U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Poslovna Inteligencija i njezini partneri osmislili su novi concept poslovne konferencije. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji jedrenja i učenja. Od 19. do 26. svibnja ove godine u dubrovačkom akvatoriju oni organiziraju Big Data Sailing Academy, tjedan dana dug seminar o Big Data sustavima.

Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju. Prvog dana naše akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big akademije. Svaki dan će započeti jedrenjem prema novoj lokaciji.

Profesionalni će skiperi usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu. Tako će sudionici imati priliku upoznati svaki kutak dubrovačkog arhipelaga. U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar.

Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, što bi trebalo pomoći sudionicima da lakše prate događaj.

Još iz kategorije

Što nove generacije traže na radnom mjestu

Što nove generacije traže na radnom mjestu

14.08.2019. komentiraj

Vremena se mijenjaju brže nego ikad prije, a s njima i potrebe zaposlenika. Traže bolje uvjete, ali glasnije i odlučnije, a ako ih ne dobiju otići će od poslodavca, što se nekad činilo nezamislivo i kontraproduktivno, no posljednjih je godina iznimno uspješan alat u stvaranju okruženja koje je adekvatno radnom mjestu i atmosferi.

Umjetnost raspravljanja – neka frcaju iskre

Umjetnost raspravljanja – neka frcaju iskre

23.07.2019. komentiraj

Stručnjakinje iz poslovnog sveučilišta WU Executive Academy identificirale su četiri razloga zašto svaka tvrtka treba imati otvorenu kulturu sukoba.  Jedan od razloga je što se nove ideje ne mogu pojaviti ako ne postoji otvoreno okruženje u kojem je svima dopušteno govoriti ono što misle. Astrid Kleinhanns-Rollé i Helga Pattart-Drexler pronašle su način da raspravljaju na otvoren i pristupačan način.

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

04.07.2019. komentiraj

Renomirani predavači i stručnjaci koji su prenijeli inozemni i hrvatski know how, dinamičan panel o utjecaju učenja na poslovanje i interaktivne radionice obilježile su prvu regionalnu konferenciju o digitalnom učenju u poslovnom okruženju. Learning Disruption 2019 okupila je više od 160 sudionika, a njezin najveći doprinos jest da taj što su se na jednom mjestu uspjeli okupiti gotovo svi ključni profesionalci koji se u organizacijama bave učenjem i razvojem.