Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Domaća ICT tvrtka Poslovna inteligencija otvorila je vrata svog novog ureda u poslovnom kompleksu na zagrebačkoj Trešnjevci. Novi prostor zadržao je industrijski stil i tvorničko ozračje bivše tvornice Heruc, a prostire se na impresivnih 1.500 četvornih metara.

Poslovna inteligencija u posljednjih nekoliko godina doživjela je značajan rast, zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim projektima na kojima radi diljem svijeta, a uspjeh je popratilo i povećanje tvrtke u broju njihovih konzultanata te potreba za većim poslovnim prostorom. Na lokaciji takozvane Fabrike, pod jednim su krovom ujedinjena dva dosadašnja ureda tvrtke, a novi prostor trenutno je radno mjesto za gotovo stotinu zaposlenika zagrebačkog ureda.

Ideja iza uređenja ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima, te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju i edukacijski centar. Industrijski ured može podržati i preko 140 zaposlenika, što potvrđuje da Poslovna inteligencija očekuje daljnji rast kroz narednih nekoliko godina, te je velika vjerojatnost da će se uredu pridružiti još novih konzultanata.

„Prošle godine proslavili smo 15 godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i uredi pokažu da pratimo trendove, te da zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju. Drago mi je što smo pronašli poslovni prostor koji nam je omogućio da se nakon dugog niza godina opet okupimo na jednoj lokaciji. Najvažnije je da se na radnom mjestu osjećamo ugodno i da je okruženje pozitivno i motivirajuće“, izjavio je predsjednik Uprave Poslovne inteligencije Dražen Oreščanin.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

17.06.2018. komentiraj

Međunarodni Bledski festival vode još jednom se pokazao kao odlična platforma za povezivanje različitih javnih i privatnih organizacija te stručnjaka vezanih uz tematiku očuvanja i održivog korištenja voda. Dodjela nagrada u kategorijama korporativnih, nacionalnih i pojedinačnih projekata, među kojima je nagrada za velike tvrtke pripala Ericssonu Nikoli Tesli, otkrila je najbolje inovacije i prakse u vezi vode te projekte koje bi trebalo slijediti.

Nova generacija obiteljskih tvrtki

Nova generacija obiteljskih tvrtki

17.06.2018. komentiraj

Prema novom istraživanju Centra za obiteljske tvrtke u Deloitteu: Nova generacija voditelja obiteljskih tvrtki – istraživanje poslovnih ekosustava, brojne obiteljske tvrtke koje žele napredovati u današnjem dinamičnom, složenom poslovnom okruženju moraju pomno razmotriti vrste poslovnih odnosa koji mogu proizvesti dodanu vrijednost.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

15.06.2018. komentiraj

Čini se kako će oni koji traže posao u Hrvatskoj uskoro dobiti priliku pronaći novi posao. Ako je suditi po istraživanju tvrtke ManpowerGroup o prognozama zapošljavanja, koje je u Hrvatskoj provedeno po drugi put, možemo očekivati dosta aktivno tržište rada u sljedeća tri mjeseca.