ZANIMLJIVA ODLUKA

Anthropic lansira korporativni plan pretplate

U listopadu 2023. konzultantska tvrtka Gartner predvidjela je da će više od 80 posto poduzeća koristiti AI tehnologiju u svim aplikacijama u proizvodnim okruženjima do 2026.

Anthropic lansira korporativni plan pretplate
Depositphotos

Anthropic je predstavio plan pretplate usmjeren na produktivnost poduzeća. Njihova ponuda korisnicima daje pristup najnovijim modelima Claude 3 AI uz skup inteligentnih alata za administraciju i upravljanje.

Tvrtka je objasnila da paket, nazvan Teams plan, ima cijenu mjesečne pretplate od 30 DOLARA po pojedinačnom korisniku. Anthropic je izjavio da su ponude osmišljene za korisnike koji žele bolje upravljati složenim tijekovima rada i zauzvrat povećati produktivnost.

Plan Teams omogućuje organizacijama stvaranje radnog prostora s povećanom upotrebom u usporedbi s ostalim premium paketima, uz napomenu da pretplatnici mogu povećati broj razgovora s pomoćnikom Claude. Također će kupcima dati privilegiju korištenja svih modela iz obitelji Claude 3, koja je lansirana u ožujku. Anthropic je također lansirao mobilnu aplikaciju za iOS za korisnike Claudea, koja je dostupna besplatno korisnicima svih planova.

Ova vijest čini Anthropic najnovijom AI tvrtkom koja je predstavila poslovne ponude. Nedavno je start-up Cohere sa sjedištem u Torontu sklopio ugovor s Microsoftom o ubacivanju svog najnovijeg poslovnog modela Command R+ u Azure. Kanadska tvrtka također se prošle godine udružila s McKinseyem kako bi ponudila AI alate za tvrtke. U listopadu 2023. konzultantska tvrtka Gartner predvidjela je da će više od 80 posto poduzeća koristiti AI tehnologiju u svim aplikacijama u proizvodnim okruženjima do 2026.