Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Foto: Kodak

Kodak zasigurno neće više zasjati starim sjajem, pogotovo kada prodaje svoj najpoznatiji proizvod, te bi se tako ako nitko ne ponudi više za 210 milijuna dolara Document Imagingmogao naći u rukama Brother. Ovaj poznati Kodakov hardver i softver za skeniranje još čeka odobrenje stečajnog suda kako bi se sporazum Kodak-Brother mogao realizirati.

Inače, Kodakov Document Imaging nudi sveobuhvatnu lepezu skenera, capture softvera i usluga za poslovne korisnike. Tvrtka Brother je jedan od vodećih svjetski proizvođač laserskih, label i višefunkcijskih pisača, kao i telefax uređaja i šivaćih strojeva.

Prema uvjetima sporazuma, Kodak će od američkog stečajnog suda zatražiti odobrenje natječaja na ročištu krajem travnja, te čekati pravomoćno sudsko odobrenje transakcije u lipnju.

Za vrijeme čekanja odobrenja stečajnog suda Kodak može tražiti hoće li negdje drugdje dobiti veću ponudu za Document Imaging, te upravo ta mogućnost ostavlja prostor da postigne najveću cijenu.

Document Imaging ima mnoge prednosti, uključujući izvanredanu globalnu bazu klijenata, nagrađivani softver i hardverska rješenja, strateške partnere i prodavače te sveobuhvatnu uslugu i mrežu, te će Kodak tijekom cijelog procesa prodaje raditi kako bi se osigurala ista kvaliteta te nesmetan prijelaz za kupce.

Još iz kategorije

Bolt je u prvih godinu dana narastao za 8 puta

Bolt je u prvih godinu dana narastao za 8 puta

07.12.2019. komentiraj

Bolt obilježava prvu godinu poslovanja u Hrvatskoj. Tvrtka se u vrlo kratkom periodu uspjela pozicionirati kao jedan od prvih izbora za urbani prijevoz diljem Hrvatske. Korisnici iz više od 100 zemalja koristili su Bolt prilikom svojeg posjeta Hrvatskoj, a procjena je da su vozači u zadnjih godinu dana obišli zemlju više od 500 puta.

Tisak uvodi Aircash u svoje poslovanje

Tisak uvodi Aircash u svoje poslovanje

06.12.2019. komentiraj

Prepoznali smo potencijal Aircash usluge, zbog niza mogućnosti koje nudi, te smatramo kako će se naši kupci uvjeriti u isto, ističe za ICTbusiness.info Hrvoje Herceg, pomoćnik rukovoditelja informacijskih tehnologija u Tisku i dodaje kako će širiti portfelj usluga koje prate napredne tehnologije.

Njemačka nezaobilazan partner hrvatskim tvrtkama

Njemačka nezaobilazan partner hrvatskim tvrtkama

06.12.2019. komentiraj

„Njemačka je naš najveći inozemni partner i treći investitor u Hrvatsku, no moramo ozbiljno poraditi na robnom deficitu kojeg imamo s tom zemljom“, rekao je potpredsjednik HGK za međunarodne poslove i EU Ivan Barbarić na stručnom skupu Njemačka kao poslovna destinacija, koji je održan u Zagrebu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore.