Promjena imena Océ-u

Promjena imena Océ-u

Canon i Océ Holding objavili su da se službeni (trgovački) naziv tvrtke Océ, članice Canon grupe, mijenja u Canon Production Printing. Promjena naziva tvrtke stupa na snagu 1. siječnja 2020.

Nakon što se 2010. pridružio Canon grupi, Océ je nastavio razvijati i proizvoditi svoje proizvode za tisak pod robnom markom Océ. Promjenom naziva Océ u Canon Production Printing i integracijom proizvoda Océ u Canonovu robnu marku stvorit ćemo jedinstvenu robnu marku na svim područjima tržišta tiska, poboljšati sinergiju u cijelom portfelju i uspostaviti jasan sveobuhvatan pristup izlaska na tržište.

Od svog osnutka 1877. Océ je predstavio cijeli niz jedinstvenih tehnologija kopiranja i tiska. Daljnjom integracijom s Canon grupom Océ će nastaviti razvijati svoje ključne tehnologije i povećavati tržišni udio kao Canon Production Printing kako bi ubrzao globalni rast komercijalnog tiska za Canon grupu.

Océ razvija i proizvodi visokotehnološke proizvode za tisak i softver za tijek rada za komercijalno tržište tiska. Ponuda proizvoda obuhvaća tiskarske strojeve za masovni tisak i izdavaštvo koji tiskaju na role i one koji tiskaju na pojedinačne listove te strojeve koji tiskaju na velike formate za natpise i CAE/GIS primjene.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Amazon za vrijeme blagdana zapošljava čak 200,000 honorarnih radnika

INFOGRAFIKA: Amazon za vrijeme blagdana zapošljava čak 200,000 honorarnih radnika

19.02.2020. komentiraj

Osnivač i izvršni direktor (CEO) Amazona Jeff Bezos svjestan je obujma posla u vrijeme blagdana pa ne komplicira već djeluje i zapošljava honorarne radnike specijalno za taj posao.

Rekordna potrošnja na Cloud računarstvo u 2019.

Rekordna potrošnja na Cloud računarstvo u 2019.

17.02.2020. komentiraj

Kompanije koje se bave cloud IT infrastrukturom i uslugama mogu zadovoljno trljati ruke jer prihodi koje ostvaruju nastavljaju rasti, što jasno pokazuje Canalys u svom izvještaju za 2019. Riječ je o ukupnih 107 milijardi američkih dolara, koliko se troši na njihove proizvode od strane raznih organizacija. Ili, riječ je o rastu od 37 posto!

Apple najavljuje univerzalni način kupovine aplikacija za iOS i macOS

Apple najavljuje univerzalni način kupovine aplikacija za iOS i macOS

16.02.2020. komentiraj

Kad je Apple predstavio Catalyst, toolkit za prebacivanje iOS i iPadOS aplikacija na macOS, developeri i korisnici brzo su zaključili da bi bilo sjajno vidjeti univerzalni način kupovine iOS i macOS aplikacija na App Storeu. Tako nešto će im se i ispuniti s ožujkom, obećavaju u Appleu.