Samsung ujedinjava poslovna rješenja pod brandom Samsung Business

Samsung ujedinjava poslovna rješenja pod brandom Samsung Business

Won-Pyo Hong, predsjednik i direktor marketinga tvrtke Samsung Electronics, u svom govoru na sajmu CeBIT fokusirao se na Internet stvari (IoT) za poslovne korisnike te naglasio kako Samsung stvara inovativni, otvoreni i kolaborativni IoT ekosustav.

"Budući da sve više tvrtki integrira IoT, ovo je odlična prilika da povećanom produktivnošću i profitom povećamo vrijednost za korisnike, izjavio je Won-Pyo Hong te dodao "primjena IoT-a u upravljanju inventarom, energetskoj učinkovitosti i drugim sektorima može biti ključna za značajna unaprjeđenja. Ipak, prvi korak bržem usvajanju IoT-a je savladavanje brojnih izazova kao što su kompatibilnost platformi, analize podataka i sigurnost.

Potvrđujući predanost poslovnim korisnicima, Samsung će predstaviti Samsung Business - brend koji će ujediniti Samsungove end-to-end poslovne ideje, uključujući i strukturirane ponude koje se koriste u maloprodaji, edukaciji, ugostiteljstvu, zdravstvu, financijama, prometu i logistici.

Samsung Business - proširuje ali istovremeno ujedinjava Samsungova poslovna rješenja prilagođena poslovnim korisnicima, uključujući i Samsung KNOX za sigurnost i poduzetničko upravljanje mobilnošću, Samsung SMART Singage rješenja, Samsung rješenja za ispis i druge poslovne ponude.

Kako ističu, Samsungov Business brend temelji se na tvrtkinoj predanosti osiguravanju poslovnih rješenja za tvrtke, koja svojom sigurnošću, kvalitetom i pouzdanošću svijet čine povezanijim. Samsung Business svojim korisnicima omogućava postizanje poslovnih ciljeva u ovoj eri neprekidnih promjena.

Samsung Business aktivna rješenja - Samsung će svoje poslovne ideje, rješenja i usluge predstaviti za sektore maloprodaje, obrazovanja, zdravstva, transporta, financija i ugostiteljstva. Na Samsungovom štandu pronaći će se šest iskustvenih zona kako bi posjetitelji iz prve ruke mogli isprobati jednostavna za korištenje te sigurna rješenja i usluge Samsungovih uređaja.

Maloprodaja - trgovci će odsad moći stvoriti jedinstveno i zanimljivo iskustvo kupovine uz Samsungov široki portfelj inovativnih i integriranih rješenja na svojim uređajima.

Mirror Solution - sadrži digitalno zrcalo uključujući Samsung Smart Signage koji se može konfigurirati u video zid te tako kupcima pružiti praktično rješenje i jedinstveno iskustvo pri kupovini. Koristeći ovu tehnologiju kupci mogu dobiti jasan pregled odjeće koju isprobavaju iz svih kutova.

Obrazovanje - Samsungova edukativna rješenja obogaćuju iskustvo učenja, unaprjeđuju kvalitetu nastave te omogućavaju obrazovnom sektoru učinkovitije vođenje obrazovne institucije.

Samsungova rješenja za škole omogućuju interaktivno okruženje tako što integriraju Samsungove mobilne uređaje s interaktivnim alatima za učenje. Učenike se potiče da aktivno sudjeluju zahvaljujući značajkama kao što su dijeljenje ekrana, kvizova i digitalnog pisanja uz pomoć S-olovke. Intuitivni alati omogućuju učiteljima da pripreme materijale za nastavu ali i da imaju kontrolu nad uređajima za učenje i materijalima.

Samsungov „Cloud“ za ispis je intuitivno rješenje koje će omogućiti učiteljima i učenicima jednostavno rukovanje, održavanje i nadziranje uređaja za ispis i dokumente kako bi povećali produktivnost i fleksibilnost.

Workbook Composer je rješenje za uređivanje dokumenata koje omogućava konvergenciju skeniranih dokumenata u tekstualni oblik izravno na pisaču. Korisnici mogu odabrati dio dokumenta koji žele skenirati te ga potom konvergirati u tekstualni dokument nakon čega isti mogu ispisati ili poslati putem elektroničke pošte. Ovo je rješenje pogodno za ispunjavanje papirologije, učenicima i učiteljima.

