Zagreb postaje centralno mjesto rasprave o budućnosti poslovanja

Zagreb postaje centralno mjesto rasprave o budućnosti poslovanja

Što spaja šest svjetski cijenjenih futurologa, lidere domaćih i regionalnih kompanija te predstavnike javne uprave i akademske zajednice?  Svi su oni okrenuti budućnosti i svjesni svoje uloge u građenju bolje sutrašnjice. Upravo to je tema dvodnevne B2B konferencije Future Tense, koja se održava 8. i 9. lipnja u Laubi – Kući za ljude umjetnost.

Kako će izgledati svijet 2030. ili čak 2050.? Na to pitanje svoj će odgovor pokušati dati šest futurologa: dr.sc. Daniel Susskind, Mike Bechtel, Anne Lise Kjaer, dr.s.c Ian Yeoman, Daria Dasha Krivonos i Mike Walsh, koji će govoriti o budućnosti rada i obrazovanja, budućnosti tehnologije, upravljanja, turizma, o održivoj budućnosti i liderstvu. Na panel diskusijama pridružit će im se lideri domaćih i regionalnih kompanija, koji će predstaviti svoju ekspertizu i iskustva. Sudjelovat će i predstavnici javne uprave, akademske i aktivističke zajednice; ukratko, donositelji odluka na svim razinama neće propustiti Future Tense. Tako će se Zagreb pretvoriti u središte inovativnog promišljanja o budućnosti poslovanja. Cijeli program konferencije pronađite na web stranici FutureTense.eu.

„Svijet se neminovno mijenja velikom brzinom, tehnologija kakvu prije nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti danas je naša svakodnevica. Future Tense konferencija idealna je prilika za upoznavanje s trendovima koji će već sutra biti dio naših života, kao i za povezivanje s relevantnim akterima domaćeg i regionalnog tržišta“, rekla je Manuela Šola, direktorica agencije Komunikacijski laboratorij te organizatorica konferencije.

Sve do samog početka konferencije vrijedi akcija 3+1: kupite 3 kotizacije i dobijete jednu besplatno. Broj mjesta je ograničen pa požurite po svoje ulaznice OVDJE.

Ako nam se ne možete pridružiti uživo, u ponudi od 31. svibnja su i streaming ulaznice, i to po cijeni od samo 550 kuna. Ulaznice za streaming Future Tensea pronađite OVDJE.

Pridružite nam se u raspravi o budućnosti poslovanja i vidimo se na konferenciji Future Tense 8. i 9. lipnja!

Još iz kategorije

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

17.06.2022.

Konferencija LeaderSHE održat će se u četvrtak 30. lipnja 2022. godine u Zagrebu. Riječ je o konferenciji koja okuplja liderice iz poslovnog svijeta, politike i nevladina sektora kako bi se istaknuli njihovi uspjesi te potaknule druge žene da streme liderskim pozicijama.

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

14.06.2022.

Rad na daljinu postao je nužnost s pandemijom koronavirusa, ali poslodavci konstantno provjeravaju produktivnost radnika koje nemaju konstantno na oku, iako im brojke sugeriraju da je ona bolja nego u vremenima prije globalne krize. Potvrđuje to kroz istraživanje i A&M, zdravstveno sveučilište iz Teksasa temeljem analize 265 zaposlenih u kompaniji Hurricane Harvey iz Houstona.

Zlatna pravila kod traženja posla

Zlatna pravila kod traženja posla

12.06.2022.

Postoji nekoliko zlatnih pravila kod traženja novog posla, a ona osnovna su provjera životopisa da u njemu ne bi bilo tipfelera ili sličnih grešaka, provjera točne adrese kompanije unutar motivacijskog pisma i dolazak na zakazani razgovor točno na vrijeme. Ali, neke greške teže se izbjegnu i primijete, a mogu učiniti razliku.