoji u Gartnerovoj objavi popisa 25 najboljih opskrbnih lanaca.

Još iz kategorije

Nvidia opet uzela AMD-u veliki dio udjela na tržištu grafičkih kartica

Nvidia opet uzela AMD-u veliki dio udjela na tržištu grafičkih kartica

11.12.2019. komentiraj

Jon Peddie Research u posljednjem je istraživanju pokazao da Nvidia vraća dominaciju nad AMD-om, koju je posljednjih nekoliko kvartala izgubila. Konkretno, u pretposljednjem ove godine imala je udio od 72,92 posto, dok je AMD na preostalih 27,08 posto. Naravno, to se tiče grafičkih kartica.

Konsolidirani prihodi King ICT-a premašit će milijardu kuna u 2019. godini

Konsolidirani prihodi King ICT-a premašit će milijardu kuna u 2019. godini

11.12.2019. komentiraj

Poslovni rezultati jedne od najjačih domaćih ICT tvrtki King ICT premašit će ukupno milijardu kuna, potvrdio je pred novinarima danas predsjednik Uprave Plamenko Barišić. Prema njegovim riječima to znači da će u Hrvatskoj prihodi King ICT-a preskočiti 750 milijuna kuna, dok će tvrtka Smart Energy koja se bavi tehnološkim rješenjima za objekte dosegnuti više od 190 milijuna kuna. Ostatak otpada na konsolidirane prihode četiriju King ICT-ovih tvrtki u regiji od koji su posebno zadovoljni poslovanje u Bosni i Hercegovini.

Više od 30 godina poslovanja Oglasnika

Više od 30 godina poslovanja Oglasnika

10.12.2019. komentiraj

Oglasnik je razvio kombinaciju tiskanog i online izdanja te mobilnu aplikaciju. Osim Oglasnika, osnovanog još 1989. kao prva privatna novina, grupacija Oglasnik uključuje i portale oglasnik.hr, posao.hr, auti.hr, edukacija.hr, kao i tiskovina Nekretnine.