Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Foto: Kodak

Kodak zasigurno neće više zasjati starim sjajem, pogotovo kada prodaje svoj najpoznatiji proizvod, te bi se tako ako nitko ne ponudi više za 210 milijuna dolara Document Imagingmogao naći u rukama Brother. Ovaj poznati Kodakov hardver i softver za skeniranje još čeka odobrenje stečajnog suda kako bi se sporazum Kodak-Brother mogao realizirati.

Inače, Kodakov Document Imaging nudi sveobuhvatnu lepezu skenera, capture softvera i usluga za poslovne korisnike. Tvrtka Brother je jedan od vodećih svjetski proizvođač laserskih, label i višefunkcijskih pisača, kao i telefax uređaja i šivaćih strojeva.

Prema uvjetima sporazuma, Kodak će od američkog stečajnog suda zatražiti odobrenje natječaja na ročištu krajem travnja, te čekati pravomoćno sudsko odobrenje transakcije u lipnju.

Za vrijeme čekanja odobrenja stečajnog suda Kodak može tražiti hoće li negdje drugdje dobiti veću ponudu za Document Imaging, te upravo ta mogućnost ostavlja prostor da postigne najveću cijenu.

Document Imaging ima mnoge prednosti, uključujući izvanredanu globalnu bazu klijenata, nagrađivani softver i hardverska rješenja, strateške partnere i prodavače te sveobuhvatnu uslugu i mrežu, te će Kodak tijekom cijelog procesa prodaje raditi kako bi se osigurala ista kvaliteta te nesmetan prijelaz za kupce.

Još iz kategorije

Settle se širi po Hrvatskoj

Settle se širi po Hrvatskoj

22.01.2020. komentiraj

Norveška tvrtka Auka, autori aplikacije za mobilno plaćanje Settle, i vodeći ponuđač rješenja za plaćanje u ugostiteljstvu u Hrvatskoj, tvrtka Remaris, potpisali su sporazum o distribucijskom i tehnološkom partnerstvu kojim je svim korisnicima Remarisova sustava omogućeno da potencijalno i u svojem ugostiteljskom objektu – kafiću, restoranu, bistrou – počnu prihvaćati Settle kao način plaćanja.

Googleova matična tvrtka Alphabet premašila vrijednost od bilijun dolara

Googleova matična tvrtka Alphabet premašila vrijednost od bilijun dolara

21.01.2020. komentiraj

Googleova matična kompanija Alphabet uspjela je premašiti vrijednost od bilijun američkih dolara, što je dosad uspjelo samo trima konkurentima - Appleu, Amazonu i Microsoftu. Ne treba posebno naglašavati koliko je to izniman uspjeh i svakako se s razlogom slavi u Alphabetu.

Velike europske tvrtke upozoravaju na sve veće prepreke europskih regulatora tržišta

Velike europske tvrtke upozoravaju na sve veće prepreke europskih regulatora tržišta

20.01.2020. komentiraj

Europski regulatori tržišta sve češće predstavljaju iznimnu prepreku velikim europskim kompanijama, zbog čega se pokrenuo Europski okrugli stol za industriju (ERT) i čine ga izvršni direktori te članovi upravnih odbora velikih europskih kompanija. Konkretnije, ima ih 55 i imaju što za reći.