Broj PlayStation Plus pretplatnika porastao na 36,3 milijuna

Broj PlayStation Plus pretplatnika porastao na 36,3 milijuna

Sony je putem svojeg najnovijeg financijskog izvješća izjavio kako je do kraja 2018. godine zabilježeno 36,3 milijuna PlayStation Plus pretplatnika – dva milijuna pretplatnika više u usporedbi s rezultatima prethodnog tromjesečja.

Za one koji nisu upoznati, PlayStation Plus je pretplata putem koje članovi dobivaju pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Store servisu. Naime, u ožujku ove godine dolazi do promjene s kojom pretplatnici na PlayStation 3 i PlayStation Vita platformama više neće primati besplatne igre. Ta promjena neće utjecati na dosadašnje igre koje su pretplatnici povezali sa svojim PlayStation računom što znači da će ih moći igrati i nakon tog datuma dokle god su pretplatnici PlayStation Plusa.

Što se tiče besplatnih igara za sljedeći mjesec, pretplatnici će imati mogućnost preuzeti For Honor, Hitman: The Complete First Season, Divekick, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Gunhouse i Rogue Aces.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Microsoft ostvaruje iznimne rezultate pod vodstvom Satye Nadelle

Microsoft ostvaruje iznimne rezultate pod vodstvom Satye Nadelle

22.10.2019. komentiraj

Microsoft je objavio odlične rezultate poslovanja u posljednjem kvartalu fiskalne 2019. i oni su na 44 milijarde američkih dolara, što je izniman uspjeh jer označava rast od 12 posto u odnosu na kvartal prije.

Multinorm - slavonska priča o globalnom uspjehu

Multinorm - slavonska priča o globalnom uspjehu

22.10.2019. komentiraj

Kada direktor jedne hrvatske tvrtke koja posluje s globalnim automobilskim divovima kao što su BMW, Volkswagen i Audi kaže da njegova tvrtka prebrzo raste, znate da je riječ o nesvakidašnjoj uspješnoj priči. Kada uz to još shvatite i da ta tvrtka posluje u Slavoniji, točnije u Gradištu, malom mjestu nedaleko od Županje, tada priča postaje još zanimljivija.

Usporavanje rasta robne razmjene EU

Usporavanje rasta robne razmjene EU

21.10.2019. komentiraj

Podatci o kretanju robne razmjene EU za prvih osam mjeseci konačno potkrepljuju činjenicu da se u ovoj godini bilježi usporavanje globalnog rasta, globalne potražnje i obujma globalne robne razmjene. Točnije, vrijednost izvoza na godišnjoj je razini povećana 3,6% dok je u istom razdoblju prošle godine izvoz povećan 4,2%, a kod uvoza je godišnja stopa rasta smanjena s 5,3% na 4,6%. Pritom je riječ o nominalnom porastu na koji znatno utječe i tečaj.