Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija

Foto: DepositPhotos

Top Digital Agency (TDA) započeo je novu godinu globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”. Riječ je o projektu u sklopu kojeg će poduprijeti najbolju poduzetničku ideju iznosom od deset tisuća američkih dolara.

Tvrtka je kreirala ovaj natječaj kako bi pronašla najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradila navedenim iznosom kako bi omogućila ostvarenje njihove ideje. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima i time dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati priliku drugima da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

“TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet”, izjavio je generalni direktor i osnivač TDA Goran Deak.

Pravila natječaja nalažu kako predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno deset tisuća dolara. Ako je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos investicije s deset tisuća. Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja vezana uz web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacija i slično. Također, poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

Još iz kategorije

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najveće domaće softverske tvrtke prema prihodima

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najveće domaće softverske tvrtke prema prihodima

19.08.2019. komentiraj

I došlo smo do najzanimljivijeg dijela naše velike analize domaće ICT industrije i to do softvera. Upravo je ovaj dio industrije oduvijek bilježio vrlo visoke stope rasta pa je tako bilo i prošle godine jer je softverska industrija porasla 17,61 posto kada je riječ o prihodima odnosno dosegla je 12,8 milijardi kuna prihoda. Ukupno je u ovoj analizi promatrano gotovo 2300 tvrtki što samo govori o važnosti ovog sektora koja će se dodatno vidjeti kada u analizi dođemo do broja zaposlenih i prosječnim plaćama.

Lenovo odlično počeo novu fiskalnu godinu

Lenovo odlično počeo novu fiskalnu godinu

19.08.2019. komentiraj

Lenovo Group objavio je rast prihoda grupe u prvom kvartalu financijske godine 2019/20220, dosegnuvši prihod od 12,5 milijardi američkih dolara što predstavlja rast osam uzastopnih kvartala. Na godišnjoj razini, prihod prije oporezivanja se više nego udvostručio s porastom od 127 milijuna američkih dolara, dosegnuvši 240 milijuna američkih dolara.

INFOGRAFIKA: Ulaganja u strojno učenje najveće od svih segmenata umjetne inteligencije

INFOGRAFIKA: Ulaganja u strojno učenje najveće od svih segmenata umjetne inteligencije

18.08.2019. komentiraj

Strojno učenje ono je što se danas još uvijek nameće iznad umjetne inteligencije, a ujedno je i njen temelj. Pokazuju to vrlo jasno i same brojke o potrošnji na te dvije zasebne, a toliko bliske tehnologije.