Datalab HR po drugi put dobitnik Zlatne košarice za najboljeg tehnološkog dobavljača godine

Datalab HR po drugi put dobitnik Zlatne košarice za najboljeg tehnološkog dobavljača godine

Foto: DepositPhotos

Datalab HR je već drugu godinu za redom ponosni dobitnik nagrade Zlatna košarica za najboljeg tehnološkog dobavljača u Hrvatskoj. Ova nagrada dodjeljuje se za najbolje softversko rješenje namijenjeno krajnjim potrošačima i B2B segmentu, a Datalabov PANTHEON još je jednom prepoznat kao poslovni program koji značajno unaprjeđuje prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera i proizvođača u FMCG sektoru.

„U Datalabu već 25 godina razvijamo napredna softverska rješenja te svoju strategiju baziramo  na prilagođavanju specifičnostima svakog pojedinog korisnika, kao i na konstantnom ažuriranju zakonodavnih izmjena  u našem poslovno-informacijskom sustavu PANTHEON. Upravo to naš ERP čini programom za  e-stoljeće i izdvaja nas od  konkurencije.  Više od  60%  dobiti stalno ulažemo u razvoj, što jasno pokazuje koliko investiramo u budućnost.  U 2021. godini ostvarili smo rast prihoda u svim segmentima,  i dalje zapošljavamo nove ljude te možemo reći da nastavljamo putem izvrsnosti“, ističe Danilo Tomšič, direktor Datalab HR.

Prema njegovim riječima izuzetna im je čast što smo  već drugu godinu za redom izborom stručnog žirija Zlatne košarice prepoznati kao vodeći tehnološki dobavljač godine,  odnosno kao oni koji uvijek misle o svojim korisnicima, kojih je više od 77.000.

„Upravo za njih svakodnevno unapređujemo PANTHEON, pouzdan poslovni program koji na svim nivoima omogućava digitalizaciju i povećanje efikasnosti poslovanja. Maloprodaja, POS terminali, povezivanje na web shoppove i loyalty programe - sve je to moguće u PANTHEON-u  i instatno odgovara na potrebe naših korisnika iz FMCG i Retail industrije, zbog kojih nam je ovogodišnja Košarica i dodijeljena. Siguran sam da će nam ova prestižna nagrada otvoriti i neke nove prilike u daljnjem poslovanju, a svakako bih zahvalio svim zaposlenicima Datalaba, kao i našim partnerima, na fokusiranosti, profesionalnosti i predanom radu. Jer ovo je naš zajednički uspjeh.“, zaključuje Tomšič.

Još iz kategorije

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

29.06.2022.

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku. Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

Blagi rast prosječne neto plaće u domaćem ICT sektoru

29.06.2022.

Prošle godine zabilježen je rast prosječne plaće u ICT sektoru za 10,4 posto na ukupno 6,1 tisuću kuna, govore podaci o poslovanju gotovo 17 tisuća tvrtki koje su poslovale u 2021. godinu ICT industriji. Kada se gleda prosječna neto plaća treba uzeti u obzir i da podaci pokazuju kako je prosjek broja zaposlenih po tvrtki svega 10,5 što samo govori o kakvim je nesrazmjerima riječ između velikih i malih tvrtki.

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

Broj zaposlenih u ICT industriji dosegao gotovo 40 tisuća

28.06.2022.

Ponovno ubrzanje ključnih pokazatelja poslovanja domaće ICT industrije posljedično je izazvala i rast potražnje za zaposlenima. Podaci o poslovanju za 2021. godinu govore kako je broj zaposlenih dosegao gotovo 40 tisuća, točnije na kraju prošle poslovne godine zaustavio se na 39,6 tisuća zaposlenih. Prema trendu zapošljavanja već je u prvoj polovici ove godine dosegao gotovo 41 tisuću.