SuperMinds: Mind The App

SuperMinds: Mind The App
DepositPhotos

Konferencija SuperMinds: Mind The App održava se 14. i 15. rujna u Dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a posvećena je mobile developmentu. Zagreb će tako u  dva dana ugostiti neke od najvažnijih imena koja danas razvijaju alate, tehnologije i proizvode za iOS i Android.

SuperMinds: Mind The App organizira Superology, produktna tech kompanija iz Zagreba koja ovom konferencijom želi potaknuti razmjenu znanja, rješavanje zajedničkih izazova i dvosmjernu interakciju lokalne i globalne tech zajednice.

Na prošlogodišnjem izdanju ugostili smo growth hackera Seana Ellisa i pokušali naučiti sve što smo mogli o metodologiji brzog rasta, kao i zaroniti u data-driven razvoj proizvoda i timove koji iza njega stoje. Ove godine fokus nam je nešto uži, s većim naglaskom na tehnološku stranu proizvoda.

Prvi dan konferencije SuperMinds: Mind The App, 14. rujna, rezerviran je za iOS.

Naš prvi ovogodišnji keynote speaker je Paul Hudson, jedan najvećih svjetskih stručnjaka za Swift, developer appova koje koristi više od 30 milijuna ljudi i autor tekstova na Linux Forum, MacFormat, TechRadar, .net, kao i knjiga poput Hacking with Swift i Beyond Code.

Drugi keynote speaker je Mattt, developer koji se, među ostalim, posljednjih desetak godina kalio u Appleovom developerskom ekosustavu. Autor je čitavog niza članaka na NSHipster i Flight School, a radio na projektima kao što su Alamofire i swift-doc, te surađivao na razvoju Swift Package Managera. Mattt će 15. rujna održati i masterclass, dvosatnu radionicu za dvadesetak osoba. Više detalja o masterclassu objavit ćemo uskoro.

Uz Paula i Mattta, ugostit ćemo i Ivanu Lubar, iOS inženjerku iz Runtastica, koja razvija istoimenu Adidasovu sportsku aplikaciju s preko 380 milijuna preuzimanja. Pridružit će nam se i engineering manager u Superologyju Adis Mustedanagić, developer s desetak godina iskustva u mobileu, od čega polovicu na menadžerskim pozicijama.

Drugi dan konferencije SuperMinds: Mind The App, 15. rujna, posvetit ćemo se Androidu.

Eliza Camber je naša prva keynote speakerica, a ujedno i #GoogleDevExpert za #GoogleAssistant, Android developerka u nizozemskom Pixplicityju, koja će nas uvesti u svijet machine learninga za Android. Eliza će 14. rujna održati i masterclass.

Druga keynote speakerica je Christina Lee iz Pinteresta gdje radi kao senior softverska inženjerka, a za sebe kaže da je strastvena promotorica Kotlina i da ćete je uglavnom uhvatiti u null safety diskusijama s developerima i raspravama o moći FRP-a.

Uskoro ćemo objaviti i ostatak line-upa.

SuperMinds: Mind The App održava se uživo u prostorima Muzičke akademije u Zagrebu, a nakon službenog konferencijskog programa družimo se uz piće i delicije.

Za konferenciju su dostupne dvodnevne i jednodnevne ulaznice te limitirani broj studentskih ulaznica sa startnom cijenom od 250 kuna: https://s-o.dev/mta

SuperMinds: Mind The App - glavne informacije:

 • SuperMinds: Mind The App - dvodnevna konferencija posvećena mobile developmentu
 • Održava se 14. i 15. rujna u Dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu
 • Keynote speakeri:
  • 14. rujna: Paul Hudson i Mattt (iOS)
  • 15. rujna: Eliza Camber i Christina Lee (Android)
  • Masterclass:
   • 14. rujna: Eliza Camber (Android)
   • 15. rujna: Mattt (iOS)