Schneider se pohvalio 11. pozicijom na Gartnerovu popisu opskrbnih lanaca

Schneider se pohvalio 11. pozicijom na Gartnerovu popisu opskrbnih lanaca

Tvrtka Schneider Electric objavila je kako je zauzela jedanaestu poziciju na Gartnerovom popisu 25 najboljih opskrbnih lanaca u 2019. Kompanija je ujedno osvojila i Gartnerovu nagradu za opskrbni lanac u sektoru industrijske proizvodnje u 2019. koja „prepoznaje nekonvencionalne, inovativne i dalekosežne inicijative na području opskrbnih lanaca u sektoru industrijske proizvodnje.“

„Zaista smo presretni što smo ove godine ponovno poboljšali svoj plasman na Gartnerovom popisu 25 najboljih opskrbnih lanaca. Smatramo da transformacija našeg opskrbnog lanca napreduje dobro, a nagrada je zbilja nadahnula naš tim da nastavi s provedbom programa prilagođenog, održivog i povezanog opskrbnog lanca 4.0. u suradnji s našim partnerima za naše klijente. Nagradu za najinovativniji opskrbni lanac u sektoru industrijske proizvodnje smatramo priznanjem našoj strategiji upravljanja ljudskim resursima“, rekao je Mourad Tamoud, izvršni potpredsjednik Globalnog opskrbnog lanca Schneider Electrica.

U 2018., 86 tisuća djelatnika Operacija globalnog opskrbnog lanca Schneider Electrica, koje se sastoje od 200 proizvodnih pogona u 46 zemalja i 98 distribucijskih centara, upravljalo je s više od 260 tisuća proizvoda i obrađivalo preko 150 tisuća linija narudžbi dnevno.“Među tvrtkama s najboljim opskrbnim lancima ove godine zamijećena su tri ključna trenda koja unapređuju njihove sposobnosti i još ih više izdvajaju od ostalih: personalizacija skaliranjem, korištenje ekosustava i digitalne strategije poduzeća“, stoji u Gartnerovoj objavi popisa 25 najboljih opskrbnih lanaca.

Još iz kategorije

AMD po prvi puta bolji od Intela u performansama, potrošnji energje i cijeni

AMD po prvi puta bolji od Intela u performansama, potrošnji energje i cijeni

22.07.2019. komentiraj

Intelovi čelnici u nevjerici promatraju aktualnu situaciju jer dogodila se po prvi put u 20 godina! Naime, AMD je zahvaljujući seriji Ryzen 3000 po prvi put bolji po performansama, moći i cijeni procesora u odnosu na najvećeg konkurenta - Intel.

Fil Rouge Capital započeo s radom

Fil Rouge Capital započeo s radom

22.07.2019. komentiraj

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investirati u mlade poduzetnike, startup i scaleup tvrtke kao i daljnje afirmiranje poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj. Fond je službeno započeo s radom 9. srpnja nakon što mu je u rekordnom roku potvrđena obveza financiranja.

Trumpov trgovinski rat s Kinom radi veliku štetu tehnološkom sektoru

Trumpov trgovinski rat s Kinom radi veliku štetu tehnološkom sektoru

20.07.2019. komentiraj

Američki predsjednik Donald Trump ne odustaje od trgovinskog rata s Kinom i to je itekako počelo ostavljati traga na američki tehnološku industriju, na što upozoravaju čelnici onih najvećih. Primjerice, tarife na uvoz kineskih proizvoda koštale su u svibnju 1,3 milijardi američkih dolara, što je šest puta više nego u istom razdoblju lani.