Orqa i FlyFive33 ulaze u partnerstvo

Orqa i FlyFive33 ulaze u partnerstvo

Foto: DepositPhotos

FlyFive33 i Orqa službeno su sklopili partnerstvo. Oni će surađivati na dizajnu, razvoju, proizvodnji i implementaciji kritičnih komponenti dronova i slušalica First Person View za vizualno upravljanje i kontrolu FlyFive33 portfelja dronova.

“Nepobitno je da FPV utrke danas stvaraju mnogo vrućine, a to postaje sve više i više, i kao hobi i kao sport. U Orqi smo uvijek nastojali surađivati s najboljima, a gledajući na to iz perspektive unapređenja standarda FPV trkaćeg svijeta, nema s kim boljim postati partner u ovom sportu u usponu od FlyFive33” rekao je Ivan Jelušić, suosnivač Orqe i OCD.

“Orqina inovacija, proizvodni kapacitet i stručnost su kvalitete koje smo tražili u partneru kako bi Five33 i FPV utrke diljem svijeta doveli na sljedeću razinu. Najnoviji trkaći model naočala koje smo napravili u suradnji s Orqom oduševio je nas i naše kupce i mnogi su ga proglasili najboljim trkaćim slušalicama na tržištu. S ponosom najavljujemo Orqu kao novog domaćina skladišta Five33 EU koji se nalazi u Hrvatskoj, što sada omogućuje da EU trgovina bude ispunjena s više proizvoda nego ikad i trenutni pristup svim najnovijim proizvodima bez čekanja. To je prvi korak do puno veće veze”, rekao je Evan Turner, profesionalni pilot FPV drona i suvlasnik FlyFive33.

Uspješan početak ovog obostrano korisnog partnerstva postavlja temelj za buduću suradnju, s glavnim ciljem ekskluzivne distribucije FlyFive33 proizvoda u Europi. “Planiramo sve vruće proizvode FlyFive33 opskrbiti i distribuirati kupcima iz EU-a u sljedećih mjesec dana i zaista smo uzbuđeni što ćemo biti u partnerstvu u ovom ambicioznom pothvatu i s Evanom Turnerom i s FlyFive33”, zaključio je Jelušić.

Još iz kategorije

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

29.06.2022.

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku. Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

29.06.2022.

Prošle godine zabilježen je rast prosječne plaće u ICT sektoru za 10,4 posto na ukupno 6,1 tisuću kuna, govore podaci o poslovanju gotovo 17 tisuća tvrtki koje su poslovale u 2021. godinu ICT industriji. Kada se gleda prosječna neto plaća treba uzeti u obzir i da podaci pokazuju kako je prosjek broja zaposlenih po tvrtki svega 10,5 što samo govori o kakvim je nesrazmjerima riječ između velikih i malih tvrtki.

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

28.06.2022.

Ponovno ubrzanje ključnih pokazatelja poslovanja domaće ICT industrije posljedično je izazvala i rast potražnje za zaposlenima. Podaci o poslovanju za 2021. godinu govore kako je broj zaposlenih dosegao gotovo 40 tisuća, točnije na kraju prošle poslovne godine zaustavio se na 39,6 tisuća zaposlenih. Prema trendu zapošljavanja već je u prvoj polovici ove godine dosegao gotovo 41 tisuću.