VRIJEME PROMJENA

Ars Futura s novim rebrandingom

Ars Futura s novim rebrandingom

Početkom ove godine IT agencija Ars Futura proslavila je prvu okruglu godišnjicu. Tim povodom napravljen je veliki rebranding i zaokret u dizajnu kojeg potpisuje zagrebački Studio Size.

Inspirirani retro futurističkom estetikom i zlatnim dobom science fictiona, nastao je novi brending koji sjajno asocira jedno od njihovih polja djelovanja – gaming, a novim sloganom „Future starts today“ poslali su jasnu poruku da su spremni i uzbuđeni na sve što im budućnost nosi, kao i na trag koji su ostavili u zadnjih 10 godina uspješnog poslovanja, tvrde u ovoj kompaniji.

Ova IT kompanija koja slovi i za jednog od Najposlodavaca u Hrvatskoj, sjajan je tim od skoro 60 ljudi koji rade na projektima za razne industrije. Tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića još je 2020.godine započela suradnju sa Size-ovcima s kojima su zajedno sudjelovali u cijelom procesu stvaranja novog brandinga - od inspiracija i ideja pa sve do finalnog dizajna i rezultata s kojim su svi skupa bili zadovoljni.

“Prvih 10 godina Ars Future nas je dovelo od 2 do 60 zaposlenika, i to smo odlučili obilježiti novim vizualnim identitetom. Kroz taj period je Ars Futura izrasla u puno ozbiljniju i iskusniju firmu, ali nam je bilo bitno zadržati toplinu i humanost koju gajimo kroz kulturu firme.“, objasnio je Ivan Božić, suosnivač tvrtke kojoj su glavni projekt custom mobilna i web rješenja, pri čemu pružaju kompletnu uslugu, od dizajna i proizvodnje pa sve do održavanja kompleksnih sustava.

“Ars Futura ima novi vizualni identitet, ali naša predanost kvaliteti i strast prema razvoju digitalnih proizvoda ostaje ista. U novom ruhu ćemo kroz sljedećih 10 godina graditi nova partnerstva s klijentima, učvrstiti stara i predstaviti par svojih proizvoda.“, zaključuje Nikola Jakić.