Bizzon.hr - Biznis zona vašeg susjedstva

Bizzon.hr - Biznis zona vašeg susjedstva

Portal Bizzon.hr novi je internet portal koji na brz i jednostavan način omogućava priliku za dodatnu zaradu. Portal je namijenjen pojedincima koji posjeduju profesionalna znanja i vještine iz raznih područja i tvrtkama koje na taj način jednostavno i učinkovito mogu uštedjeti novac, jer cijene obavljanja poslova mogu biti i dvostruko niže od tržišnih. Potencijalni zaposlenici i svi oni koji zadatak žele obaviti, za posao licitiraju dajući svoju ponudu.

Poslodavcima je omogućeno proizvoljno određivanje cijene koju su spremni platiti za oglašeni posao, a posloprimci mogu odlučiti imaju li znanja i volje za odrađivanje posla po navedenoj cijeni. Na taj način poslodavac je osiguran kako neće morati platiti veću cijenu od željene, a posloprimac može odraditi posao ukoliko mu cijena odgovara.

"U vremenima krize i nezaposlenosti nastala je ideja o portalu na kojem bi pojedinci i male tvrtke mogli nuditi poslove po cijenama koje su ispod tržišnih i tako smanjiti troškove. S druge strane, na taj bi se način otvorila prilika mnogim nezaposlenim profesionalcima, studentima, umirovljenicima i svima zainteresiranima za dodatnom zaradom.“ – izjavio je Marko Krencer, direktor tvrtke E-ito koja je pokrenula portal.

Tvrtka, kao i pojedinci, na portalu se prvo moraju registrirati, dok se oglasi objavljuju besplatno u nekoj od navedenih kategorija.

Još iz kategorije

Settle se širi po Hrvatskoj

Settle se širi po Hrvatskoj

22.01.2020. komentiraj

Norveška tvrtka Auka, autori aplikacije za mobilno plaćanje Settle, i vodeći ponuđač rješenja za plaćanje u ugostiteljstvu u Hrvatskoj, tvrtka Remaris, potpisali su sporazum o distribucijskom i tehnološkom partnerstvu kojim je svim korisnicima Remarisova sustava omogućeno da potencijalno i u svojem ugostiteljskom objektu – kafiću, restoranu, bistrou – počnu prihvaćati Settle kao način plaćanja.

Googleova matična tvrtka Alphabet premašila vrijednost od bilijun dolara

Googleova matična tvrtka Alphabet premašila vrijednost od bilijun dolara

21.01.2020. komentiraj

Googleova matična kompanija Alphabet uspjela je premašiti vrijednost od bilijun američkih dolara, što je dosad uspjelo samo trima konkurentima - Appleu, Amazonu i Microsoftu. Ne treba posebno naglašavati koliko je to izniman uspjeh i svakako se s razlogom slavi u Alphabetu.

Velike europske tvrtke upozoravaju na sve veće prepreke europskih regulatora tržišta

Velike europske tvrtke upozoravaju na sve veće prepreke europskih regulatora tržišta

20.01.2020. komentiraj

Europski regulatori tržišta sve češće predstavljaju iznimnu prepreku velikim europskim kompanijama, zbog čega se pokrenuo Europski okrugli stol za industriju (ERT) i čine ga izvršni direktori te članovi upravnih odbora velikih europskih kompanija. Konkretnije, ima ih 55 i imaju što za reći.