U Zagrebu se održavaju specijalizirane radionice za mikropoduzetnike

U Zagrebu se održavaju specijalizirane radionice za mikropoduzetnike

Foto: DepositPhotos

Impact Hub organizirao je niz specijaliziranih edukativnih radionica za mikropoduzetnike. Program je počeo ovog tjedna i trajat će do 19. lipnja, a predavanja se održavaju u terminu od 9 do 17 sati.

Prijaviti se mogu obrti, (j.)d.o.o.-i i nezavisni profesionalci s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Sljedećeg tjedna održat će se radionice o marketingu, razvoju proizvoda i izradi prototipa, pravnim aspektima poslovanja, financijskom upravljanju te oblikovanju iskustava kupaca.

Od 17. do 19. lipnja polaznici će moći sudjelovati na radionicama o korištenju besplatnih IT alata u poslovanju, umijeću prodaje i upravljanju brendom. Više informacija i obrazac za prijave zainteresirani mogu pronaći na adresi https://zalet.hr/edukacije/.

Još iz kategorije

3 vještine vrhunskih lidera

3 vještine vrhunskih lidera

04.06.2020. komentiraj

Istinski i najsposobniji lideri prilagodili su se „novom normalnom“ tijekom pandemije koronavirusa tako što su vjerovali u svoju emocionalnu inteligenciju, ali i onu „običnu“ inteligenciju. Samim time, uspjeli su doprijeti do ljudi, bez obzira što su im fizički bili daleko.

Tko su agilni lideri?

Tko su agilni lideri?

28.05.2020. komentiraj

Pojam “agilni lider” sve je češći u današnje vrijeme kad su poduzetnici sve mlađi u prosjeku i kad se tržište ubrzano mijenja pa su kao nikad potrebne i fizičke te mentalne sposobnosti lidera da bi opstajali i nosili se sa svim izazovima koje donosi moderno i nikad povezanije doba.

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

24.05.2020. komentiraj

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smjer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. Zato će Louise Tingström, savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama te glasnogovornica CEO-a UniCredit Grupe, biti gošća novog izdanja DK Talksa u srijedu, 27. svibnja u 15 sati na Facebook stranici Dana komunikacija.