KING ICT-u čak tri nagrade Dell Technologiesa

KING ICT-u čak tri nagrade Dell Technologiesa

Na dodjeli nagrada „Partner Awards 2022“ Dell Technologiesa, KING ICT je s primio čak tri prestižne nagrade koje potvrđuju izvanredna postignuća tvrtke. „Ovo je vrijeme kada se želimo usredotočiti na vas, naše partnere i vaša postignuća iz prošle godine“, poručuju iz Della.

Nagrade koje je na ovogodišnjoj ceremoniji ponio King ICT su Partner of the Year Croatia – već drugu godinu zaredom KING ICT je u velikoj konkurenciji ponio nagradu za partnera godine za RH, Excellence in Social impact award - nagrada za potvrdu predanosti ciljevima održivosti, uključivosti, poslovne etike i poticanja digitalne transformacije u društvu te Personal Achievement Croatia– Dinku Vranješu, KING ICT-ovom Direktoru sektora infrastrukture, uručena je nagrada koja dokazuje njegovu osobnu stručnost te iznimnu profesionalnost i predanost u poslovanju i partnerstvu s Dell Technologiesom.

Iz KING ICT-a poručuju kako su ponosni na sve tri vrijedne nagrade, a posebno čestitaju djelatnicima uključenima u projekte s Dellom te kolegi Dinku Vranješu na zasluženom priznanju.

„Puno hvala Dell Technologiesu na ovom priznanju. Mogu reći da je naš tim dao sve od sebe kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate, na dobrobit korisnika. Ponosan sam što imamo priliku surađivati s međunarodno etabliranom tvrtkom kao što je Dell Technologies i priznanja poput ovih služe kao vjetar u leđa da nastavimo davati svoj maksimum“, poručuje Dinko Vranješ, direktor infrastrukture KING ICT-a.

Još iz kategorije

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

29.06.2022.

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku. Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

29.06.2022.

Prošle godine zabilježen je rast prosječne plaće u ICT sektoru za 10,4 posto na ukupno 6,1 tisuću kuna, govore podaci o poslovanju gotovo 17 tisuća tvrtki koje su poslovale u 2021. godinu ICT industriji. Kada se gleda prosječna neto plaća treba uzeti u obzir i da podaci pokazuju kako je prosjek broja zaposlenih po tvrtki svega 10,5 što samo govori o kakvim je nesrazmjerima riječ između velikih i malih tvrtki.

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

28.06.2022.

Ponovno ubrzanje ključnih pokazatelja poslovanja domaće ICT industrije posljedično je izazvala i rast potražnje za zaposlenima. Podaci o poslovanju za 2021. godinu govore kako je broj zaposlenih dosegao gotovo 40 tisuća, točnije na kraju prošle poslovne godine zaustavio se na 39,6 tisuća zaposlenih. Prema trendu zapošljavanja već je u prvoj polovici ove godine dosegao gotovo 41 tisuću.