M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

Domaća grupacija M SAN postala je regionalni distributer dronova tvrtke DJI, jednog od najvećih proizvođača bespilotnih letjelica u svijetu. M SAN će njihove proizvode distribuirati u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

„Preuzeli smo distribuciju s ciljem da svim zainteresiranim kupcima omogućimo dostupnost ovih sofisticiranih dronova. Uvođenje komercijalnih i profesionalnih dronova tvrtke DJI u naš portfelj logičan je korak u kontinuiranom razvoju distributivnog asortimana vrhunskih proizvoda“, izjavio je član uprave M SAN Grupe Žarko Kruljac.

On dodaje kako će u ponudi imati cijeli spektar dronova DJI, od malih modela, poput Sparka, sve do profesionalnih dronova kao što su Mavic, Phantom i Inspire. Osim letjelica, distribuirat će i dodatnu opremu za njih, uključujući i profesionalne video kamere Zenmuse rezolucija do 5,2K na 30fps te DJI Goggles video naočale koje pilotima-snimateljima omogućavaju visoku preciznost u upravljanju DJI dronovima, čak i pri velikim brzinama.

Uz gradnju distributivne mreže, djelatnici MR Servisa, servisnog centra M SAN Grupe, prolaze specijalističku obuku za održavanje i servisiranje DJI dronova.

„Brendovi u našoj distribuciji imaju osiguranu servisnu podršku. Svi naši djelatnici specijalizirani za IT segment posjeduju međunarodno priznate certifikate koji su jamstvo stručnog znanja i osposobljenosti za održavanje i servisiranje osobnih računala, laptopa, stacionarnih i mobilnih telefona, printera i periferija. Dodatno, specijalizirani su i za uži tehnološki segment na kojemu rade kao što su DJI i Yuneec dronovi“, izjavio je direktor MR Servisa Davor Sever.

Još iz kategorije

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

Ericsson Nikola Tesla nagrađen na Bledu za WaterQ projekt

17.06.2018. komentiraj

Međunarodni Bledski festival vode još jednom se pokazao kao odlična platforma za povezivanje različitih javnih i privatnih organizacija te stručnjaka vezanih uz tematiku očuvanja i održivog korištenja voda. Dodjela nagrada u kategorijama korporativnih, nacionalnih i pojedinačnih projekata, među kojima je nagrada za velike tvrtke pripala Ericssonu Nikoli Tesli, otkrila je najbolje inovacije i prakse u vezi vode te projekte koje bi trebalo slijediti.

Nova generacija obiteljskih tvrtki

Nova generacija obiteljskih tvrtki

17.06.2018. komentiraj

Prema novom istraživanju Centra za obiteljske tvrtke u Deloitteu: Nova generacija voditelja obiteljskih tvrtki – istraživanje poslovnih ekosustava, brojne obiteljske tvrtke koje žele napredovati u današnjem dinamičnom, složenom poslovnom okruženju moraju pomno razmotriti vrste poslovnih odnosa koji mogu proizvesti dodanu vrijednost.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

Hrvatski poslodavci optimistični glede zapošljavanja u trećem kvartalu 2018.

15.06.2018. komentiraj

Čini se kako će oni koji traže posao u Hrvatskoj uskoro dobiti priliku pronaći novi posao. Ako je suditi po istraživanju tvrtke ManpowerGroup o prognozama zapošljavanja, koje je u Hrvatskoj provedeno po drugi put, možemo očekivati dosta aktivno tržište rada u sljedeća tri mjeseca.