Novo vodstvo u kompaniji Schneider Electric za područje Jugoistočne Europe

Novo vodstvo u kompaniji Schneider Electric za područje Jugoistočne Europe

Schneider Electric izvijestila je o promjenama u menadžmentu za područje Jugoistočne Europe u poslovnom segmentu Secure Power. Novi Direktor prodaje za Secure Power od 1. rujna 2019. je Jernej Urbas. Na toj će poziciji biti odgovoran za kreiranje i implementaciju strategija odjela, njegove ciljeve i procese, sukladno poslovnoj strategiji kompanije. Bavit će se i razvojem partnerske mreže te suradnjom u prodaji, rješenja partnerima i krajnjim korisnicima. Surađivat će s distributerima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, kako bi osigurao kvalitetno upravljanje prodajom te njezin rast.

Jernej Urbas ima više od 9 godina iskustva u prodaji i marketingu te izvrsno poznaje regionalno IT i ET tržište. Kompaniji Schneider Electric pridružio se 2008. godine.

Na poziciju Direktora za razvoj poslovanja u Jugoistočnoj Europi (SEE Business Development Manager) za poslovni segment Data Center Business imenovan je Hajrudin Džananović. On će na novoj poziciji nastaviti razvijati ovaj propulzivni poslovni segment, šireći polje djelovanja i izvan područja Secure Powera i pokrivajući čitavu Jugoistočnu Europu. Njegove će odgovornosti uključivati i suradnju s drugim poslovnim jedinicama, a bit će zadužen i za prepoznavanje novih područja rasta te za učinkovito koordiniranje izvrsnosti (distributivnih) kanala.

Hajrudin Džananović diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Ljubljani, ima 16 godina iskustva u IT managementu, a u kompaniji Schneider Electric proveo je posljednjih 12 godina.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Amazon za vrijeme blagdana zapošljava čak 200,000 honorarnih radnika

INFOGRAFIKA: Amazon za vrijeme blagdana zapošljava čak 200,000 honorarnih radnika

19.02.2020. komentiraj

Osnivač i izvršni direktor (CEO) Amazona Jeff Bezos svjestan je obujma posla u vrijeme blagdana pa ne komplicira već djeluje i zapošljava honorarne radnike specijalno za taj posao.

Rekordna potrošnja na Cloud računarstvo u 2019.

Rekordna potrošnja na Cloud računarstvo u 2019.

17.02.2020. komentiraj

Kompanije koje se bave cloud IT infrastrukturom i uslugama mogu zadovoljno trljati ruke jer prihodi koje ostvaruju nastavljaju rasti, što jasno pokazuje Canalys u svom izvještaju za 2019. Riječ je o ukupnih 107 milijardi američkih dolara, koliko se troši na njihove proizvode od strane raznih organizacija. Ili, riječ je o rastu od 37 posto!

Apple najavljuje univerzalni način kupovine aplikacija za iOS i macOS

Apple najavljuje univerzalni način kupovine aplikacija za iOS i macOS

16.02.2020. komentiraj

Kad je Apple predstavio Catalyst, toolkit za prebacivanje iOS i iPadOS aplikacija na macOS, developeri i korisnici brzo su zaključili da bi bilo sjajno vidjeti univerzalni način kupovine iOS i macOS aplikacija na App Storeu. Tako nešto će im se i ispuniti s ožujkom, obećavaju u Appleu.