Successful Project Team Communication

Successful Project Team Communication

Foto: Fotolia

Nakon proljetnog izuzetno uspješnog seminara „The Hidden Skills of the Project Manager“, kojeg je održao Liam Dillon iz Irske, pmmentor nastavlja svoju seriju seminara na temu upravljanja projektima i predstavlja novi seminar pod naslovom „Successful Project Team Communication“.

Predavačica je Agnieszka Gasperini, projektna menadžerica sa 14-godišnjim iskustvom na internacionalnim projektima. Jedna je od osnivača PMI Chaptera Poljske i nositeljica nagrade PMI Distinguished Contribution Award iz 2012. g., te certificirana SDI trenerica. Vrlo je aktivna kao organizator događanja, konferencija i predavanja na temu projektnog menadžmenta i europskih fondova.

Seminar je namijenjen članovima svih timova koji žele poboljšati svoje komunikacijske vještine i postići uspješnu komunikaciju unutar tima.

Za vrijeme ovog seminara naučit ćemo razumjeti zašto je projektnom timu teško komunicirati iste ciljeve unutar i izvan tima u različitim situacijama, bilo kada projekt dobro napreduje ili kad se događaju neprilike. Svaki polaznik će također naučiti mnogo o sebi i tome zašto dobro ili loše funkcionira unutar tima.

Cilj seminara je poboljšati komunikaciju projektnog tima primjenjujući rezultate testova samoprocjene koji će pomoći dokučiti različita gledišta ljudi unutar projekta, a također i na koji način stakeholderi vide ciljeve i zadatke projekta.

Seminar će sadržavati mnoge interaktivne vježbe, dijelit će se osobna iskustva sa projekata i govoriti o stvarnim projektnim situacijama.

Alat za samoprocjenu koji će se koristiti na seminaru zove se Strength Deployment Inventory (SDI). Ovaj alat pomaže razumjeti što ljudima daje osjećaj vlastite vrijednosti i što im je važno u odnosima s drugima. To su vrlo važni podaci kada radimo unutar projektnog tima.

Seminar će se održavati na engleskom jeziku,  4. i 5. studenog 2013. u hotelu Arcotel Allegra u Zagrebu.

Cijena seminara je 4.000,00 kn, a za rane prijave do 3.10.2013. i članove PMI-ja odobravamo posebne popuste.

Informirajte se i prijavite na seminari@pmmentor.hr ili na  http://www.pmmentor.hr/dogadjanja.php

Još iz kategorije

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

04.07.2020. komentiraj

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj. Fil Rouge Capital ponosan je objaviti da su prijave za ljetni Akceleratorski program 2020. otvorene do nedjelje 05. srpnja 2020. Do ponoći.

Komunikacija u krizi

Komunikacija u krizi

24.06.2020. komentiraj

Maksimir će se 30. lipnja i 1. srpnja pretvoriti u pravu ljetnu oazu te će na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije – kako domaće tako i svjetske.

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

20.06.2020. komentiraj

Sapphire Now, globalna konferencija koja donosi značajne uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu COVID-19 pandemijom se ove godine nije održala u tradicionalnom „licem u lice“ obliku već je otišla korak dalje i ušla u virtualni svijet. Ovogodišnje izdanje konferencije doživjelo je uzbudljiv zaokret te se u potpunosti održalo u digitalnom obliku pod nazivom Sapphire Now Reimagined. Konferencija koja se svake godine održavala u Orlandu i za koju se tražila kotizacija više, ove godine bila je besplatna svim registriranim korisnicima.