Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Brother zainteresiran za Kodak Document Imaging

Foto: Kodak

Kodak zasigurno neće više zasjati starim sjajem, pogotovo kada prodaje svoj najpoznatiji proizvod, te bi se tako ako nitko ne ponudi više za 210 milijuna dolara Document Imagingmogao naći u rukama Brother. Ovaj poznati Kodakov hardver i softver za skeniranje još čeka odobrenje stečajnog suda kako bi se sporazum Kodak-Brother mogao realizirati.

Inače, Kodakov Document Imaging nudi sveobuhvatnu lepezu skenera, capture softvera i usluga za poslovne korisnike. Tvrtka Brother je jedan od vodećih svjetski proizvođač laserskih, label i višefunkcijskih pisača, kao i telefax uređaja i šivaćih strojeva.

Prema uvjetima sporazuma, Kodak će od američkog stečajnog suda zatražiti odobrenje natječaja na ročištu krajem travnja, te čekati pravomoćno sudsko odobrenje transakcije u lipnju.

Za vrijeme čekanja odobrenja stečajnog suda Kodak može tražiti hoće li negdje drugdje dobiti veću ponudu za Document Imaging, te upravo ta mogućnost ostavlja prostor da postigne najveću cijenu.

Document Imaging ima mnoge prednosti, uključujući izvanredanu globalnu bazu klijenata, nagrađivani softver i hardverska rješenja, strateške partnere i prodavače te sveobuhvatnu uslugu i mrežu, te će Kodak tijekom cijelog procesa prodaje raditi kako bi se osigurala ista kvaliteta te nesmetan prijelaz za kupce.

Još iz kategorije

Settle uveo plaćanje mobilnim telefonom kod prvih trgovaca u Zagrebu

Settle uveo plaćanje mobilnim telefonom kod prvih trgovaca u Zagrebu

15.10.2019. komentiraj

Aplikacijom Settle, koja je od početka srpnja dostupna u Hrvatskoj, od danas je moguće platiti kod trgovaca i ugostitelja. Settle je europska aplikacija za mobilno plaćanje i prijenos novca, izgrađena na platformi norveške tvrtke Auka, koja je dokazana u praksi te je ostvarila velik uspjeh u nordijskim zemljama. Hrvatska je bila prvo tržište na kojemu je Auka predstavila Settle, novu aplikaciju za mobilno plaćanje koja će uskoro biti dostupna i u drugim europskim zemljama, a korisnici su dosad mogli osloniti na Settle kako bi brzo, jednostavno poslali novac prijateljima i rodbini.

U 2019. dosad osnovano 4.452 trgovačka društva i obrta

U 2019. dosad osnovano 4.452 trgovačka društva i obrta

14.10.2019. komentiraj

U razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2019. godine ukupno je putem servisa HITRO.HR otvoreno 4.452 trgovačkih društava i obrta. Od toga je otvoreno 37 obrta i osnovano 1.764 društva s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) i 2.651 jednostavnih društva s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o.).

Dujmović: Ova godina je bila prava ludnica a takvi su nam i planovi za slijedeću godinu

Dujmović: Ova godina je bila prava ludnica a takvi su nam i planovi za slijedeću godinu

14.10.2019. komentiraj

Razgovori s Nikolom Dujmovićem, suosnivačem Spana, uvijek imaju sasvim neku drugačiju notu od one koji imate s klasičnim IT direktorom i vlasnikom odnosno suvlasnikom neke IT tvrtke, o predstavnicima stranih tvrtki da i ne govorimo koji s e uvijek drže korporativnih strogih i gotovo pa uvijek uštogljenih pravila.