Nova inovativna Tele2 poslovnica na Iblerovom trgu u Zagrebu

Nova inovativna Tele2 poslovnica na Iblerovom trgu u Zagrebu

Foto: Jasmin Saletović

Odnedavno svi Tele2 korisnici, ali i oni koji će to postati, mogu uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnoj ponudi mobilnih uređaja u poslovnici na Iblerovom trgu 10 u Zagrebu.

U novoj Tele2 poslovnici koja je otvorena radnim danom od 08:00 – 20:00, a subotom od 08:00 – 13:00 sati, na 60 m2 posjetiteljima je na raspolaganju prodajna i tehnička podrška, velik izbor mobilnih i tablet uređaja, kao i gadgeta, a specifična je po tome što odražava novi koncept prodajnih mjesta Tele2 Hrvatska.

U fokusu Tele2 je zadovoljan korisnik i pozitivno korisničko iskustvo te se kontinuirano unapređuju usluge i prate potrebe korisnika. Korisnici taj trud prepoznaju i vide Tele2 kao pouzdanog partnera na kojeg se mogu u svakom trenutku osloniti. Jedan od načina poboljšanja korisničkog iskustva je i širenje prodajne mreže pa je velik skok zabilježen upravo u tom segmentu te trenutno postoji 28 poslovnica diljem Hrvatske.

„Pri koncipiranju novih poslovnica željeli smo osigurati otvorenost prema korisnicima te zonu u kojoj će isprobavati uređaje i doživjeti upravo tu neograničenu slobodu komunikacije koju Tele2 Hrvatska nudi. Prema rezultatima dugotrajnih istraživanja ovakav koncept pokazao se kao najbolji način uređenja prodajnog prostora koji pruža maksimalnu učinkovitost i uvjete za rad te intuitivnu prezentaciju izloženih proizvoda, a kupcima osjećaj dobrodošlice“, poručuju iz Tele2 Hrvatska, naglašavajući kako će sa širenjem nastaviti i u budućnosti kako bi Tele2 poslovnice bile dostupne na što više mjesta i što većem broju korisnika.

Još iz kategorije

Novi direktor Schneider Electric za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu

Novi direktor Schneider Electric za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu

26.02.2020. komentiraj

Dosadašnji direktor prodaje u Schneider Electricu Arthur Vašarević s početkom veljače 2020.godine preuzeo je funkciju generalnog direktora kompanije Schneider Electric za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Na toj funkciji zamijeniti će Ivana Paića koji nakon skoro tri godine vođenja Schneider Electrica u regiji, preuzima globalnu poziciju potpredsjednika za projektno poslovanje u sektoru energetike s posebnim naglaskom na opremu i transformatore sa sjedištem u Dubaiju.

Hrvatsko-kineska suradnja na području tehnologije

Hrvatsko-kineska suradnja na području tehnologije

26.02.2020. komentiraj

Tvrtka Bijelić, ovlašteni distributer Xiaomija, kineskog proizvođača pametnih telefona i Grad Osijek danas su na gospodarskom sastanku posvećenom otvaranju novih prostora suradnje Hrvatske i Kine u području informacijskih tehnologija, ugostili Nj.E. gđu Erwen Xu, izvanrednu i opunomoćenu veleposlanicu Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj te  Tonya Chena, generalnog direktora Xiaomi CEE & Nordic & Baltic.

Samsung osvojio prestižne nagrade u industriji

Samsung osvojio prestižne nagrade u industriji

26.02.2020. komentiraj

Na sajmu Integrated Systems Europe 2020 tvrtka Samsung Electronics osvojila brojne nagrade, među kojima su nagrada za inovaciju godine za inovativni mikroLED zaslon The Wall Luxury te nagrada za inovativni projekt na brodu MSC Grandiosa, čije je unutarnje šetalište Samsung opremio zakrivljenim IF040-D zaslonom. Uz navedeno, Samsung QLED 8K, Samsung Flip 2 i MagicINFO Analytics Solution dobili su Top New Technology nagradu, dok je Samsung Flip 2 nagrađen Best of Show nagradom.