Datalab uspješno zaključio poslovnu godinu

Datalab uspješno zaključio poslovnu godinu

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Datalab HR prošlog je tjedna održala sastanak s partnerima u povodu zaključenja poslovne 2018. godine. Uz svečanost su ujedno uručene i nagrade partnerima za postignute prodajne rezultate.

„Na kraju uspješne poslovne godine i na početku nove čestitam svima na zajedničkim postignućima. Sa zadovoljstvom mogu reći da je Datalab, zajedno s partnerima, spreman nastaviti ovaj niz iznimnih rezultata, fokusirano jačati strateške segmente i iskoračiti prema novim poslovnim izazovima. Učvrstili smo svoju poziciju vodećeg proizvođača ERP-a u jugoistočnoj Europi, spremamo niz novosti za sve dinamičnije i kompetitivnije IT tržište i motivirano, čvrstim koracima nastavljamo prema novim poslovnim izazovima“, izjavio je tom prigodom direktor Datalaba Goran Težak.

Naslov najboljeg premium partnera ponijela je tvrtka Aliquantum Idea, dok je najboljim partnerom proglašen ARS Pantheon. U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih pet ima status premium partnera.

Još iz kategorije

Epson predstavlja novu eru otvorenih inovacija

Epson predstavlja novu eru otvorenih inovacija

02.12.2021.

Šest mjeseci nakon objave ulaganja u inovacije za održivu tehnologiju vrijednog 100 milijardi japanskih jena, tvrtka Epson nadalje se obvezuje da će fokus budućeg ulaganja u istraživanje i razvoj biti usmjeren na razvijanje novih materijala i tehnologija za smanjivanje štetnog utjecaj na okoliš.

M SAN Grupa kupuje slovenskog distributera Alterna distribucija

M SAN Grupa kupuje slovenskog distributera Alterna distribucija

02.12.2021.

Jedan od najvećih domaći distributera M SAN Grupa objavila je na zagrebačkoj burzi da je predala obvezujuće ponude za kupnju 100 postotnog vlasničkog udjela u društva Alterna distribucija. Obvezujuća ponuda predana je 1. prosinca ove godine.

Amazonova e-trgovina nastavila s nevjerojatnim rastom

Amazonova e-trgovina nastavila s nevjerojatnim rastom

01.12.2021.

Amazon je tijekom posljednje dvije godine zabilježio nevjerojatan rast te se samo potvrdio na još bolji način kao najveći svjetski maloprodajnik u e-trgovini. Za ovu godinu očekivanja kompanije su premašiti 146 milijardi dolara u prodaji, što bi bio za 60 milijardi dolara bolji rezultat nego u 2019.