NFON zapošljava nove stručnjake u srednjoistočnoj Europi i Hrvatskoj

NFON zapošljava nove stručnjake u srednjoistočnoj Europi i Hrvatskoj

Foto: DepositPhotos

NFON  preuzeo je dio zaposlenika i aktivnosti partnerske tvrtke Biznes Innovation iz Poljske. Ova tvrtka jedna je od većih partnera zaslužna za razvoj NFON partnerske mreže u Poljskoj. Akvizicija dijela aktivnosti Biznes Innovationa još je jedan korak prema populariziranju integriranih poslovnih komunikacija u Poljskoj i srednjoj i istočnoj Europi te jačanju pozicije na tržištu.

U srednjoistočnoj Europi, pa i Hrvatskoj, NFON zapošljava i traži stručnjake za pozicije prodajnih predstavnika, korisničke podrške, tehničke podrške te marketinga. “Poljska je tržište na kojem smo prepoznali veliki potencijal te u suradnji s Biznes Innovation i našim pojačanim timom u Varšavi želimo nastaviti naš rast i pomoći tvrtkama da unaprijede poslovnu komunikaciju. I dalje zapošljavamo u cijeloj CEE regiji i nadamo se da ćemo proširiti naše aktivnosti, s novim zaposlenicima iz država u Kojima smo aktivni. Pozivam sve da posjete našu internetsku stranicu I da se prijave“, ističe Gernot Hofstetter izvršni direktor za NFON Austria i centralnu i istočnu Europu.

Prethodno, NFON je proširio partnersku mrežu kroz NGAGE partnerski program, a u 2021. godini otvorili su još jednu podružnicu u centru Varšave.

“Biznes Innovation kao predstavnik i zastupnik Cloudya cloud servisa značajno su podržali NFON prilikom ulaska na poljsko tržište telekomunikacija. Zahvaljujući aktivnostima kao što su izgradnja partnerske mreže, distribucija naših rješenja i korisnička podrška, bili smo u mogućnosti razviti se i rasti u Poljskoj iz godine u godinu“, kazao je Gernot Hoostetter.

Cilj suradnje je ojačati prodaju rješenja integrirane poslovne komunikacije na cloudu, uključujući glavni proizvod - Cloudya, pametnu cloud komunikacijsku platformu za jednostavne glasovne pozive, video konferencije, integraciju s CRM i ostalim alatima, kao i omnichannel središnji kontaktni centar za tvrtke. Rast NFON-a omogućio je novi nivo suradnje s Biznes Innovation.

“Iskusni stručnjak za tehničku i korisničku podršku iz Biznes Innovation pridružio se našem timu u Varšavi i pobrinuo se za podršku te regulatorne i operativne aktivnosti. Zahvaljujući tome, Biznes Innovation može se fokusirati na prodaju NFON usluga više nego ikad prije”, kazao je Gernot Hofstetter.

Ovo je odgovor na rastuću potrebu tvrtki u Poljskoj za efikasna i integrirana cloud rješenja koji su potrebni za svakodnevnu komunikaciju.

“S velikim zadovoljstvom podržavamo otvorenje NFON ureda u Poljskoj, naglašavajući važnost poljskog tržišta za NFON i prijelaz iz faze istraživanja tržišta u izgradnju poslovanja. Postojeća partnerska mreža i iskustvo naših specijalista su još jedan korak koji će ubrzati proces izgradnje prisutnosti na tržištu i povećanje vidljivosti NFON-a u regiji. Stoga će se Biznis Innovation fokusirati na poslovne korisnike, konzultantske usluge i nuđenje naprednih cloud komunikacijskih rješenja, kazao je Krzysztof Burzyński, izvršni partner uz tvrtke Biznes Innovation.

Još iz kategorije

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

29.06.2022.

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku. Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

29.06.2022.

Prošle godine zabilježen je rast prosječne plaće u ICT sektoru za 10,4 posto na ukupno 6,1 tisuću kuna, govore podaci o poslovanju gotovo 17 tisuća tvrtki koje su poslovale u 2021. godinu ICT industriji. Kada se gleda prosječna neto plaća treba uzeti u obzir i da podaci pokazuju kako je prosjek broja zaposlenih po tvrtki svega 10,5 što samo govori o kakvim je nesrazmjerima riječ između velikih i malih tvrtki.

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

28.06.2022.

Ponovno ubrzanje ključnih pokazatelja poslovanja domaće ICT industrije posljedično je izazvala i rast potražnje za zaposlenima. Podaci o poslovanju za 2021. godinu govore kako je broj zaposlenih dosegao gotovo 40 tisuća, točnije na kraju prošle poslovne godine zaustavio se na 39,6 tisuća zaposlenih. Prema trendu zapošljavanja već je u prvoj polovici ove godine dosegao gotovo 41 tisuću.