U Zagrebu se održavaju specijalizirane radionice za mikropoduzetnike

U Zagrebu se održavaju specijalizirane radionice za mikropoduzetnike

Foto: DepositPhotos

Impact Hub organizirao je niz specijaliziranih edukativnih radionica za mikropoduzetnike. Program je počeo ovog tjedna i trajat će do 19. lipnja, a predavanja se održavaju u terminu od 9 do 17 sati.

Prijaviti se mogu obrti, (j.)d.o.o.-i i nezavisni profesionalci s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Sljedećeg tjedna održat će se radionice o marketingu, razvoju proizvoda i izradi prototipa, pravnim aspektima poslovanja, financijskom upravljanju te oblikovanju iskustava kupaca.

Od 17. do 19. lipnja polaznici će moći sudjelovati na radionicama o korištenju besplatnih IT alata u poslovanju, umijeću prodaje i upravljanju brendom. Više informacija i obrazac za prijave zainteresirani mogu pronaći na adresi https://zalet.hr/edukacije/.

Još iz kategorije

Kupci na prvom mjestu

Kupci na prvom mjestu

16.06.2019. komentiraj

U studenom ove godine održat će se 10. konferencija SUPERPRODAVAČ te se dodijeliti nagrade najboljima, B2B Superprodavač godine, o čemu smo razgovarali sa Sandrom Mihelčić koja je i pokrenula ovu nagradu i konferenciju.

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

12.06.2019. komentiraj

Dolaskom ljetnih vrućina bliži se i kratka stanka po pitanju raznih događaja iz ICT svijeta. Nakon godišnjih odmora, u rujnu slijedi novi val zanimljivih konferencija i srodnih događanja, a među njima se ističe Weekend Media Festival. Ovogodišnje izdanje WMF-a održat će od 19. do 22. rujna u Rovinju.

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

11.06.2019. komentiraj

Nedostatak koncentracije na poslu česta je pojava i pojavljuje se iz vrlo jednostavnih razloga, koji se mogu riješiti bez previše stresa te na taj način zapravo poboljšati produktivnost. Stoga, nastavku ovog teksta donijet ćemo pet najčešćih razloga za dekoncentraciju i kako ih se riješiti.