BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Foto: Goran Matošević / Tomich Productions

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year , u konkurenciji s preko 4.400 nominiranih tvrtki iz više od 100 zemalja diljem svijeta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic svrstana je u svjetski vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primjeni naprednih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologijama.

“Ova nagrada je prije svega priznanje predanog rada i ogromne energije koju naši zaposlenici svakodnevno ulažu u proizvode i usluge koje nudimo. Iznimno sam ponosan i zahvalan cijelom timu koji je nagradu zaslužio u godini koja je zasigurno bila najizazovnija od svih do sada. Priznanje kvaliteti inovativnog rješenja Business Centar Flying Start koje smo razvili, proizvod je rada cijelog Adriatic tima. Riječ je o rješenju na kojem smo radili dugo vremena i u koje smo ugradili 20-godišnju praksu i stručnost u svim područjima, a koje je omogućilo da i manje tvrtke koje tek čeka rast mogu koristiti globalno rješenje i unaprijediti svoje poslovanje. Siguran sam da će nam ovo biti dodatni poticaj da i dalje slijedimo svoje ciljeve i snove te opravdamo poziciju jednog od najboljih Dynamics partnera u svijetu”, izjavio je tom prilikom Krešimir Mlinarić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Zagreb.

Kompanija BE-terna, najistaknutija tvrtka koja provodi poslovna rješenja, a sada i službeno vodeći Microsoft partner u regiji, nagradu je osvojila za rješenje Business Central Flying Start, predstavljeno u studenom prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unaprjeđuje rad malih i srednjih tvrtki.

Još iz kategorije

Rast online trgovina gura cijelo tržište

Rast online trgovina gura cijelo tržište

25.07.2021.

Tradicija je out, a digitalizacija je in i polako postaje jedini razuman način poslovanja u tvrtkama svih sektora. Opširna DHL-ova studija „Ultimate B2B E-commerce Guide: Tradition is out. Digital is in“ donijela je neke veoma važne rezultate i smjernice te razotkrila iznenađujuće trendove vezane za uspješno poslovanje u prvom stoljeću.

LG se obvezuje na potpuni prijelaz na obnovljive izvore energije do 2050. godine

LG se obvezuje na potpuni prijelaz na obnovljive izvore energije do 2050. godine

24.07.2021.

Tvrtka LG Electronics (LG) danas se javno obvezala da će u potpunosti prijeći na obnovljivu energiju do 2050. godine, što predstavlja ključni dio njihove strategije održivosti. Najava u netom objavljenom Izvješću o održivosti kompanije dolazi povrh njezinog ranijeg obećanja o postizanju neutralizacije ugljika do 2030. godine kroz inicijativu Zero Carbon 2030., prema kojoj se LG obvezao do 2030. smanjiti emisiju ugljika u proizvodnji na 50 posto u odnosu na 2017. godinu.

Oracle uprihodio preko 40 milijardi dolara u zadnjih godinu dana, najviše ikad do sada

Oracle uprihodio preko 40 milijardi dolara u zadnjih godinu dana, najviše ikad do sada

23.07.2021.

Američki tehnološki gigant Oracle nadmašio je prognozirani profit za fiskalnu 2021., ali je istovremeno imao manje prihoda no što je prognozirano. Svejedno, kako navodi Buy Shares, Oracle je ostvario 40,5 milijardi američkih dolara prihoda i rekordnih 13,75 milijardi dolara profita.