Novi certifikat za Canon printing segment

Novi certifikat za Canon printing segment

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Canon Production Printing objavila je kako je 3M certificirao Colorado 1650 i njegovu tintu UVgel 460 svojim jamstvom performansi. 3M je testirao tinte UVgel 460 na širokom rasponu svojih medija. Taj certifikat dokazuje da primjene otisnute na stroju Colorado 1650 u kombinaciji s odobrenim medijima tvrtke 3M postižu najviše standarde kvalitete.

Tiskarski stroj Colorado 1650 nagrađivani je uređaj za tisak na valjke koji ima svestran i robustan komplet tinti i završnu obradu FLXfinish – nov pristup LED zaštiti koji omogućuje da korisnik bira između mat i sjajne završne obrade za svaki pojedinačni otisak. To znači da korisnici mogu postići estetski drugačiju završnu obradu bez potrebe za mijenjanjem tinte ili medija.

Colorado 1650, koji je predstavljen na sajmu FESPA 2019 u Münchenu, odmah je postao tržišni hit i kupci su prepoznali da ga mogu koristiti za najrazličitije primjene u zatvorenim i na otvorenim prostorima.

Canon je blisko surađivao s tvrtkom 3M na osiguravanju kvalitete i performansi otisaka tintom UVgel na širokoj lepezi medija koje nudi 3M.

„Kad smo počeli razvijati svoju revolucionarnu tehnologiju UVgel, namjera nam je bila spojiti sve prednosti postojećih tintnih tehnologija u jedno rješenje i ponuditi kupcima mogućnost rada s najširom ponudom medija“, rekao je Dirk Brouns, potpredsjednik grafike velikog formata u odjelu Canon Production Printing.

„Sjajno je vidjeti da je proizvođač medija 3M certificirao tintu UVgel i otiske načinjene strojem Colorado 1650 svojim jamstvom performansi, pokazujući tako da naši korisnici mogu dosljedno dobivati otiske visoke kvalitete i pouzdanosti. Naša rastuća baza korisnika brzo prihvaća UVgel kao tehnologiju izbora, jednako za medije koji se danas masovno koriste kao i za nove kategorije koje će biti popularne u budućnosti, poput medija za tisak bez PVC-a“, zaključuje Brouns.

Još iz kategorije

Zoom i Slack od početka pandemije vrijede 50 milijardi dolara više

Zoom i Slack od početka pandemije vrijede 50 milijardi dolara više

06.06.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa zaustavila je i usporila brojne industrije, ali kao u svakoj krizi, neki su se itekako okoristili. Među njima su svakako platforme za videokonferencijske pozive, a u tom društvu najbolje su prošli - Zoom i Slack.

Uber u Hrvatskoj lansirao Uber Connect uslugu dostave paketa

Uber u Hrvatskoj lansirao Uber Connect uslugu dostave paketa

05.06.2020. komentiraj

 

Uber širi svoju ponudu u Hrvatskoj, od danas je njihovim korisnicima u Splitu i Zagrebu na raspolaganju nova usluga - Uber Connect. Riječ je o pristupačnoj usluzi dostave pošiljki isti dan, težine do 20 kg koja se od sada može naručiti kroz Uber aplikaciju. Mogu se slati paketi vrijednosti do 750 kuna koji stanu u prtljažnik srednje velikog automobila.

Tržište pametnih telefona se mijenja, a proizvođači će se morati prilagoditi

Tržište pametnih telefona se mijenja, a proizvođači će se morati prilagoditi

03.06.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa promijenila je svijet kakav poznajemo, barem na određeno razdoblje. Odrazilo se to i na proizvođače pametnih telefona, koji moraju pronaći načine prilagodbe i to im se teško može svidjeti u ovim trenucima. Ali, vremena se mijenjaju, na ovaj ili onaj način, a opstaju samo najjači i najsposobniji.