U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Poslovna Inteligencija i njezini partneri osmislili su novi concept poslovne konferencije. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji jedrenja i učenja. Od 19. do 26. svibnja ove godine u dubrovačkom akvatoriju oni organiziraju Big Data Sailing Academy, tjedan dana dug seminar o Big Data sustavima.

Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju. Prvog dana naše akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big akademije. Svaki dan će započeti jedrenjem prema novoj lokaciji.

Profesionalni će skiperi usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu. Tako će sudionici imati priliku upoznati svaki kutak dubrovačkog arhipelaga. U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar.

Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, što bi trebalo pomoći sudionicima da lakše prate događaj.

Još iz kategorije

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

04.07.2020. komentiraj

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj. Fil Rouge Capital ponosan je objaviti da su prijave za ljetni Akceleratorski program 2020. otvorene do nedjelje 05. srpnja 2020. Do ponoći.

Komunikacija u krizi

Komunikacija u krizi

24.06.2020. komentiraj

Maksimir će se 30. lipnja i 1. srpnja pretvoriti u pravu ljetnu oazu te će na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije – kako domaće tako i svjetske.

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

20.06.2020. komentiraj

Sapphire Now, globalna konferencija koja donosi značajne uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu COVID-19 pandemijom se ove godine nije održala u tradicionalnom „licem u lice“ obliku već je otišla korak dalje i ušla u virtualni svijet. Ovogodišnje izdanje konferencije doživjelo je uzbudljiv zaokret te se u potpunosti održalo u digitalnom obliku pod nazivom Sapphire Now Reimagined. Konferencija koja se svake godine održavala u Orlandu i za koju se tražila kotizacija više, ove godine bila je besplatna svim registriranim korisnicima.