Bizzon.hr - Biznis zona vašeg susjedstva

Bizzon.hr - Biznis zona vašeg susjedstva

Portal Bizzon.hr novi je internet portal koji na brz i jednostavan način omogućava priliku za dodatnu zaradu. Portal je namijenjen pojedincima koji posjeduju profesionalna znanja i vještine iz raznih područja i tvrtkama koje na taj način jednostavno i učinkovito mogu uštedjeti novac, jer cijene obavljanja poslova mogu biti i dvostruko niže od tržišnih. Potencijalni zaposlenici i svi oni koji zadatak žele obaviti, za posao licitiraju dajući svoju ponudu.

Poslodavcima je omogućeno proizvoljno određivanje cijene koju su spremni platiti za oglašeni posao, a posloprimci mogu odlučiti imaju li znanja i volje za odrađivanje posla po navedenoj cijeni. Na taj način poslodavac je osiguran kako neće morati platiti veću cijenu od željene, a posloprimac može odraditi posao ukoliko mu cijena odgovara.

"U vremenima krize i nezaposlenosti nastala je ideja o portalu na kojem bi pojedinci i male tvrtke mogli nuditi poslove po cijenama koje su ispod tržišnih i tako smanjiti troškove. S druge strane, na taj bi se način otvorila prilika mnogim nezaposlenim profesionalcima, studentima, umirovljenicima i svima zainteresiranima za dodatnom zaradom.“ – izjavio je Marko Krencer, direktor tvrtke E-ito koja je pokrenula portal.

Tvrtka, kao i pojedinci, na portalu se prvo moraju registrirati, dok se oglasi objavljuju besplatno u nekoj od navedenih kategorija.

Još iz kategorije

Neven Kaić novi izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe

Neven Kaić novi izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe

07.07.2020. komentiraj

Novi je izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe postaje Neven Kaić koji je bogato menadžersko iskustvo stekao tijekom 25 godina rada u kompanijama u financijskom sektoru. Diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 1993. te je 2003. stekao MBA na poslovnoj školi Henley u Velikoj Britaniji. U IN2 dolazi iz savjetničke kuće Corellia gdje je proteklih šest godina na poziciji partnera vodio složene projekte u segmentima zdravstva, telekom industrije, turizma, urbanog i ruralnog razvoja.

Bosch bilježi stabilan rast u Hrvatskoj

Bosch bilježi stabilan rast u Hrvatskoj

07.07.2020. komentiraj

Bosch završio je 2019. fiskalnu godinu s oko 442 milijuna HRK (58.9 milijuna EUR) u konsolidiranoj prodaji te time zabilježio stabilan rast od tri posto u odnosu na prethodnu godinu. „Povećanje prodaje u 2019. godini uglavnom je rezultat našeg širokog portfelja inovativnih proizvoda, usredotočenosti na kupce i snažne timske suradnje među odjelima“, izjavila je Mirsada Kudrić, generalna direktorica tvrtke Bosch za Hrvatsku i Sloveniju. Broj zaposlenih na dan 31. prosinca 2019. godine u tvrtki Bosch u Hrvatskoj bio je 65.

Uključite se u veliko digitalno istraživanje hrvatskih kompanija

Uključite se u veliko digitalno istraživanje hrvatskih kompanija

07.07.2020. komentiraj

Kakve aktivnosti provode hrvatske kompanije po pitanju digitalne transformacije, koji su im prioriteti u području tehnologije, organizacijske kulture, marketinga i edukacija te kakav utjecaj krize očekuju na buduće poslovne aktivnosti, neka su od pitanja na koja nastoji odgovoriti Digital Leadership istraživanje koje provodi revizorsko-konzultantska kompanija EY u suradnji s Algebra MBA studijem.