Nova inovativna Tele2 poslovnica na Iblerovom trgu u Zagrebu

Nova inovativna Tele2 poslovnica na Iblerovom trgu u Zagrebu

Foto: Jasmin Saletović

Odnedavno svi Tele2 korisnici, ali i oni koji će to postati, mogu uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnoj ponudi mobilnih uređaja u poslovnici na Iblerovom trgu 10 u Zagrebu.

U novoj Tele2 poslovnici koja je otvorena radnim danom od 08:00 – 20:00, a subotom od 08:00 – 13:00 sati, na 60 m2 posjetiteljima je na raspolaganju prodajna i tehnička podrška, velik izbor mobilnih i tablet uređaja, kao i gadgeta, a specifična je po tome što odražava novi koncept prodajnih mjesta Tele2 Hrvatska.

U fokusu Tele2 je zadovoljan korisnik i pozitivno korisničko iskustvo te se kontinuirano unapređuju usluge i prate potrebe korisnika. Korisnici taj trud prepoznaju i vide Tele2 kao pouzdanog partnera na kojeg se mogu u svakom trenutku osloniti. Jedan od načina poboljšanja korisničkog iskustva je i širenje prodajne mreže pa je velik skok zabilježen upravo u tom segmentu te trenutno postoji 28 poslovnica diljem Hrvatske.

„Pri koncipiranju novih poslovnica željeli smo osigurati otvorenost prema korisnicima te zonu u kojoj će isprobavati uređaje i doživjeti upravo tu neograničenu slobodu komunikacije koju Tele2 Hrvatska nudi. Prema rezultatima dugotrajnih istraživanja ovakav koncept pokazao se kao najbolji način uređenja prodajnog prostora koji pruža maksimalnu učinkovitost i uvjete za rad te intuitivnu prezentaciju izloženih proizvoda, a kupcima osjećaj dobrodošlice“, poručuju iz Tele2 Hrvatska, naglašavajući kako će sa širenjem nastaviti i u budućnosti kako bi Tele2 poslovnice bile dostupne na što više mjesta i što većem broju korisnika.

Još iz kategorije

Zaposlenici tvrde da tvrtke koriste IT za čisti profit, a ne za osnaživanje radnika

Zaposlenici tvrde da tvrtke koriste IT za čisti profit, a ne za osnaživanje radnika

23.09.2019. komentiraj

Kompanija Zensar je napravila zanimljivo istraživanje u kojem je bilo uključeno tisuću zaposlenika viših pozicija u IT i zdravstenom sektoru te stigla do zaključka da bi nadređeni voljeli da im podređeni rade kao strojevi, odnosno, da bi voljeli kad bi upravljali strojevima umjesto ljudima.

Lemax kreće u projekt „Strategija 2023“

Lemax kreće u projekt „Strategija 2023“

23.09.2019. komentiraj

Lemax dobiva pojačanje jer će Miroslav Keleković, vodit će tehnološku transformaciju s timom od 50 stručnjaka čime Lemax kreće u intenzivnu fazu ostvarenja „Strategije 2023“ i nastavak izvoza softverskog rješenja za turističke agencije i turoperatore.

Schneider Electric među 52 kompanije koje mijenjaju svijet

Schneider Electric među 52 kompanije koje mijenjaju svijet

19.09.2019. komentiraj

Schneider Electric ove godine je uvršten na renomiranu listu kompanija “Change the World“ časopisa Fortune za 2019. godinu. Uz Schneider Electric, na toj se listi nalazi još 51 kompanija kojima su globalni izazovi suvremenog društva među visokim prioritetima, odnosno čine njihovu korporativnu strategiju.