Schneider peti na Gartnerovoj listi najboljih opskrbnih lanaca u Europi

Schneider peti na Gartnerovoj listi najboljih opskrbnih lanaca u Europi

Tvrtka Schneider Electric objavila je kako su je analitičari istraživačke kuće Gartner svrstali na 5. mjesto popisa 15 najboljih opskrbnih lanaca u Europi. Istraživačka kuća Gartner je popis za Europu objavila na svojoj godišnjoj Izvršnoj konferenciji o opskrbnim lancima u Londonu.

"Počašćeni smo što smo se popeli na peto mjesto na popisu istraživačke kuće Gartner za Europu. Protekla godina za nas je bila obilježena snažnom digitalnom transformacijom, koju je naročito ubrzalo otvaranje naših pametnih tvornica u Europi i šire u sklopu strategije održivih i povezanih opskrbnih lanaca prilagođenih individualnim potrebama“, rekao je Mourad Tamoud, izvršni potpredsjednik, Global Supply Chain Operations, Schneider Electric.

“Upotrebom Schneider EcoStruxure rješenja u našim pogonima klijentima smo demonstrirali vlastiti interni uspjeh na području inicijativa digitalizacije. Nastavit ćemo njihovu implementaciju na globalnoj razini radi postizanja još bolje operativne učinkovitosti našeg opskrbnog lanca uz unapređenje performansi isporuke, sudjelujući tako u podršci rasta poslovanja Grupe“, dodao je Tamoud.

Gartnerovi su analitičari u svibnju uvrstili Schneider na popis 25 najboljih opskrbnih lanaca na svijetu u 2018., na kojem se popeo za pet mjesta na 12. mjesto popisa. U 2017. godini 86.000 djelatnika Schneider Operacija globalnog opskrbnog lanca, koje se sastoje od 207 proizvodnih pogona u 44 zemlje i 98 distribucijskih centara,  upravljalo je s više od 260 000 proizvoda i obrađivalo preko 150 000 linija narudžbi dnevno.

Još iz kategorije

Hrvatska tvrtka Citus osvojila je zlatnu medalju za inovaciju na Tajlandu

Hrvatska tvrtka Citus osvojila je zlatnu medalju za inovaciju na Tajlandu

19.02.2019. komentiraj

Na upravo završenom međunarodnom sajmu inovacija Bangkok International Intellectual Property, Invention, Innovation and Technology Exposition (IPITEX) hrvatska tvrtka Citus osvojila je zlatnu medalju za inovaciju C@N Motion Smart Customer/Human Engagement – Digital Platform with Gesture Controlled User Interface & Augmented Reality

Usprkos žestokoj borbi divova udjeli na cloud tržištu se ne mijenjaju

Usprkos žestokoj borbi divova udjeli na cloud tržištu se ne mijenjaju

18.02.2019. komentiraj

Kad je riječ o cloudu, tržiše je poprilično jasno podijeljeno, na Amazon Web Services i sve ostale. Naime, pravo AWS ima 32 posto udjela i daleko iza je s 14 posto Microsoft, dok se Google i IBM žestoko bore za to treće mjesto s jednoznamenkastim postocima, a takva situacija za te je kompanije ne toliko česta i zadovoljavajuća.

Otvorene prijave za peto izdanje PowerUp! natjecanja startupa

Otvorene prijave za peto izdanje PowerUp! natjecanja startupa

15.02.2019. komentiraj

Od ovog su tjedna otvorene prijave za peto izdanje start-up natjecanja PowerUp! Sudionici će se natjecati za glavnu nagradu od čak 50 tisuća eura i priliku za razvoj poslovanja na globalnoj razini.