Ugostiteljstvo - Samsung ima rješenje i za personalizirano i vrhunsko hotelijersko iskustvo uz naprednu infrastrukturu i najvišu učinkovitost.

Pametna hotelijerska rješenja za upravljanje koje nudi vrhunsko iskustvo u hotelskoj sobi te uključuje karakteristike poput automatskog namještanja količine rasvjete i zastora za optimalne razine osvijetljenosti. Samsungov uglađeni HD LED HD890 i HD690 Hospitality zaslon pružaju izuzetnu kvalitetu slike, dok Samsungov elegantni HC890V Hospitality zaslon omogućava zaobljeni profil koji donosi stvarnu dubinu i širi kut gledanja. Samsungove pametne hotelijerske ideje pružaju gostima prilagođene sadržaje na TV ekranu. Gosti bežično mogu gledati sadržaj na svom Samsung uređaju, ali i obratno.

Touch oglasna ploča omogućuje dočekivanje gostiju pružajući im bitne poruke i informacije u realnom vremenu na 55-inčnom Samsung DM55D SMART Signage uređaju.

Zdravstvo - Samsung razvija inovativna mobilna rješenja koja zaposlenima u zdravstvu omogućuju pružanje bolje brige za pacijente kako bi se njihovo cjelokupno zdravlje dovelo na novu razinu.

Preventivna mobilna srčana rehabilitacija omogućuje kontinuirano praćenje rehabilitacije i kroničnih srčanih stanja u realnom vremenu. Na ovaj način zaposleni u zdravstvu mogu dobiti važne informacije potrebne za što točnije donošenje odluka i preciznu brigu. Ovo rješenje sastoji se od Samsung GALAXY uređaja i bežičnog BodyGuardian uređaja.

Vidyo omogućuje da se doseg brige o zdravlju nastavlja i izvan bolničkih zidova putem video konferencijskih Vidyo rješenja na Samsungovim uređajima. Samsung GALAXY i drugi uređaji iz Samsungove lepeze omogućuju razne kliničke usluge bazirane na VidyoWorksTM platformi kako bi se održala video komunikacija u realnom vremenu. Ova rješenja omogućuju pacijentima na udaljenim mjestima te onim starijim i nepokretnim dobivanje ubrzane njege. Omogućuju i da se stručnjaci što bolje organiziraju kako bili dostupniji što široj populaciji, za što bolje postizanje rezultata.

Financijske usluge - u samom srcu Samsungovog Business brenda i idejnog rješenja za financijsku industriju nalaze se sigurnost i korisničke usluge.

„Secure & Pull“ rješenje za ispis sa Samsung Business Core Printing rješenjem omogućuje financijskom osoblju da odsad može učinkovitije rukovati povjerljivim dokumentima te ispisom istih. Autorizirano osoblje može koristiti SecuThru® Lite kako bi što lakše provuklo povjerljive korisničke dokumente kroz Samsung Multifunction pisač, sve uz pomoć identifikacijske kartice. Ovo sigurno povlačenje osigurava da samo autorizirano osoblje može povući dokument. Na taj se način čuvaju osobne informacije i privatnost koje su iznimno bitne u financijskoj industriji.

Transport - Samsungova rješenja vezana uz transport omogućuju dobivanje informacija i analizu podataka na digitalnim uređajima u realnom vremenu za što efikasniji proces prijenosa. Rješenja uključuju i informacije o „up-to-minute-travel“ te „self-service“ opciju za izuzetno putno iskustvo.

24/7 Profesionalno Grade Signage rješenje omogućuje putnicima na aerodromima jednostavan i učinkovit pristup informacijama u realnom vremenu o letovima, dolascima i odlascima te izlazima. Ovo je rješenje izrađeno za komercijalne aerodrome. Čitljivi zaslon pruža oštru kvalitetu teksta i slike dok 700-nitna razina osvijetljenosti čuva zadržava kvalitetu slike jednakom u svim uvjetima.