Digitalna agencija COBE pridružuje se Etribes Grupi

Digitalna agencija COBE pridružuje se Etribes Grupi

COBE, agencija za UX/UI dizajn i razvoj softvera pridružuje se Etribes Grupi, objavili su danas iz kompanije Etribes. COBE i dalje nastavlja poslovanje uz zadržavanje COBE brenda, i treća je kompanija koja postaje dio Etribes Grupe.

Spajanjem Etribes-a i COBE-a proširuje se portfelj usluga i na jednom mjestu, unutar Etribes Grupe klijentima se nude usluge od konzultacija i istraživanja do UX/UI dizajna te razvoja web i mobilnih aplikacija. Ovim pridruživanjem COBE i Etribes zajedno su još atraktivniji za korporacije izlistane na njemačkoj burzi, ali i njemačke male i srednje kompanije (SMB). Etribes Grupa ostvaruje promet od više od 35 milijuna eura i danas zapošljava oko 300 ljudi.

"Naša vizija je postati prvi izbor za digitalno poslovanje", izjavio je Fabian J. Fischer, izvršni direktor Etribes Grupe.

"Vodimo se snažnim uvjerenjem da su poduzetnici najbolji poslovni savjetnici. Kao dio naše misije, udružujemo snage s COBE-om kako bismo formirali ambiciozan tim kreativnih, talentiranih ljudi koji dijele isti pristup u radu i poslovanju“, ističe Fischer.

Niz poznatih brendova poput BMW-a, Rewea i Vodafonea, već su ukazali povjerenje COBE timu pod generalnim direktorima Felixom van de Sandom, Danielom Wagnerom, Ines Ivoković i Felixom Menzelom. "COBE ima dokazanu sposobnost razumijevanja zahtjeva klijenata i provedbe u uvjerljive digitalne proizvode i cijelo vrijeme pomiče granice kako bi postavio nove standarde u UX / UI dizajnu i razvoju digitalnih proizvoda", objašnjava Fabian J. Fischer, izvršni direktor Etribes Grupe. „Naša vizija je postati prvi izbor za digitalno poslovanje", izjavio je Fabian J. Fischer,

"Digitalno korisničko iskustvo ima odlučujući učinak na cjelokupno iskustvo samog brenda. Uzimajući ovaj uvid kao osnovu onoga što radimo u COBE-u, izgradili smo jedinstveni pristup dizajna i razvoja koda - pristup koji nas je već pretvorio u lidere u industriji", kaže Felix van de Sand, generalni direktor u COBE-u i govoreći o povezivanju s Etribesom, dodaje kako udruživanje snaga otvara još više mogućnosti za uvođenje promjena u industriji.

S COBE-om, Etribes je svjesno odlučio integrirati međunarodno poznatu tehnološku tvrtku kako bi proširio ponudu usluga i proizvoda te postao poslovni subjekt koji na jednom mjestu kreira strategiju, UX/UI dizajn i  razvoj proizvoda. Kao dio Etribes grupe, COBE će svojim tehnološkim znanjem i razvojnom snagom podržati još više klijenata, razvijajući održive uspješne usluge i proizvode. COBE-ov razvojni tim sa sjedištem u Osijeku s više od 50 članova imat će odlučujuću ulogu u tome.

"Ponosni smo što smo postali dio Etribes Grupe. COBE-ov hrvatski tim bilježi značajan financijski i poslovni rast u posljednje dvije godine što je COBE-u osiguralo dvije nagrade Zlatna kuna za najuspješniju tvrtku u Osječko-baranjskoj županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društava. Osim financijskih rezultata, u posljednje dvije godine naša poslovna ekspanzija omogućila nam je udvostručenje broja zaposlenih i sada su oni važan dio Etribes zajednice. Partnerstvo s Etribesom zaposlenicima otvara brojna vrata i brojne nove prilike“, izjavila je Ines Ivoković, direktorica hrvatskog razvojnog tima smještenog u Osijeku.

Najnovijim proširenjem, Etribes Grupa slijedila je svoju strategiju u kojoj planira postati vodeća konzultantska tvrtka za provedbu projekata koja funkcionira kao pokretačka snaga digitalizacije za svoje klijente. Nakon akvizicije Pacemakers Digital Ventures u ljeto 2021., a zatim Orbita, jedne od vodećih kompanija za pokretanje projekata, s COBE-ovim pripajanjem Etribesu Grupa  planira i daljnje proširenje u skorijoj budućnosti.

Još iz kategorije

Devōt na prestižnoj Deloitte CE Technology Fast 50 ljestvici

Devōt na prestižnoj Deloitte CE Technology Fast 50 ljestvici

27.11.2022.

Deloitte objavio svoju prestižnu ljestvicu CE Technology Fast 50 kojom rangiraju najbrže rastuće srednjoeuropske tehnološke tvrtke i povezuju ih u mrežu uspješnih igrača na hrvatskom tech tržištu. U top 50 tvrtki ušlo ih je čak osam iz Hrvatske, od kojih je health tech boutique IT tvrtka Devōt daleko najbolje rangirana u software kategoriji.

Async Labs  rastom prihoda od gotovo 750 posto među najbrže rastućim IT tvrtkama na Deloitteovoj listi

Async Labs rastom prihoda od gotovo 750 posto među najbrže rastućim IT tvrtkama na Deloitteovoj listi

26.11.2022.

Digitalna agencija Async Labs jedina je hrvatska IT agencija koja se već drugu godinu zaredom našla se na Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe i to na 42. mjestu. Natječaj se provodi već više od 20 godina u 3 kategorije: Technology Fast 50, Companies to Watch, te Zvijezde pozitivnog utjecaja. Async Labs je prepoznat i od strane Clutcha kao jedna najboljih developerskih agencija u Hrvatskoj i regiji.

Xiaomi u problemima zbog pada tržišta, pad prihoda 10 posto

Xiaomi u problemima zbog pada tržišta, pad prihoda 10 posto

25.11.2022.

Xiaomi je pao u negativno područje u trećem kvartalu 2022. Kineski dobavljač izvijestio je o padu prihoda od 10 posto nakon što su globalne makroekonomske turbulencije utjecale na potražnju za pametnim telefonima.