Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

Suradnja s Modrićem je objavljena u trenutku kada hrvatska IT tvrtka Sofascore kreće u novo poglavlje svojeg poslovanja, a sve započinje dizajnerskim iskorakom i objavom novog logotipa na velikoj proslavi u središtu Zagreba. Dobro poznata “sofa” iz logotipa zamijenjena je stiliziranim slovom “S”, koje istovremeno naglašava fokusiranost na detalje, ali i širinu sportova koje korisnici prate putem aplikacije.

“Luka Modrić i Sofascore čine najbolji hrvatski duo na svjetskoj sportskoj sceni, a od sada ljubiteljima sporta najavljuju pregršt dobrih vijesti. Najpoznatiji hrvatski reprezentativac i zvijezda Real Madrida zaštitno je lice Sofascorea, domaće aplikacije za praćenje sportskih statistika s globalnim dosegom”, hvale se iz Sofascora.

Nadolazeće promjene uključuju dodatna poboljšanja u prikazu kompleksnih statistika na korisnicima jednostavan i privlačan način, a sve s ciljem približavanja svih sportu i sporta svima.

Snaga Sofascorea je u objektivnim parametrima — brojevima i podacima, ali ono što stoji iza toga uvijek je čista sportska strast, emocije i želja za postizanjem najboljeg mogućeg rezultata.

“Suradnja s najboljim od najboljih, Lukom Modrićem, samo je potvrda da ne radimo kompromise kada su u pitanju zajednička strast prema sportu, posvećenost preciznoj i brzoj analizi svega što se događa na terenu i želja za stalnim pomicanjem granica.” izjavio je Zlatko Hrkać, koji je zajedno s Ivanom Bešlićem osnovao Sofascore.

“Kao i naš prvi brand ambasador Luka Modrić, Sofascore je krenuo bez prečaca, uz jako puno napornog rada i kroz godine stekao svjetsku slavu i prepoznatljivost.” izjavio je Ivan Bešlić, suosnivač Sofascorea.

“Danas se možemo pohvaliti s 22 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, partnerstvo s velikim svjetskim medijima i planovima koji će u budućnosti dodatno potvrditi našu lidersku poziciju u svijetu sportskih analitika.”, zaključuje Bešlić.

Još iz kategorije

Zbog neučinkovitog upravljanja mrežom čak 35 posto tvrtki ima problema s performansama aplikacija

Zbog neučinkovitog upravljanja mrežom čak 35 posto tvrtki ima problema s performansama aplikacija

10.12.2022.

GFI Software, isporučitelj sigurnosnih rješenja za poslovne mreže, objavio je da prema rezultatima istraživanja koje je proveo među partnerima i kupcima diljem svijeta, sve veći broj organizacija svakodnevno ima problema s radom poslovnih aplikacija zbog neučinkovitog upravljanja mrežnim prometom.

Apple seli proizvodnju iz Kine

Apple seli proizvodnju iz Kine

09.12.2022.

Apple je ubrzao prijenos određene proizvodnje iz Kine. Tvrtka je savjetovala dobavljače da sastavljaju proizvode na tržištima uključujući Indiju i Vijetnam kako bi diverzificirali svoje opskrbne lance.

Kako pokrenuti profitabilan posao sa samo nekoliko klikova

Kako pokrenuti profitabilan posao sa samo nekoliko klikova

08.12.2022.

Jeste li znali da prosječan kupac primi 20 prodajnih poziva? Na tjedan, naravno! Ako se želite izdvojiti iz gomile, morate poslušati svoje potencijalne kupce i ponuditi im osjećaj sigurnosti i pouzdanosti.