U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

Foto: DepositPhotos

Tvrtka Poslovna Inteligencija i njezini partneri osmislili su novi concept poslovne konferencije. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji jedrenja i učenja. Od 19. do 26. svibnja ove godine u dubrovačkom akvatoriju oni organiziraju Big Data Sailing Academy, tjedan dana dug seminar o Big Data sustavima.

Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju. Prvog dana naše akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big akademije. Svaki dan će započeti jedrenjem prema novoj lokaciji.

Profesionalni će skiperi usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu. Tako će sudionici imati priliku upoznati svaki kutak dubrovačkog arhipelaga. U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar.

Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, što bi trebalo pomoći sudionicima da lakše prate događaj.

Još iz kategorije

Kupci na prvom mjestu

Kupci na prvom mjestu

16.06.2019. komentiraj

U studenom ove godine održat će se 10. konferencija SUPERPRODAVAČ te se dodijeliti nagrade najboljima, B2B Superprodavač godine, o čemu smo razgovarali sa Sandrom Mihelčić koja je i pokrenula ovu nagradu i konferenciju.

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

12.06.2019. komentiraj

Dolaskom ljetnih vrućina bliži se i kratka stanka po pitanju raznih događaja iz ICT svijeta. Nakon godišnjih odmora, u rujnu slijedi novi val zanimljivih konferencija i srodnih događanja, a među njima se ističe Weekend Media Festival. Ovogodišnje izdanje WMF-a održat će od 19. do 22. rujna u Rovinju.

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

11.06.2019. komentiraj

Nedostatak koncentracije na poslu česta je pojava i pojavljuje se iz vrlo jednostavnih razloga, koji se mogu riješiti bez previše stresa te na taj način zapravo poboljšati produktivnost. Stoga, nastavku ovog teksta donijet ćemo pet najčešćih razloga za dekoncentraciju i kako ih se riješiti.